Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street diğer serilerle çok alakasız galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burnout paradise full çıktığında nfs serisini aratmıycaktır bana göre

demosu bile iyi,online zevki ayrı güzel zaten,hele online da "taken down" yapmak tüm stresinizi alıyor

EA uzun zamandır içine ettiği yarış serisini burnoutla telafi edecek gibi gözüküyor
  • Nedense ben oyunu beğendim , zaten oldum olası sevmişimdir pist yarışlarını. Biraz daha prof. bir oyun olduğu doğrudur , arabanızı Tune yapmaya (ayar) baya uğraşmanız lazım.
  • Oyunu bende beyendim fakat oyun gercekten profesyonel ..ve bana gore oyun zor ve uzun sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firekan

Oyunu bende beyendim fakat oyun gercekten profesyonel ..ve bana gore oyun zor ve uzun sürüyor.

Pro streeetin her tarafı profesyonel olsa ne olur.%100 arcade bir oyun işte...Nfs o ruhunu kaybetmiyecekti.Mesala most wanted çok harika olmuştu.Hikayesi ile falan süper bir nfs serisi olmuştu.Hatta benim sevdiğim en iyi seriydi.Birde pro street de 2600 pro daki (100$ ekran kartı) grafik ps3 den daha iyi.EA bundan sonra gitsin pc ye yapsın oyunlarını...Eğer bundan sonraki grafikleri böyle çıkarsa bi zahmet terketsin konsollarımızı nfs serisi...
  • Oyunun grafikleri beş para etmez evet, ama çogu ekran kartınıda ağlatıyor nasıl iştir anlamadım. İddaya varım 9550 bile bu oyunun 1280*1024 low da oynatabilir. ( Ben Carbonu öyle oynuyordum o kartla 40-50 fps inanırmısınız?) Ama birileri oyunun kolay çalışmasını istememiş, arada hiçbir fark yokken sadece bir gece gündüz olmuşken coğu ekran kartını perişan etmesini( orta sınıf kartları) yalandır palavradır düzmecedir.

Çocukluğumdan beri NFS oynarım, NFS Hot Pursuit 2 hayatımın oyunuydu belki, polislerden kaçmak çok zevkliydi, üstelik kokpit kamerasıda vardı inanılmaz bir oyundu. El Ninoyla az şebeklik yapmış değilim çok güzel oyundu çok...efsaneydi. Fakat ProStreet'i açıyorum bakıyorumda bir klasik olan NFS nin adı bu kadar ayaklar altına alınamazdı. Derler ya hep spor programlarında "Beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz, Beşiktaşlılık duruşu" diye. Eğer sende bir klasiksen senin de bir duruşun, belirli bir çizgin olmalıdır. Çünkü seni yaşatan, oynayan kitleler senin o duruşuna bağlıdır. İşte bu kadar hikayeden kopuk sadece düz bir yarış oyunu olan kendini pistlere atayan bir oyun olmuş NFS. Tamam belki güzel bir oyun olabilir...ama NFS ProStreet başından "NFS" sıfatı kalktıgında anca güzel bir oyun olabilir. Ben bunun bir NFS oyunu olduguna inanmıyorum gelecek yılı ümitle bekliyorum, umarım hayal kırıklıgına uğramam.

• Sadece hasar efektlerini ve seslerini beğendiğim, seriyle alakası olmayıp bir de eski oyunlarını mumla aratan bir oyun...
  • oyundan iğrendim demosunu yükledim ps3ün yüzkarası oyun ya ne iğrenç grafikler var ögh geldi ps3 ten soğutur adamı valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.