Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street diğer serilerle çok alakasız galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam oyunu yeni aldım bugün 1 2 saattir oynamaktayım yaw tarzmı değiştirmiş bu oyun 20. kez felan yarışıyorum hep nascar tipi yarışlar açıyor. çeteler polis arabaları ile kovalamaca felan yokmu bu oyunda biraz bilgi alayım istedim sizden.

• tırt bir oyun boşuna para vermişin dostum bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

tırt bir oyun boşuna para vermişin dostum bence.
    Maalesef NFS ruhunun olmadığı bir oyun. Çöpe at gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Maalesef NFS ruhunun olmadığı bir oyun. Çöpe at gitsin.

Alıntıları Göster
    Bukadar rezil bir oyun olamaz nerde most wanted.

Sadece para kazanmak için yapılmış bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Bukadar rezil bir oyun olamaz nerde most wanted.

Sadece para kazanmak için yapılmış bir oyun

Alıntıları Göster
    evet malesef çok sırada olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: [MeMo]

evet malesef çok sırada olmuş

Alıntıları Göster
    Çöp oyun. Geçiniz.

NFS Underground 2 gibisi yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Çöp oyun. Geçiniz.

NFS Underground 2 gibisi yoktu.

Alıntıları Göster
    nfs pro street

menuleri kullanışsız,grafikler iğrenç,arabalar rezalet,drag yarışları gereksiz,ruhsuz,zevksiz kalas bir oyun

nfs U2,most wanted serisini zevkle oynayanlar kesinlikle bu oyunu almasın,carbon zaten kötüydü bu dahada kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 21 Aralık 2007; 11:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innocence

nfs pro street

menuleri kullanışsız,grafikler iğrenç,arabalar rezalet,drag yarışları gereksiz,ruhsuz,zevksiz kalas bir oyun

nfs U2,most wanted serisini zevkle oynayanlar kesinlikle bu oyunu almasın,carbon zaten kötüydü bu dahada kötü

Alıntıları Göster
    Bide 2 DVD Yapmışlar Kazıklıyolar 10Milyon vercektim ama 5 verdim o farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

Bide 2 DVD Yapmışlar Kazıklıyolar 10Milyon vercektim ama 5 verdim o farklı

Alıntıları Göster
    Çöööp. Birde o kadar reklamını yaptılar çöp oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Çöööp. Birde o kadar reklamını yaptılar çöp oyunun.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: japonozan

Alıntıları Göster
    bencede kötü olmuş oyun nfs dediğin sokaklarda geçer pistlerde değil menüleri zaten sorma nerde olduğunu şaşırıyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

bencede kötü olmuş oyun nfs dediğin sokaklarda geçer pistlerde değil menüleri zaten sorma nerde olduğunu şaşırıyor insan

Alıntıları Göster
    Evet, diğer NFS'lerden tamamen farklı ama bu "oyun iğrenç" demek değildir. Bunu inkar edenler kesin Carbon'un Most Wanted ile hemen hemen aynı olmasından şikayetçi olmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Evet, diğer NFS'lerden tamamen farklı ama bu "oyun iğrenç" demek değildir. Bunu inkar edenler kesin Carbon'un Most Wanted ile hemen hemen aynı olmasından şikayetçi olmamıştır.

Alıntıları Göster
    gerçekten prosteet beklediğim gibi çıkmadı malesef.Bende hiç beğenmedim Gran turismo 5 i gördükden sonra yarış oyunlarının grafikleri cazip gelmiyor.

gt5p similasyon o başka ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Aralık 2007; 18:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

gerçekten prosteet beklediğim gibi çıkmadı malesef.Bende hiç beğenmedim Gran turismo 5 i gördükden sonra yarış oyunlarının grafikleri cazip gelmiyor.

gt5p similasyon o başka ama :)

Alıntıları Göster
    olayın GT5 ile bir alakası yok.Ama oyun gerçekten kötü grafiker desen sanki ps2 oyunu oynanabilirlik desen o daha da rezalet problem insanlar bu oyundan çok şey bekliyordu fakat ortaya çıka şey tam bir rezalet

Oyunu alan arkadaşa da geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

olayın GT5 ile bir alakası yok.Ama oyun gerçekten kötü grafiker desen sanki ps2 oyunu oynanabilirlik desen o daha da rezalet problem insanlar bu oyundan çok şey bekliyordu fakat ortaya çıka şey tam bir rezalet

Oyunu alan arkadaşa da geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Allah Allah yahu ben beğenmiştim oysa oynamayım mı şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Giove

Allah Allah yahu ben beğenmiştim oysa oynamayım mı şimdi...

Alıntıları Göster
    oyunu 1 gün oynadım ve izlenimlerim şöyle

Ben beğendim önemli olan senin nasıl düşündüğündür ama diğer need for speedler ile alakası yok bu daha çok profesyonel tarzı çok iyi isimler satın almışlar ona görede oyun yapmışlar. Araban hasar alınca hasar için para ödüyorsun. Drag yarışları var lastik ısındırma nascar colins tarzı takip yarışları var. Modifiyeleri şu ana kadarki nfslerin bana göre en iyisi. Buna ben daha profesyonel yarış oyun gözü ile bakıyorum. Tabii o özlenen çete savaşları yok adam tutma polis kovalamacaları yada her yere çarp 10 takla at yarışa devam et durumları yok bunda daha realistik yapmaya çalışmışlar kendi çizgisinden ap ayrı bir oyun olduğu içinde sevilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwell088 -- 22 Aralık 2007; 4:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxwell088

Ben beğendim önemli olan senin nasıl düşündüğündür ama diğer need for speedler ile alakası yok bu daha çok profesyonel tarzı çok iyi isimler satın almışlar ona görede oyun yapmışlar. Araban hasar alınca hasar için para ödüyorsun. Drag yarışları var lastik ısındırma nascar colins tarzı takip yarışları var. Modifiyeleri şu ana kadarki nfslerin bana göre en iyisi. Buna ben daha profesyonel yarış oyun gözü ile bakıyorum. Tabii o özlenen çete savaşları yok adam tutma polis kovalamacaları yada her yere çarp 10 takla at yarışa devam et durumları yok bunda daha realistik yapmaya çalışmışlar kendi çizgisinden ap ayrı bir oyun olduğu içinde sevilmiyor.

Alıntıları Göster
    EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Aralık 2007; 10:26:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Bencede

Ps2 deki nfs hot pursuit2 den aldığım zevki, hiçbir nfs oyunundan alamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: maxwell088

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sirtekno

ProStreet'i çok beğenmiş biri olarak benim de demek istediğim şey buydu. Keşke EA Games NFS efsanesini Carbon ile sonlandırsaymış ve ProStreet adının başına hiç 'NFS' eklemeseymiş. Böyle olsaydı ProStreet'e NFS gözüyle bakılmazdı ve daha çok kişi severdi ProStreet'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Aralık 2007; 11:08:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: sirtekno

ProStreet'i çok beğenmiş biri olarak benim de demek istediğim şey buydu. Keşke EA Games NFS efsanesini Carbon ile sonlandırsaymış ve ProStreet adının başına hiç 'NFS' eklemeseymiş. Böyle olsaydı ProStreet'e NFS gözüyle bakılmazdı ve daha çok kişi severdi ProStreet'i.

Alıntıları Göster
    ea burnoutla nfsyi birleştirirse süper olur zevk bakımından

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.