Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
2
Favori
423.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir iso dosyasını masaüstüne yada klasöre çıkart belki partlara bölmüşlerdir..cd lerden sadece rar larmı çıktı?
  • ?
  • ya bu kurulum dosyları bi yere cıkartıyor sonrada ms dos gbi bişey acılıp cars dosyalarını cıkartıyor oda ama sonra o dediğim hata oluyor işte
  • VE OYUN YAKLASIK 4,5 4,8 GB FALAN GÖZÜKÜYOR NORMALİDE BÖYLEMİ ?

• quote:

Orjinalden alıntı: lev@

most wanted en iisiydi ya bnce

+1
  • oyun orjinal mi? orjinal değilse uygun cracki yükle çalışır
    quote:

Orjinalden alıntı: efeccan

ya bu kurulum dosyları bi yere cıkartıyor sonrada ms dos gbi bişey acılıp cars dosyalarını cıkartıyor oda ama sonra o dediğim hata oluyor işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

Melik
    bir iso dosyasını masaüstüne yada klasöre çıkart belki partlara bölmüşlerdir..cd lerden sadece rar larmı çıktı?

Evet, 31 tane hepsi 97,675MB boyunda .rar dosyası, 19 tane R30,R46,R40,R31 gibi uzantılı dosya, 1 tane .sfv uzantılı dosya, bir crack klasörü, ve daemon tools setup'ı...
  • rarların içindeki isoyu bi klasöre çıkart öyle daemonu dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: arianal

Drag King:Karol Monroe isimli şopardır.Ford Mustang GT kullanıyor.Arabasıda Kendiside iyidir.İndirilmesi en zor 4. adamdır.Ama size önerdiğim araba Ford Shelby GT500 ü alır , Quick Upgrade ile Power ve Traction'u Stage 3 yaparsanız , arabanın Power 'ı Level 3 , Traction 'u Level 4 oluyorki buda drag yarışlarını kazanılması en kısa süren ve en kolay yarışlar yapıyor.Araba ve Modifiye paketleri için ihtiyacınız olan rakam 251450$ .Tartışmasız kullanılması gereken araba GT500'dur.Parası olanlar Pagani Zonda'yı denesin.
    Wheelie Challange: Google'da Pro Street hakkında en çok aratılan olay.
    Nedir bu?
    Drag yarışında kalkışta arabanın önünü en çok kaldıran kazanır.
    Nasıl en çok?
    En uzun mesafe.
    eee ne var bunda?
    arabalarınıza bazı ayarlar yapmadan bunu yapmıyor ve bu ayarlar her arabaya göre değişiyor.
    Tavsiyen?
    Sakin olun çok kolay.
    GT500'ü aldık , Quick upgradeleri yaptık.Draglarda çeyrek mil'i 7.69 larla gidiyoruz , süper.birden karşımıza wheelie challange diye bişey çıktı.bırak yapmayı arabayla yarışa girmek istediğimizde bile beygir gücün yetersiz diye bişey çıkıyo.
    Endişe yok.
    arabanı midifiye ettiğin bölüme gir.
    custom upgrade>body>wheels
    ön tekerlekleri motorsiklet tekeri kadar incelt , arka tekeri tır tekeri kadar kalınlaştır.
    başa dön.custom upgrade2in altında tune var.
    Tune>Suspension
    tüm suspension ayarlarını soft yap.
    Tune>Engine
    start boost ve end boost u high yap.
    bitti!
    artık 3. vitese kadar kendi , 6. vitese kadar nitroyla totalde 200-250 metre burnu havada giden bi GT500 ün var.

wheelie competition yarışı için ön kaldırma nasıl yapılıyor? GT500 e üste denilen tüm modifeyi yaptım ama hala arabanın önü kalkmıyor..

başka bir topictede söylenen

Eğer oyunda patch yüklüyse al bi aston martin db9 modifiyeyi sonuna kadar yap ve 410 metre git
    Ama patch yoksa chevelle ss al modifiyeyi doldur 400 metre üzeri gidebilirsin yine.Hiç bi ayarla uğraşman gerekmez chevelle ss ile

patch filan yüklü değil..deneme amaçlı chevelle ss aldım hiçbir ayar yapmaya gerek yok deniyor ama yine ön kalkmadı.. herhangi bi tuşu mu var bunun,nasıl yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arianal -- 27 Mayıs 2008; 18:57:16 >

• corvette z6 mı ne onu al..ön kaldırmak için önce arkadançekişli araba alman lazım.sonra modifiyelerini yap..bi jant al arka tekere sonra arka tekerin çapını genişliğini herşeyini arttır..sonra tune den modifiyeye gir engine deki ilk 4ü full yap
  • süspansiyonda 2 ve 4. seçenekleride en sağa daya
  • iletim@ bu dediklerin corvette z6 içinmi? dediğin ayarları GT500 için yaptım ama değişen bişey olmadı..
  • Fena bişeye benziyo
  • arkadan çekişli herhangi bir araba için
    quote:

iletim@ bu dediklerin corvette z6 içinmi? dediğin ayarları GT500 için yaptım ama değişen bişey olmadı..
  • hiç boşuna pahalı arabaya para vermeyin supra drag da çok iyi. full upgrade le 1000 beygir oluyor ve fiyatı 25.000
    onun dışında 2006 ve 2003 mustang ler de çok iyi ve ucuz. corvette e para vermeye gerek yok yani.
    ön kaldırma yarışlarına daha gelmedim ama draglarda bile baya ön kaldırıyor bu arabalar

2 sorum olacak:

1) racing seats ve roll cage in herhengi bir artısı varmı oyunda? mesela hasar önleme gibi.

2) oyun sırasında hoperlölerden acayip bir ses geliyor. ara sıra oluyor ve 1 - 2 sn. sürüyor. sizde de oluyor mu yoksa sorun bende mi

@iletimmesaji2 arkadan çekişli değil arkadan itişli olacak. yanlış yazmışsın herhalde. önden çekiş, arkadan itiş

• o gelen ses ben oynarkende geliyordu.yamayı yükledikten sonra biraz azaldı gibi
  • arkadaşlar benim soruma kimse cevap vermemiş,bu arabaların önü nasıl kaldırılıyor?
  • quote:

arkadaşlar benim soruma kimse cevap vermemiş,bu arabaların önü nasıl kaldırılıyor?

yazdığım arabalardan birini al. yarış ta da 2. vitesten itibaren nos a bas ve perfect shift kaçırmamaya çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

Grip için araba önerebilecek olan var mı arkadaşlar?

Grip'te Nissan GT-R'ı tek geçerim,mükemmeldir...

Düzenleme:Grip'te GT-R var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 29 Mayıs 2008; 16:10:26 >
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.