Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
2
Favori
423.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: brq_35

quote:

Orjinalden alıntı: arianal

arkadaşlar benim soruma kimse cevap vermemiş,bu arabaların önü nasıl kaldırılıyor?

yazdığım arabalardan birini al. yarış ta da 2. vitesten itibaren nos a bas ve perfect shift kaçırmamaya çalış

bu nos tuşu logitech rumlepat'teki 5 numaralı tuş değilmi.. perfect shifte vites değiştirme tuşu..vites değiştirme perfect ve 2.vitesten de itibaren o tuşa basıyorum ama yine olmadı..

wheelie yarışının olduğu mapta şu alttaki resimde görülen uyarı çıkıyor..sanırım arabanın wheelie yarışı için yeterli olmadığını söylüyor..off nerde yanlış yapıyorum şu işi düzgün bir şekilde anlatabilecek yokmu sinir oldum

http://img260.imageshack.us/img260/8761/69178444cl8.png

• Arkadaşlar şimdi bu yeni araba yaması falan nasıl olacak? 180 hp falan olma durumu varmış nasıl yapacağız???
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar benim soruma kimse cevap vermemiş,bu arabaların önü nasıl kaldırılıyor?

yazdığım arabalardan birini al. yarış ta da 2. vitesten itibaren nos a bas ve perfect shift kaçırmamaya çalış

bu nos tuşu logitech rumlepat'teki 5 numaralı tuş değilmi.. perfect shifte vites değiştirme tuşu..vites değiştirme perfect ve 2.vitesten de itibaren o tuşa basıyorum ama yine olmadı..

wheelie yarışının olduğu mapta şu alttaki resimde görülen uyarı çıkıyor..sanırım arabanın wheelie yarışı için yeterli olmadığını söylüyor..off nerde yanlış yapıyorum şu işi düzgün bir şekilde anlatabilecek yokmu sinir oldum

sen önce bir supra yı al. full modifiye et. sonra gaza bastığında sağda artan devir hizası tam yeşildeyken vites değiştirmeye çalış. nos a da 2 veya 3. vitesdeyken basmaya çalış. en az 250m gidersin. benim hiç yere inmeden bitirdiğim yarışlar oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen önce bir supra yı al. full modifiye et. sonra gaza bastığında sağda artan devir hizası tam yeşildeyken vites değiştirmeye çalış. nos a da 2 veya 3. vitesdeyken basmaya çalış. en az 250m gidersin. benim hiç yere inmeden bitirdiğim yarışlar oluyor.

teşekkür ederim arkadaşım şimdi oldu.. eksik yada yanlış bilgi vermeyince ne kadar kolay oluyormuş..

• benim wheelie lerin hepsi 2-3-5 sn farkla bitiyor arabam pontıac gto sadece arka tekeri kalın on tekeri ince full motor modifiyesi o
    kadar drag king e bile 5 sn fark attım düşünün artık

peki şu elips şeklinde eğimli yollar var ya grip te onları nasıl geçeceğiz özel bir ayarı mı var lambo ile full mod da 864 bhp de 6. oluyorum da bilmediğim bir şey mi var
  • Wheelie için yapmanız gereken şu alın bi chevelle ss yapın lvl 3 modifiye arka lastikleri kalınlaştırın sonra kalkışta nos kullanıp vitesleride perfect attırın sonra en az 400 mt yaparsınız hemde hiç süspansiyonla uğraşmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 2 Haziran 2008; 17:54:18 >
  • Wheelie çok kolay,Zondayla hiç indirmeden finişe giriyordum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

benim wheelie lerin hepsi 2-3-5 sn farkla bitiyor arabam pontıac gto sadece arka tekeri kalın on tekeri ince full motor modifiyesi o
    kadar drag king e bile 5 sn fark attım düşünün artık

peki şu elips şeklinde eğimli yollar var ya grip te onları nasıl geçeceğiz özel bir ayarı mı var lambo ile full mod da 864 bhp de 6. oluyorum da bilmediğim bir şey mi var

whelie ye pontiac yetiyor zonda c-ss falan gereksiz tamamen şu yukarıdaki yarışları nasıl geçecez söyleyecek olan yok mu

• quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

arkadaşlar modifiye konusunda yardım lazım.şu alttaki yazıda denilenler gibi arabayı modifiye etmeye çalışıyorum ama beceremedim..

arabanın power ını stage 3 yaptım level 3 oldu buraya kadar tamam..Traction u ise satage 3 yaptım 75000 küsürde para gitti ama özelliklerde hala Traction 2 görünüyor bişey anlamadım..birde bu tekerleri nasıl ayarlıyacaz modifiye bölümünde hangi marka tekerler incedir hangileri kalın?

Dodge Charger vs. gibi Arkadan çekişli araba kullan...
    Önden çekişli veya 4çeker araçla deniyorsundur. Hayatta kaldıramazsın.

arkadaşlar modifiye konusunda yardım lazım.şu alttaki yazıda denilenler gibi arabayı modifiye etmeye çalışıyorum ama beceremedim..

arabanın power ını stage 3 yaptım level 3 oldu buraya kadar tamam..Traction u ise satage 3 yaptım 75000 küsürde para gitti ama özelliklerde hala Traction 2 görünüyor bişey anlamadım..birde bu tekerleri nasıl ayarlıyacaz modifiye bölümünde hangi marka tekerler incedir hangileri kalın?

400 mt nin 397 mt sini ön teker havada götürüyorum. İlk başta zorlanmıştım ama sonradan en kolay yarış bu oldu mesela. Ha bir de ilk kalkışta önce vitese at sonra gaza asıl. Yani ben böyle yapıyorum

• beyler yaw, bi süre önce kurmuştum pro street'e herşey güzel normaldi. takılma tekleme vs. olmuyodu.

Ama bilmiyorum niye böyle oldu şimdi, acayip bi tekleme var oyunda. Önceden yoktu. Fakat önceden nasıl ne kurduğumu hatırlamıyorum işin garibi. Sanırım vista 32bit yada 64bit'te kurup oynamıştım. Sorun olmamıştı.

1.1 Patch kurmadım şimdi, bilgisayarda xp 32bit var. Son durumda işlemciyi 4ghz e oc ettim. Acaba ondanmı voltaj falanmı yetmiyo diye normale çektim gene banamısın demedi, teklemeye devam.

Sorunun kaynağı patch'i yüklemekle gidermi sizce??

Sistem, 8800gt, E8400 4ghz, ex38-ds4 mobo, 4gb ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Bugün oyunu aldım;

''Readme'' de, iki CD'nin de aynı klasöre eklenip, ISO dosyasının daemon tools la açılıp oyunun kurulup oynanacağı söyleniyor.

ama klasörde iso dosyası yok, sadece birsürü .rar dosyası var ve bunların içinde ISO dosyaları var. Daemon tools la açmaya çalıştım olmadı.

ne yapmalıyım ?
  • sorunu halletin, 1-2 saat oynadım oyunu.

hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Underground bunun yanında muhteşemdi...
  • Oyunu nihayet bitirdim. Street King olarak. Artık gelecek oyunu bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

sorunu halletin, 1-2 saat oynadım oyunu.

hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Underground bunun yanında muhteşemdi...

Valla ben TDU-Dirt-Race07-GTR2 vs.den sonra, dün tuttum tekrar Underground2'yi kurdum.

Simülasyon olarak TDU-Dirt vs. çok daha iyi olsa da, Arcade olarak Underground2 kesinlikle daha zevkli.
    Hele G25'le ayrı bir zevkli oluyor.

NFS Pro Street mi? Öyle bir oyun mu vardı? Kumda oynamak için bi oyun yaptılardı bi ara, o oyun mu yoksa?
  • arkadslar bu oyunu internetten indiripte caliştiran var mı?
    ben 3 kez indirdim yok yok yok calişmiyor
    yanlişmi yapiyorum ne anlamadim.
    bide bu yasu nedir ya kimse bi bilgi vermiyor
  • arkadaşlar ben oyunu full tam sürüm olarak indirdim oyunda bir yarış yaptım yapmaz olaydım hep tıkandı. ilerleyemedim neden acaba
  • İşletim sistemimi sorarsanız
    windows xp pro-
    nVidia Ge Force fx 5500 ekran kartı-
    2.66 ghz pentium 4 işlemci-
    1 gb ram
  • çalıştırabilen varsa banada haber versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_ts61

İşletim sistemimi sorarsanız
    windows xp pro-
    nVidia Ge Force fx 5500 ekran kartı-
    2.66 ghz pentium 4 işlemci-
    1 gb ram
    Cevap çok basit, ekran kartı oyuna çok düşük geliyor.
  • ya elinde RS premium olan varmi
    şu oyunu indirip bitirmek istiyom
    yardim severler varsa bana ulastirirsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.