Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun mukemmel gorunuyor cidden ozlemisiz en ince ayrintisina kadar modifiye sonunda gelmis arkadaslarimizla herkesin farkli araclari olmasi falan harika olcak gibi duruyor bakalim bir tek cok karanlik yani gun batimi gibi olsa harika olur. Ses sistemi modifiyesi bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler ve arac detaylarına gösterdikleri özen muazzam gözlerimi yaşartacaksın EA.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/wC6b-3JRXaE

Demodaki 5 arac modifiye ediyor eleman.

Ve oyunu ps4 de oynuyor harika gorunuyor eminimki demo oldugu icin trafik ve modifiye cesitleri dahada articaktir cok iyi gorunuyor.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Video izledim güzel arabalar var ama modifiye parcalari az gibi geldi bana belki demo diye az görünüyor ama full oyunda fazla olabilir ben need for speed mesaj atacağım parça konusunda biraz artış yaptırsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 15 Ağustos 2015; 10:12:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda hayallerimi süsleyen bir oyun ile karşıma çıkıcak vericeğim para helal olsun !

• 3 videoyu izledim lastik ve jant seçimleri bize çok zaman kaybettirir 3. video da 5 araba birden modifiye yapan eleman öyle renkler yaptıki renklere gelene kadar kulandığı bütün parçaları unutturdu özellikle porsche gümüş renk olan yorumsuz bıraktı herşey düşünüldü kamera kapatma olayı da var dönüşler için eee daha ne isteyelim biz ne zaman demo oynayabiliriz çok iyi olurdu aşırı heycanlıyım brz efsane oluyor modifiye ile birlikte

• Bdnde brz ve mustang istiyordum şansına videolarda gördüm daha oyunun çıkmasına 2.5 ay var daha çok şeyler eklenir multiplayer da merak ediyorum modifiyeli araba ile arkadaşlarla serbest smgezme varsa güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede demo diye modifiye parcasi azdir eger ogrenirsen cogalcakmi diye bilgi verirseniz sevinirim bir cok seyi modifiye ediyoruz iyi hos ama az cesit gibi dediginiz gibi demodur diye az oldugunu dusunuyorum.

Ve arkadaslarimizla online gezme konusunda forza horizon gibi olur umarim iyi olur buradan birbirimizi ekler gezip dolasabiliriz harika olur cunku her birimizde farkli model araclar farjli farkli cesit modifiyeler.

Arac listesi ve soundtrac listesi merakla bekliyorum.

• hangi birine yapıcaz modifiye ahhh bmw m3 - s2000 - civic - focus - 206 - supra - mustang gelmiş porsche var diablo var şaka bi yana bu yazdıklarım inş eksiksiz gelir evo unuttum
  • Oyun harbiden benide heyecanlandırdı modifiye muhteşem olmuş en ince ayrıntısına kadar detaylandırılmış jant lar filan renkler ve egzoslarda ayrı bir hoşuma gitti . Kamera açısı sorunuda yok ama drift kafama takıldı oynayanlar bilir sanki batman aa yada rocket league deki gibi gaz el freni şeklinde sınırsız drift yapılıyor gibi bu drifti biraz kolaylaştırmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 15 Ağustos 2015; 16:28:27 >
  • Modifiye olayı muazzam olmuş en çok lastik boyunun değiştirilebilir olması ve vossen jant gibi bir çok çeşit eklemelerini beğendim çıksada ateş kırmızı evo modifiye etsek

• Frame delisi biri değilim ama oyun konsollarda kaç fps de gelecek net bir bilgi var mı..
  • Oyunun internet bağlantısı istemesi kadar saçma birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

Oyunun internet bağlantısı istemesi kadar saçma birşey yok

Sanmıyorum öyle birşey olacağını.Önceki oyunlarda da internet zorunluluğu yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
  • EA ne yapmış bu sefer dedirtiyor... Şu beta sürümleri, demoları önceden oynayanları kıskanmamak elde değil...

• yeni getirmişler sebebpte oyunda çektiğin fotoğrafları daha hızlı paylaşmak vs adam story modunda interneti napsın inşAllah gerektirmez internetli olursa başka oyun alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

yeni getirmişler sebebpte oyunda çektiğin fotoğrafları daha hızlı paylaşmak vs adam story modunda interneti napsın inşAllah gerektirmez internetli olursa başka oyun alırım artık

Ne saçma şeymiş ya.Pire için yorgan yakıyorlar resmen.
  • aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Frame delisi biri değilim ama oyun konsollarda kaç fps de gelecek net bir bilgi var mı..

30 dur.
    Pc de bile 30 kilidi vardı rivals ta.

• bizim insanımız hiç bir şeyden memnun olmuyor arkadaş. modifiye,drift dediniz adamlar yaptı şimdide yok şehir yaşamıyor yok çok karanlık, her şeye bir bahaneniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozikaza -- 16 Ağustos 2015; 14:42:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.