Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street diğer serilerle çok alakasız galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam oyunu yeni aldım bugün 1 2 saattir oynamaktayım yaw tarzmı değiştirmiş bu oyun 20. kez felan yarışıyorum hep nascar tipi yarışlar açıyor. çeteler polis arabaları ile kovalamaca felan yokmu bu oyunda biraz bilgi alayım istedim sizden.

• tırt bir oyun boşuna para vermişin dostum bence.
  • Maalesef NFS ruhunun olmadığı bir oyun. Çöpe at gitsin.
  • Bukadar rezil bir oyun olamaz nerde most wanted.

Sadece para kazanmak için yapılmış bir oyun
  • evet malesef çok sırada olmuş
  • Çöp oyun. Geçiniz.

NFS Underground 2 gibisi yoktu.
  • nfs pro street

menuleri kullanışsız,grafikler iğrenç,arabalar rezalet,drag yarışları gereksiz,ruhsuz,zevksiz kalas bir oyun

nfs U2,most wanted serisini zevkle oynayanlar kesinlikle bu oyunu almasın,carbon zaten kötüydü bu dahada kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 21 Aralık 2007; 11:41:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide 2 DVD Yapmışlar Kazıklıyolar 10Milyon vercektim ama 5 verdim o farklı
  • Çöööp. Birde o kadar reklamını yaptılar çöp oyunun.
  •  Need For Speed Pro Street diğer serilerle çok alakasız galiba
  • bencede kötü olmuş oyun nfs dediğin sokaklarda geçer pistlerde değil menüleri zaten sorma nerde olduğunu şaşırıyor insan
  • Evet, diğer NFS'lerden tamamen farklı ama bu "oyun iğrenç" demek değildir. Bunu inkar edenler kesin Carbon'un Most Wanted ile hemen hemen aynı olmasından şikayetçi olmamıştır.
  • gerçekten prosteet beklediğim gibi çıkmadı malesef.Bende hiç beğenmedim Gran turismo 5 i gördükden sonra yarış oyunlarının grafikleri cazip gelmiyor.

gt5p similasyon o başka ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Aralık 2007; 18:26:22 >
  • olayın GT5 ile bir alakası yok.Ama oyun gerçekten kötü grafiker desen sanki ps2 oyunu oynanabilirlik desen o daha da rezalet problem insanlar bu oyundan çok şey bekliyordu fakat ortaya çıka şey tam bir rezalet

Oyunu alan arkadaşa da geçmiş olsun
  • Allah Allah yahu ben beğenmiştim oysa oynamayım mı şimdi...
  • oyunu 1 gün oynadım ve izlenimlerim şöyle

Ben beğendim önemli olan senin nasıl düşündüğündür ama diğer need for speedler ile alakası yok bu daha çok profesyonel tarzı çok iyi isimler satın almışlar ona görede oyun yapmışlar. Araban hasar alınca hasar için para ödüyorsun. Drag yarışları var lastik ısındırma nascar colins tarzı takip yarışları var. Modifiyeleri şu ana kadarki nfslerin bana göre en iyisi. Buna ben daha profesyonel yarış oyun gözü ile bakıyorum. Tabii o özlenen çete savaşları yok adam tutma polis kovalamacaları yada her yere çarp 10 takla at yarışa devam et durumları yok bunda daha realistik yapmaya çalışmışlar kendi çizgisinden ap ayrı bir oyun olduğu içinde sevilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwell088 -- 22 Aralık 2007; 4:53:24 >
  • EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Aralık 2007; 10:26:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..

Bencede

Ps2 deki nfs hot pursuit2 den aldığım zevki, hiçbir nfs oyunundan alamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirtekno

oyunu 1 gün oynadım ve izlenimlerim şöyle

Ben beğendim önemli olan senin nasıl düşündüğündür ama diğer need for speedler ile alakası yok bu daha çok profesyonel tarzı çok iyi isimler satın almışlar ona görede oyun yapmışlar. Araban hasar alınca hasar için para ödüyorsun. Drag yarışları var lastik ısındırma nascar colins tarzı takip yarışları var. Modifiyeleri şu ana kadarki nfslerin bana göre en iyisi. Buna ben daha profesyonel yarış oyun gözü ile bakıyorum. Tabii o özlenen çete savaşları yok adam tutma polis kovalamacaları yada her yere çarp 10 takla at yarışa devam et durumları yok bunda daha realistik yapmaya çalışmışlar kendi çizgisinden ap ayrı bir oyun olduğu içinde sevilmiyor.
    ProStreet'i çok beğenmiş biri olarak benim de demek istediğim şey buydu. Keşke EA Games NFS efsanesini Carbon ile sonlandırsaymış ve ProStreet adının başına hiç 'NFS' eklemeseymiş. Böyle olsaydı ProStreet'e NFS gözüyle bakılmazdı ve daha çok kişi severdi ProStreet'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Aralık 2007; 11:08:11 >

• ea burnoutla nfsyi birleştirirse süper olur zevk bakımından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.