Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vector x-31

Gündüz yarışı yok !! Ulan NFS yine çamura yatmayı başardın

Underground 1-2 ve Carbon'da da gündüz yarışı yoktu. Seriyi eski günlerine döndürmeye çalışıyorlar.
  • Arac listesi ve sountrack listesini merak ediyorum. Xboxda forza horizon vardi onun kadar cok arac olsun yeter gece gunduz oynardim yada midnight club gibi cok cesit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arac listesi ve sountrack listesini merak ediyorum. Xboxda forza horizon vardi onun kadar cok arac olsun yeter gece gunduz oynardim yada midnight club gibi cok cesit.

Midnight club tek gecerim bu konuda. Oyun saf kan sokak yarisi oyunu ya. Modifiyenin dibine vurmus adamlar. Araclar bir o kadar guzel. Her zevke gore arac vardi. Los angeles ta superdi dub edition da. Ama dub edition hastasiydim ben. Atlamalar ziplamalar fenaydi :) soundtrack konusunda da underground ile yarisir ama gecemezz :)
    Bize soyle gece disari çıkıp yere 5cm arabamizla tozu dumana katmak için bir oyun lazım. Saatlerce şehirde gezeceksin. Bazı donuslerde tatlı yanlamalar filan. Cevre yolunda dakikalarca makas atmak. Daha çok var çok.

• quote:

Gündüz yarışı yok !! Ulan NFS yine çamura yatmayı başardın

Olmasın zaten diyenler %90dır

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    PS3 te de denediler ama gördük nasıl rezil ettiklerini , umarım bu sefer Underground tadında gerçek bir NFS gelir
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Olmasın diyen araba yarışından anlamayan kesim
  • quote:

Olmasın diyen araba yarışından anlamayan kesim

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar boşuna dememişler
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Kovmadım ki

Underground yarışlarının sevilmesinde gece olmasının büyük etkisi var bence. DC ya da türevleri gündüz olsun NFSUlar gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Kovmadım ki

Underground yarışlarının sevilmesinde gece olmasının büyük etkisi var bence. DC ya da türevleri gündüz olsun NFSUlar gece

Aynen öyle her araba oyunu farklı bu oyunda gündüz yarışları olsa çoğu kişi almaz oyunun yapısına ters

• Hem Underground gibi olsun deyip hemde niye gündüz yarışı yok demekte ironik.
  • nissan gtr varmı onu söyleyin bana??

• hiç öyle modifiye falan olmasına gerek yok(olması tabikide çok iyi) most wanted(2005) yada carbondaki gibi sağlam bi senaryoyla sağlam bi gameplaye sahip olsun oyuna 1000 lira bile veririm rivalsın underground versyonu gibi bişey çıkıcaksa da tek kuruşumu vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominator1088 -- 28 Temmuz 2015; 22:44:02 >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Dikkatini çekerim. BSC ya eksik tercüme etmiş, yada onun aldığı kaynak da eksik. Ben yabancı kaynağı kendim okudum ilk çıktığı gün bu resimlerin. Görseller oyun için değil, engine içi olduğu yazıyordu. Klasik müşteri aldatma yöntemi denir mi bilmiyorum. Çünkü yalan yok. Engine ile bunu yapıyorlar. Ama oyun içi gerçekten öyle çıkmıyor.

Aynısını Battlefront oyununda yaptılar. Her taraf oyun içi ilk görüntüler diye verdi o ilk izlediğimiz videoyu. Hani şu sonunda Darth Vader'ı gösteren. Ama asıl açıklamayı okuyunca engine içi olduğu yazıyordu. Sonradan çıkan gameplay videoları da kandırmaca olduğunu gösterdi.

Belirtmeden duramadım. Lakin ben ilk gördüğümüz teaserda ki görsellerin o derece yapılabileceğiniz şu zaman için henüz mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yapılır tabi, ama mevcut nesil uygun değil. Üstteki gerçek vs oyun resmilerinden bahsediyorum

İnşallah şaşırtırlar. Ama EA işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 5 Ağustos 2015; 16:32:14 >

• her ne kadar ea kötü bir firmada olsa şu ana kadar çıkardığı oyunlarda genelde grafiksel düşüş çok olmuyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 5 Ağustos 2015; 16:49:17 >
  • Daha ne olsun ya NFS en sonunda geri dönüş sağladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nasıl grafik ya.PC oyuncuları yaşadı.Şunu görüp ps4de oynamak işkence.Depresyona girmemek elde değil.Eğer yukardaki görüntüler ps4den ise o zaman çok çok iyi grafikli bir oyun ps4ü bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 9 Ağustos 2015; 12:23:23 >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Ps4 ve ya XB1. O tarz fuarlarda pc ile oyun tanıtımı yapmıyorlar genelde diye biliyorum. PC ve ya konsol farketmez 2 platforma da müthiş grafikli bir oyun geliyor. Herkesin zevk alacağından eminim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 10 Ağustos 2015; 11:56:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.