Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street ÇIKTI !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Cyrax

Oyundan birşey beklemeyin derim öyle ahım şahım birşey değil sadece zaman öldürmek için oynanır o kadar.

Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Oyundan birşey beklemeyin derim öyle ahım şahım birşey değil sadece zaman öldürmek için oynanır o kadar.

Aynen

Yahu hadi oyunun iğrenç oluşunu geçtim menü dizaynı falanda bi o kadar iğrenç ve göz yoruyor. EA değişiklik yapayım derken iyice oyunun içine etmiş. NFS U2 gibisi yoktu valla...

• pal versiyonu cıkmıstır arkadaslar
  • bu oyun ps2de cıktımı acaba
  • Çöp bir oyun.Verilecek paraya değmez...
  • almayin beyler pc deki de 5 para etmez ya !! oyunda ruh eksik bende !! nfs2 dir abi oyun dediin yada test drive 3
  • merhaba

arkadaşlar,oyunun online kısmında bölge kısıtlaması var mı,yoksa her bölgeden oyunlar aynı server dan oynayabiliyor mu,yardımcı olursanız sevinirim
  • Oyuna PC'de baktım azıcık. Diğer oyunlardan güzel olarak hasar modellemesini ve iyi noktayı yakalamanız halinde Drag yarışlarında şaha kalkabilmemiz. Kötü yanları ise beklediğim hiçbir şeyi verememesi. Araba'nın NO2'si maaşallah bir götürüyor arabayı, tut tutabilirsen. Gerçekçi olmayan, grafikleriyle oyuncuları kendine hayran bıraktığını sanan, ses efektleri kulağımı tırmalayan bir oyun...
  • BU kadar mı kötüdür bir oyun diye,denemek için dün aldım PS2 ye,oyuna başta alışamadım.Çünkü grafikler beklediğim gibi değildi.Beklediğimin üzerindeydi.MW deki Blacklist olayını saymazsak en iyi NFS diyebilirim.
  • bence pro streeti alcaginiza juiced2 i alin mukemmel grafik ve oyun harika benden demesi . nfs den kalir yani yok. ustune arti taraflari var onlinede hicmi hic takilma yok, muzikler sahane arabalar sanki gercek.... en iyisi alip deneyin veya demosunu indirin bir bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 26 Kasım 2007; 23:14:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumacher__

merhaba

arkadaşlar,oyunun online kısmında bölge kısıtlaması var mı,yoksa her bölgeden oyunlar aynı server dan oynayabiliyor mu,yardımcı olursanız sevinirim

???
  • Oyun ilk başlarda oldukça ruhsuz geliyor ama ilerledikçe ve kariyer yapmaya başladıkça bambaşka bir oyun oluyorBen oldukça beğendim,dediğim gibi ilk başlardaki o olumsuz havayı dağıtıp ilerleyebilirseniz oyun sarmaya başlıyor
    Ama bence ea bunun yerine ve iğrenç carbon yerine mw serisini devam ettirseydi muhteşem olurdu diye düşünüyorum
  • Ben bu oyunda BMW M3 GTR yi göremedim.Tokyo Drift teki gibi olsa,biz pistlerin kralı olsak.Carbondaki eleman da M3 ü ile gelip bizimle kapışsa çok müthiş olurdu
  • Oyunu ps2 de oynadım ilk izlenim olarak pek hoşuma gitmedi..Ps2 de grafikler oldukça kötü..Gran turismo 4 gibi bir grafik mucizesini barındıran ps2 ye nfs oyunları özensiz yapıldığı için grafikler, gözü tırmalıyor...
  • Milletin sözünü dinlemiyip oyunu indirdim ve PS2 ye taktım.. bide ne göreyim grafik grafige benzemiyo valla youtube dan ps videolarına bakmıştım millet pati filan atıyodu orda ii gibi göründü gözüme ama ps2 versiyonu alakasız bişi....( sözde PS2 ye çıkan en son oyunlardan ), bence grafikleri burnout tan daha kötü idi..oynayış olarakta hiç zevk yok virajı almak için nerdeyse arabayı durdurmam gerekiyo..bence NFS bu serisi GT ye özenmiş..

PS2 versiyonundan kesinlikle uzak durun derim.. PS3/Xbox360 versiyonu artık meraklısına..
  • Zaten bu saatten sonra ps2 de iyi oyun görmek imkansız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.