Bildirim
Need For Speed Pro Street diğer serilerle çok alakasız galiba
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
15 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tırt bir oyun boşuna para vermişin dostum bence. -
Maalesef NFS ruhunun olmadığı bir oyun. Çöpe at gitsin.quote:
Orijinalden alıntı: console-master
tırt bir oyun boşuna para vermişin dostum bence. -
Bukadar rezil bir oyun olamaz nerde most wanted.quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
Maalesef NFS ruhunun olmadığı bir oyun. Çöpe at gitsin.
Alıntıları Göster
Sadece para kazanmak için yapılmış bir oyun -
evet malesef çok sırada olmuşquote:
Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy
Bukadar rezil bir oyun olamaz nerde most wanted.
Sadece para kazanmak için yapılmış bir oyun
Alıntıları Göster -
Çöp oyun. Geçiniz.quote:
Orijinalden alıntı: [MeMo]
evet malesef çok sırada olmuş
Alıntıları Göster
NFS Underground 2 gibisi yoktu. -
nfs pro streetquote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Çöp oyun. Geçiniz.
NFS Underground 2 gibisi yoktu.
Alıntıları Göster
menuleri kullanışsız,grafikler iğrenç,arabalar rezalet,drag yarışları gereksiz,ruhsuz,zevksiz kalas bir oyun
nfs U2,most wanted serisini zevkle oynayanlar kesinlikle bu oyunu almasın,carbon zaten kötüydü bu dahada kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 21 Aralık 2007; 11:41:07 > -
Bide 2 DVD Yapmışlar Kazıklıyolar 10Milyon vercektim ama 5 verdim o farklıquote:
Orijinalden alıntı: Innocence
nfs pro street
menuleri kullanışsız,grafikler iğrenç,arabalar rezalet,drag yarışları gereksiz,ruhsuz,zevksiz kalas bir oyun
nfs U2,most wanted serisini zevkle oynayanlar kesinlikle bu oyunu almasın,carbon zaten kötüydü bu dahada kötü
Alıntıları Göster -
Çöööp. Birde o kadar reklamını yaptılar çöp oyunun.quote:
Orijinalden alıntı: Rechno
Bide 2 DVD Yapmışlar Kazıklıyolar 10Milyon vercektim ama 5 verdim o farklı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Çöööp. Birde o kadar reklamını yaptılar çöp oyunun.
Alıntıları Göster
-
bencede kötü olmuş oyun nfs dediğin sokaklarda geçer pistlerde değil menüleri zaten sorma nerde olduğunu şaşırıyor insanquote:
Orijinalden alıntı: japonozan
Alıntıları Göster
-
Evet, diğer NFS'lerden tamamen farklı ama bu "oyun iğrenç" demek değildir. Bunu inkar edenler kesin Carbon'un Most Wanted ile hemen hemen aynı olmasından şikayetçi olmamıştır.quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
bencede kötü olmuş oyun nfs dediğin sokaklarda geçer pistlerde değil menüleri zaten sorma nerde olduğunu şaşırıyor insan
Alıntıları Göster
-
gerçekten prosteet beklediğim gibi çıkmadı malesef.Bende hiç beğenmedim Gran turismo 5 i gördükden sonra yarış oyunlarının grafikleri cazip gelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Evet, diğer NFS'lerden tamamen farklı ama bu "oyun iğrenç" demek değildir. Bunu inkar edenler kesin Carbon'un Most Wanted ile hemen hemen aynı olmasından şikayetçi olmamıştır.
Alıntıları Göster
gt5p similasyon o başka ama :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Aralık 2007; 18:26:22 > -
olayın GT5 ile bir alakası yok.Ama oyun gerçekten kötü grafiker desen sanki ps2 oyunu oynanabilirlik desen o daha da rezalet problem insanlar bu oyundan çok şey bekliyordu fakat ortaya çıka şey tam bir rezaletquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
gerçekten prosteet beklediğim gibi çıkmadı malesef.Bende hiç beğenmedim Gran turismo 5 i gördükden sonra yarış oyunlarının grafikleri cazip gelmiyor.
gt5p similasyon o başka ama :)
Alıntıları Göster
Oyunu alan arkadaşa da geçmiş olsun
-
Allah Allah yahu ben beğenmiştim oysa oynamayım mı şimdi...quote:
Orijinalden alıntı: CANOZ
olayın GT5 ile bir alakası yok.Ama oyun gerçekten kötü grafiker desen sanki ps2 oyunu oynanabilirlik desen o daha da rezalet problem insanlar bu oyundan çok şey bekliyordu fakat ortaya çıka şey tam bir rezalet
Oyunu alan arkadaşa da geçmiş olsun
Alıntıları Göster
-
oyunu 1 gün oynadım ve izlenimlerim şöylequote:
Orijinalden alıntı: Giove
Allah Allah yahu ben beğenmiştim oysa oynamayım mı şimdi...
Alıntıları Göster
Ben beğendim önemli olan senin nasıl düşündüğündür ama diğer need for speedler ile alakası yok bu daha çok profesyonel tarzı çok iyi isimler satın almışlar ona görede oyun yapmışlar. Araban hasar alınca hasar için para ödüyorsun. Drag yarışları var lastik ısındırma nascar colins tarzı takip yarışları var. Modifiyeleri şu ana kadarki nfslerin bana göre en iyisi. Buna ben daha profesyonel yarış oyun gözü ile bakıyorum. Tabii o özlenen çete savaşları yok adam tutma polis kovalamacaları yada her yere çarp 10 takla at yarışa devam et durumları yok bunda daha realistik yapmaya çalışmışlar kendi çizgisinden ap ayrı bir oyun olduğu içinde sevilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwell088 -- 22 Aralık 2007; 4:53:24 >
-
EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..quote:
Orijinalden alıntı: maxwell088
oyunu 1 gün oynadım ve izlenimlerim şöyle
Ben beğendim önemli olan senin nasıl düşündüğündür ama diğer need for speedler ile alakası yok bu daha çok profesyonel tarzı çok iyi isimler satın almışlar ona görede oyun yapmışlar. Araban hasar alınca hasar için para ödüyorsun. Drag yarışları var lastik ısındırma nascar colins tarzı takip yarışları var. Modifiyeleri şu ana kadarki nfslerin bana göre en iyisi. Buna ben daha profesyonel yarış oyun gözü ile bakıyorum. Tabii o özlenen çete savaşları yok adam tutma polis kovalamacaları yada her yere çarp 10 takla at yarışa devam et durumları yok bunda daha realistik yapmaya çalışmışlar kendi çizgisinden ap ayrı bir oyun olduğu içinde sevilmiyor.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Aralık 2007; 10:26:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: neo23
EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: neo23
EA yı bu saatten sonra, özenle yapılacak olan yeni bir Need for speed hot pursuit oyunu kurtarabilir...Serinin en iyi oyunlarındandı..
Bencede
Ps2 deki nfs hot pursuit2 den aldığım zevki, hiçbir nfs oyunundan alamadım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxwell088
Alıntıları Göster
ProStreet'i çok beğenmiş biri olarak benim de demek istediğim şey buydu. Keşke EA Games NFS efsanesini Carbon ile sonlandırsaymış ve ProStreet adının başına hiç 'NFS' eklemeseymiş. Böyle olsaydı ProStreet'e NFS gözüyle bakılmazdı ve daha çok kişi severdi ProStreet'i.quote:
Orjinalden alıntı: sirtekno
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Aralık 2007; 11:08:11 >
-
ea burnoutla nfsyi birleştirirse süper olur zevk bakımındanquote:
Orijinalden alıntı: nForcer
ProStreet'i çok beğenmiş biri olarak benim de demek istediğim şey buydu. Keşke EA Games NFS efsanesini Carbon ile sonlandırsaymış ve ProStreet adının başına hiç 'NFS' eklemeseymiş. Böyle olsaydı ProStreet'e NFS gözüyle bakılmazdı ve daha çok kişi severdi ProStreet'i.quote:
Orjinalden alıntı: sirtekno
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps5 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- ps5 yön tuşları ile oynama
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- god of war remake
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- ps5 oyun indirme süresi
- en iyi ps5 oyunları
- the last of us 3
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X