Şimdi Ara

NFS The Run hakikaten 2 saat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu az önce bitirdim run time bsc nin yaptığı haberdeki gibi 2 saat yazıyor. Oyun gerçekten diğer nfslere gör çok çok kısa ama o aksiyon müthişti sanırım birdaha oynarım ilerde ve oyunun sonuna göre sanırım devamı gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 16 Kasım 2011; 15:10:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Oyunu az önce bitirdim run time bsc nin yaptığı haberdeki gibi 2 saat yazıyor. Oyun gerçekten diğer nfslere gör çok çok kısa ama o aksiyon müthişti sanırım birdaha oynarım ilerde ve oyunun sonuna göre sanırım devamı gelicek

Hot pursuit'in devamı diyorlardı öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Oyunu az önce bitirdim run time bsc nin yaptığı haberdeki gibi 2 saat yazıyor. Oyun gerçekten diğer nfslere gör çok çok kısa ama o aksiyon müthişti sanırım birdaha oynarım ilerde ve oyunun sonuna göre sanırım devamı gelicek

Hot pursuit'in devamı diyorlardı öyle mi?

Hayır
  • online i nasıl acaba?
  • 2 saat bencede yetersiz, önümüzdeki NFS oyunlarına bakağız artık
  • Aksiyon olarak baya güzel ama 2 saatde az hani
  • sadece 2 saat mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 saat mi verceğim parayada indirceğim zamana da deymez inş. 2-3 gb olrda indiririz . Giderde 10 gb yapar şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

2 saat mi verceğim parayada indirceğim zamana da deymez inş. 2-3 gb olrda indiririz . Giderde 10 gb yapar şimdi

oyun 14.9 Gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

2 saat mi verceğim parayada indirceğim zamana da deymez inş. 2-3 gb olrda indiririz . Giderde 10 gb yapar şimdi

oyun 14.9 Gb

ohaaa ne öle ama repack versoyunda varmış 4 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

oyun 14.9 Gb

bendeki oyun 17gb ^^.

• 2 saat oyunmu olur yuh be abi utanma alrlanma olur insanda yakında 60 dk kalık oyunlarda çıkarsa şaşırmam.
  • şu nfs bi shitf2 + underground karısımı bişi yapsada herkesi mutlu etse ne güzel olur
  • 2 saat falan değil
  • Tamda indirmeyi düşünüyordum ha
  • tadını kaçırdılar iyice eskiden oyunları doya doya oynuyorduk şimdi indirip kurmasından kısa sürede oyun bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

tadını kaçırdılar iyice eskiden oyunları doya doya oynuyorduk şimdi indirip kurmasından kısa sürede oyun bitiyor

sanirim sebebide sp devrini bitirip zorla mp ye yonlendirmek.garip
  • 2 saat bana biraz az geldi. Nereden baksanız o kadar oynamışımdır, hatta belki daha fazla. Daha Nevada'dayım ki bu da haritaya bakarsam %30 gibi birşey oluyor. Hiçbir yarışı da baştan oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majorosmajor

2 saat bana biraz az geldi. Nereden baksanız o kadar oynamışımdır, hatta belki daha fazla. Daha Nevada'dayım ki bu da haritaya bakarsam %30 gibi birşey oluyor. Hiçbir yarışı da baştan oynamadım.

2 saat vidyolar falan hariç sadece run time yarıştığın zaman yani.
  • Yarislarin toplam suresi iki saattir yoksa oyunu ben dun iki saatten fazla oynadim bir kac yaris disinda hepsini tekrar yapmadan bitirdim yinede oyun bitmedi.

Gerci iki saatlik olmasi yarislarin toplami normaldir cunki bir yaris bitiyor ardindan digeri basliyor. Yahu bir dur bir otomobil degistirelim, bir iki modifiye yapalim yok. Oyun full aksiyon ama cok duz cizgi ilerle olmus. Bazen parmaklarim agriyor ayni tuslara saatlerce basmaktan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.