Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozikaza

bizim insanımız hiç bir şeyden memnun olmuyor arkadaş. modifiye,drift dediniz adamlar yaptı şimdide yok şehir yaşamıyor yok çok karanlık, her şeye bir bahaneniz var.

Agzina saglik arkadasim ancak bu kadar dogru bir yorum yapilir.Memlekette herkes elestirmen olmus amaa sirf elestirmek icin elestiriyorlar!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla beklenir, muhteşem görünüyor her türlü özlemimizi giderecek eminim ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drift Videosu yayımlandı ama, driftlerin biraz düzeltilmesi nf2 underground 2 gibi olması lazım. Bu haliyle sanki android tellerdeki oyunlar gibi olmuş. Umarım düzelir. Siz ne düşünüyorsunuz?

• sagropa kullanıcısına yanıt
    Evet kamera açısını ve aracın kaymasını elden geçimeleri gerekiyor.Araç yola tutunamıyor yola yağ dökülmüş gibi kayıyor.

• Ben yayinlanan videolari cok begendim. Grafikler zaten güzel görünüyor. Sürüş de hoşuma gitti. Atmosfer cok iyi. Araçlar efsane gerçek yarış araçları. Yillar sonra özlemini duyduğumuz NFS ye kavusuyoruz. Dün gidip The Crew aldim. Cok onyargilarim vardi oyuna karşı özellikle burdaki yorumlardan dolayi ama oyunu cok beğendim. Harita filan efsane. Sürüş ilk başta dandik geldi ama sonra gayet güzel geldi.

• Oyunun PS4 gameplay videoları yayınlanmadan konsollarda öyle gözükeceğine inanmıyordum ya downgrade yer ya da sırf PC'lerde böyle görsellik olur diye düşünüyürdum ama adamlar başarmış DriveClub gibi gözüküyor gerçekten. Modfiye sistemi çok iyi olmuş gibi duruyor NFS zaten arcade bir oyun olduğu için sürüş dinamikleri de beni rahatsız etmedi fakat arabalar çok küçük gözüktü gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunun PS4 gameplay videoları yayınlanmadan konsollarda öyle gözükeceğine inanmıyordum ya downgrade yer ya da sırf PC'lerde böyle görsellik olur diye düşünüyürdum ama adamlar başarmış DriveClub gibi gözüküyor gerçekten. Modfiye sistemi çok iyi olmuş gibi duruyor NFS zaten arcade bir oyun olduğu için sürüş dinamikleri de beni rahatsız etmedi fakat arabalar çok küçük gözüktü gözüme.

Kameranin araca daha yakın olduğu bir açı vardır illaki. Araca uzak oldugundan küçük görünüyor bence.

• Biz oynayamiyormuyuz demo beta vs ?

• Driftlere laf geliyor ama nfs serisini unutmuş gibisiniz tamam bi underground gibi dönmüyor ama run ve mw2 ile aynı drift fizikleri var

• bilmiyorum yazıldı mı ama benim için önemli olan 2 kişi yan yana kapışabiliyor muyuz? cevaplarsanız sevinirim.
  • Oyunun şu ana kadar ki bütün detaylarına buradan bakabilirsiniz.

http://nfs.wikia.com/wiki/Need_for_Speed_(2015)

Ghosts Games Frostbite'a ekledikleri bir teknoloji sayesinde gerçek görüntünün içerisinde oyundaki aracınızı renderlayabilecekmiş yani gerçekçiliğin artması adına şu işe yarıyor örneğin bir ara sahne girdi video gerçek kişi ve mekanlardan oluşsada arkada sizin oyunda yaptığınız araç sanki gerçekten varmış gibi görünecek bu sayede oyunu oynayan herkes farklı bir "cut scene" izlemiş olacak.Gerçekten teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya başlıyor yeni nesil konsollar.

Ayrıca grafikler hep PS4 versiyonundan gösterildi ki muhteşem görünüyor PC'de artan poligonla resmen gerçeğe yakın görüntü sunacak adamlar.Hem NFS hemde Ghost games için muhteşem bir dönem yaklaşıyor.Temennim bu oyunun üzerine koya koya devam etmeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Oyunun şu ana kadar ki bütün detaylarına buradan bakabilirsiniz.

http://nfs.wikia.com/wiki/Need_for_Speed_(2015)

Ghosts Games Frostbite'a ekledikleri bir teknoloji sayesinde gerçek görüntünün içerisinde oyundaki aracınızı renderlayabilecekmiş yani gerçekçiliğin artması adına şu işe yarıyor örneğin bir ara sahne girdi video gerçek kişi ve mekanlardan oluşsada arkada sizin oyunda yaptığınız araç sanki gerçekten varmış gibi görünecek bu sayede oyunu oynayan herkes farklı bir "cut scene" izlemiş olacak.Gerçekten teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya başlıyor yeni nesil konsollar.

Ayrıca grafikler hep PS4 versiyonundan gösterildi ki muhteşem görünüyor PC'de artan poligonla resmen gerçeğe yakın görüntü sunacak adamlar.Hem NFS hemde Ghost games için muhteşem bir dönem yaklaşıyor.Temennim bu oyunun üzerine koya koya devam etmeleri.

Gerçekle oyunu karıştırmaları güzel olmuş bence. Zaten e3te de görmüştük konuşmadan sonra direk arabaya geçişi. Grafiklerde olmuş. Modifiye konusunda da gayet iyi duruyor oyun. Oynanış mekanikleri de iyi olursa yarış oyunlarını pek sevmesem bile alabilirim bu oyunu.

• Genelde arac listeleri ne zaman aciklaniyor bilen varmi merak ediyorum ya simdi bu guzel arabalardan sonra yine basmasinlar ferrari lambo bugatti tamam olsun onlarda 1-2 tanede genelde bu tarz modifiyeye uygun olan olsun :)

• Underground 2 ile Carbon karışımı olmuş. Yıllardır istenen şekilde yapmışlar. Güzel gözüküyor.
  • modifiye yardımıyla oyunu baştan sona aynı arabayla oynayabilmek mümkün olacakmış

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2015_Ozel__Need_For_Speed-13951.htm
  • [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Ağustos 2015; 23:23:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

[simage]

Yazdımlarımın çoğu var ama focus ve civic de olsa iyi olurdu tam kadro bu mu acaba huracan inş en yükseği olurda daha lüksü gelmez

• Bu hepsi degildir herslde daha bir cok arac eklenmeli. Ve yine ultra luks var umarim cok cok fazla olmaz bakalim . Yavas yavas liste belli olcak gibi.

• Listenin devamı gelecek daha. Parça parça açıklıyorlar. Lüks araçlar da olacak daha yine, official facebook sayfasının attığı mesajlardan o şekilde anladım ben durumu.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.