Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Burnout gibi olmuş oyun.Odun gibi fizikleri var.Madem böyle yol tutacak araba hiç modifiyeye gerek yok.DriveClub gibi fizik beklerdim en azından ama bu yüzded yüz arcade olmuş, araba sürdüğünün hissiyatını verememiş en azından izlerken onu anladım, geneldede haklı çıkarım.Mecbur alacağız oyun yok.

Ilk cikan videoya dayanarak mi soyluyorsun baska video mu yayinlandi ? Yayinlandiysa neden paylasim yapilmiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Burnout gibi olmuş oyun.Odun gibi fizikleri var.Madem böyle yol tutacak araba hiç modifiyeye gerek yok.DriveClub gibi fizik beklerdim en azından ama bu yüzded yüz arcade olmuş, araba sürdüğünün hissiyatını verememiş en azından izlerken onu anladım, geneldede haklı çıkarım.Mecbur alacağız oyun yok.

arcade istemiyorsan sim oyunlar mevcut, dünya sim isteyenlerin etrafında dönmüyor

Arcade istiyorum.Mevcut olan tüm arcade ve sim oyunları da biliyorum,simde oynuyorum yıllardır. Ama DC gibi yarı sim yarı arcade fizikler daha iyi olurdu.Bu tam burnout sürüşü olmuş.

• quote:

quote:

quote:

arcade istemiyorsan sim oyunlar mevcut, dünya sim isteyenlerin etrafında dönmüyor

Arcade istiyorum.Mevcut olan tüm arcade ve sim oyunları da biliyorum,simde oynuyorum yıllardır. Ama DC gibi yarı sim yarı arcade fizikler daha iyi olurdu.Bu tam burnout sürüşü olmuş.

Sen driveclub fiziklerine de çöp demiştin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

quote:

Sen driveclub fiziklerine de çöp demiştin.

Öyle birşey yok ama ilk çıktığı gibi de değil fizikler bozdular.600 650 beygirlik araç 300le yolda giderken tek tekeri hafif toprağa değdi diye 100 km hıza düşermi birden? zaten zor geçiyorsun o kadar farka hemen yetişiyorlar.O nu düzeltmeleri lazım 1 sene geçti hala özel odalar yok başta olması gerekirken, 55 kişi bu oyun yüzünden stüdyodan çıkarıldı kalkıp bana övme burda o oyunu.çok eksiği var herşey grafik değil.GT7 çıkmış olsaydı bırak almayı videosunu izlemezdin yokukta iyi geldi.Bu NFS bu odun taş kaya fizikleriyle daha iyi oyun olur DC'den.
    Ayrıca Mustang değilde bulldozer yada kaya sürüyormuşsun gibi dan dan dun dun biçiyor arabaları, süspansiyonda platinyum maddessi mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 11 Ağustos 2015; 18:08:06 >

• %100 arcade akar 300km ile viraja girmenin hissi paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

%100 arcade akar 300km ile viraja girmenin hissi paha biçilemez.

Şehir içi kaç yakıyorsun? Zaten 300le gidelim diye şehri tahliye etmişler sinek bile yok şehirde.Midnight Club'ın gözünü seveyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 11 Ağustos 2015; 18:23:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

%100 arcade akar 300km ile viraja girmenin hissi paha biçilemez.

Şehir içi kaç yakıyorsun? Zaten 300le gidelim diye şehri tahliye etmişler sinek bile yok şehirde.Midnight Club'ın gözünü seveyim.

Oyun pek hoşuma gitmedi zaten bomboş şehir detay yok birşey yok. Midnight Club efsaneydi abi ya sorma, Rockstar yapsa da adam akıllı yarış oyunu oynardık mis gibi.
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=ckBNfyFZ9W8
    https://www.youtube.com/watch?v=BY1B8Ez3xtk

Dozer dozer arabalar.Bam güm

Sadece şunu söylüyorum. YAV HE HEEEE.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Online sistemi nasıl olacak bilgi var mı. Forza gibi çete kurup sokak sokak gezebilecek miyiz
     NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update!

Horizon efsane ya midnight club ile birlikte cok severek oynadigim oyundu umarim attigin resim gibi olur online sistemi turlariz sokaklarda

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 12 Ağustos 2015; 13:16:48 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun adı No Limits mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Oyunun adı No Limits mi ?

Ek yok. Restart muhabbetinden Need For Speed sadece.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil sürümdeki oyunun ismi no limits.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Hocam mobil sürümdeki oyunun ismi no limits.

• Bu nesilde adam akıllı bir yarış oyunu oynayamadık Nfs den tek isteğim online 1v1 yarışların olması..
  • Şu modifiye olayı iyi de şehire de keşke özen gösterselermiş.

• videolara bakinca sürüş yok

şehir yok

hasar yok

etkilesim yok

fizik yok

yok oglu yok

ne var bu oyunda

modifiye var

bunu oyun diye sunuyor ea

cikisa kadar cok yol almasi lazimki oynanabilir bi oyun olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

videolara bakinca sürüş yok

şehir yok

hasar yok

etkilesim yok

fizik yok

yok oglu yok

ne var bu oyunda

modifiye var

bunu oyun diye sunuyor ea

cikisa kadar cok yol almasi lazimki oynanabilir bi oyun olsun

Şu mesaja eksi verirken utanmadınız herhalde. Harfi harfine tespitler kesinlikle doğru. Eksi veren insanlarda açıklasın bakalım neyi yanlış görüyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.