Şimdi Ara

Need for Speed underground 1 çok hızlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar nfsu1 oynamak istiyorum fakat oyun felaket hızlı çalışıyor oynanmıyor yani o derece hızlı :D
    nasıl normal çalışacaktır bu bilen varsa çözüm bekliyorum lütfen bulamadım nette herhangi bişey , değiştirmediğim speed.exe kalmadı ama işe yarar bişey yok

• FPS çok fazladır fps değerlerini düşürmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

FPS çok fazladır fps değerlerini düşürmen lazım
    nasıl düşürecez fps yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cix_anka

nasıl düşürecez fps yi ?

Alıntıları Göster
    İşlemcinizin ve işletim sisteminizin ne olduğunu yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

İşlemcinizin ve işletim sisteminizin ne olduğunu yazabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    işlemci i5 2500k işletim sistemi win7 pro x64
  • quote:

işlemci i5 2500k işletim sistemi win7 pro x64

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman. Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nin İşlemler sekmesinden oyunun exe dosyasını (speed.exe) bulup sağ tıklayın ve Benzeşmeyi Ayarla'yı seçin. CPU 0 dışındaki bütün seçeneklerin işaretlerini kaldırıp Tamam'a basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Tamam o zaman. Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nin İşlemler sekmesinden oyunun exe dosyasını (speed.exe) bulup sağ tıklayın ve Benzeşmeyi Ayarla'yı seçin. CPU 0 dışındaki bütün seçeneklerin işaretlerini kaldırıp Tamam'a basın.

Alıntıları Göster
    yaptım onu fakat sonuç değişmedi hala çok hızlı çalışıyor :D istesen öyle hızlı çalışmaz herhalde
  • quote:

yaptım onu fakat sonuç değişmedi hala çok hızlı çalışıyor :D istesen öyle hızlı çalışmaz herhalde

Alıntıları Göster
    Millet yavaş diye üzülür bu hızlı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitesharky

Millet yavaş diye üzülür bu hızlı diye.

Alıntıları Göster
    oynanmayacak derecede hızlı :D
  • quote:

oynanmayacak derecede hızlı :D

Alıntıları Göster
    oyun içinde grafik ayarlarında vsync yi açın veya aktif hale getirin oyunda yok ise ekran kartının kendi driver programı içinden de aktif edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemID12055

oyun içinde grafik ayarlarında vsync yi açın veya aktif hale getirin oyunda yok ise ekran kartının kendi driver programı içinden de aktif edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    oyun içinde yokta o ayar , ekran kartınında menüsünde bulamadım hala bakıyorum
  • quote:

oyun içinde yokta o ayar , ekran kartınında menüsünde bulamadım hala bakıyorum

Alıntıları Göster
    oyunu oynarken criysis i aç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir-bir-kul

oyunu oynarken criysis i aç :)

Alıntıları Göster
    pentium 4 bi işlemci lazım normalde oynaman için. O işlemciyi sat bi tane p4 al, kalanınada kıyafet falan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLEKGİBİ

pentium 4 bi işlemci lazım normalde oynaman için. O işlemciyi sat bi tane p4 al, kalanınada kıyafet falan alırsın

Alıntıları Göster
    Oynanamayacak kadar nasıl olabilir ki? Hani nfs underground 2de trainer vardı gaza bastın mı ışık hızıyla gidiyordu onun gibi birşey mi? Herşey normal ise ekran kartının ayarlarından tüm kalite ayarlarını maksimum yap.(Anti aliasing,vsync vs..).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interferon -- 7 Kasım 2011; 3:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interferon

Oynanamayacak kadar nasıl olabilir ki? Hani nfs underground 2de trainer vardı gaza bastın mı ışık hızıyla gidiyordu onun gibi birşey mi? Herşey normal ise ekran kartının ayarlarından tüm kalite ayarlarını maksimum yap.(Anti aliasing,vsync vs..).Burada sorunsuz çalışan ripli bir underground 1 var.İstersen dene.

bazı oyun versiyonları yama ile bütünleşmiş oluyor öyle bişey bence. Başka oyun denerse düzelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLEKGİBİ

quote:

Oynanamayacak kadar nasıl olabilir ki? Hani nfs underground 2de trainer vardı gaza bastın mı ışık hızıyla gidiyordu onun gibi birşey mi? Herşey normal ise ekran kartının ayarlarından tüm kalite ayarlarını maksimum yap.(Anti aliasing,vsync vs..).Burada sorunsuz çalışan ripli bir underground 1 var.İstersen dene.

bazı oyun versiyonları yama ile bütünleşmiş oluyor öyle bişey bence. Başka oyun denerse düzelebilir

Alıntıları Göster
    Bende nostalji yapayım diye yükledim oynadım baya.Benimde laptopun işlemcisi i5 ama bende yok öyle aşırı hız falan.Herşey normal sadece kenarlardan boşluk kaldı.Acaba oyun hızı falan mı var ayarlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Bende nostalji yapayım diye yükledim oynadım baya.Benimde laptopun işlemcisi i5 ama bende yok öyle aşırı hız falan.Herşey normal sadece kenarlardan boşluk kaldı.Acaba oyun hızı falan mı var ayarlarda.

Oyunda hız ve fps ayarı yok bildiğim kadarıyla.Bence oyunun kendisinde yanlış birşeyler var.Oyun dosyalarında bir modifikasyon falan olmuş olabilir.En iyisi temiz bir versiyonunu yüklemek.Ayrıca bütün oyunların motorunda fps limiti mutlaka vardır.Öyle olmasa oyunların çoğu oynanamaz.Sistemin çok iyi olması oyunlarda o tür bir etkiye sebep olsa zuma gibi küçük oyunlar ne yapsın? .Donanımın iyi olmasının oyunlarda hiçbir zaman sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

Edit:Ekran kenarlarında boşluk kalması çözünürlükle alakalı olsa gerek.Laptoplarda oyun çözünürlüğü 1024x768 ayarlandığında olur genelde.Ya 800x600 yap ya da 1024'ten büyük varsa onları dene.Eğer ekran kartı ayarlarıyla ilgili tecrüben varsa(adı aklıma gelmiyor görüntü,ekran ya da monitör ayarları diye geçer)buralarda gelişmiş ayarlar vardır.Çözünürlüğe göre ekran boyutlarını falan ayarlamanı sağlayan ayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interferon -- 7 Kasım 2011; 20:00:09 >

• quote:

quote:

Oyunda hız ve fps ayarı yok bildiğim kadarıyla.Bence oyunun kendisinde yanlış birşeyler var.Oyun dosyalarında bir modifikasyon falan olmuş olabilir.En iyisi temiz bir versiyonunu yüklemek.Ayrıca bütün oyunların motorunda fps limiti mutlaka vardır.Öyle olmasa oyunların çoğu oynanamaz.Sistemin çok iyi olması oyunlarda o tür bir etkiye sebep olsa zuma gibi küçük oyunlar ne yapsın? .Donanımın iyi olmasının oyunlarda hiçbir zaman sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

Edit:Ekran kenarlarında boşluk kalması çözünürlükle alakalı olsa gerek.Laptoplarda oyun çözünürlüğü 1024x768 ayarlandığında olur genelde.Ya 800x600 yap ya da 1024'ten büyük varsa onları dene.Eğer ekran kartı ayarlarıyla ilgili tecrüben varsa(adı aklıma gelmiyor görüntü,ekran ya da monitör ayarları diye geçer)buralarda gelişmiş ayarlar vardır.Çözünürlüğe göre ekran boyutlarını falan ayarlamanı sağlayan ayarlar.

Oyun eski olduğundan en fazla 1024 oluyor çözünürlük.pcnin ki 1300lerde olduğundan kenarlarda boşluk var.Ben underground'ı mamundadan indirmiştim.Böyle bir problemle daha önce hiçbir oyunda karşılaşmadım.

• quote:

quote:

quote:

Oyun eski olduğundan en fazla 1024 oluyor çözünürlük.pcnin ki 1300lerde olduğundan kenarlarda boşluk var.Ben underground'ı mamundadan indirmiştim.Böyle bir problemle daha önce hiçbir oyunda karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    Ekran yenileme hızı da o boşluk sorununa sebep olabilir.Mesela bazı oyunlar varsayılan olarak 1024x768 60Hzde çalışırlar.Bazıları masaüstü yenileme hızını varsayılan olarak kullanırlar.Laptoplarda masaüstü çözünürlüğü 1366x768 59-60Hz falan oluyor galiba.Sorun burada çıkıyor işte sanırım.Ama önceki mesajda söylemiştim.Bu tip sorunların çözüm yeri ekran kartının ayarları.Benim çok eski sistemimin monitöründe 1024x768 çözünürlüğü göstermeme sorunu vardı.(Aslında sorun da denmez,eski olduğu için desteklemiyordu.)Ama Nvidianın ayarlarından frekansı değiştirince(polarizasyon falan)ekran sola kaymıştı.Ekran ayarlarından da ekranı sağa kaydırıp halletmiştim.Alternatif çözüm yolları var yani.Nvidia kullanmıyorum çok uzun zamandır ama aynı ayarlar(hata daha gelişmişi)vardır diye düşünüyorum.Yeni oyunlarda böyle sorunlar olmaz herhalde.

• Amd kullaniyorum. Böyle bir sorunla karşılaşmistim. Patch ile hallettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.