Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw li resim harika gorunuyor sabaha karsi olcak sanirim cok karanlik degil harika bmw bide modifiye yaptikmi offff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Modifiye temalı araçları koyalım derken supercar araçlardan kısmazlar umarım.

Supercar severler Underground 2 den itibaren tatmin olmalıydı bence.Yıllardır özlemle modifiyenin dibine vurulacak bir oyun bekleniyor.Bu oyunun bu özlemi giderme şansı varken suparcar gibi modifiye özürlüsü araçlar yerine modifiyeye uygun araçlar eklemeleri çok daha beğeni toplayacaktır.
  • EA her ne kadar bazen paragöz de olsa yapımcıları grafik işinden çok iyi anlıyor...

Ubisoft la karıştırmayın bu adamları.

@EXios
    Hocam siz NFS mi istiyorsunuz? Yoksa Forza horizon mı bence kararınızı verin.

Sokakta o arabaları nasıl süreceksiniz?

• Benim istediğim arabalar bunlarla sınırlı değil ki sadece örnek koydum bir sürü araba var ve nfs underground sadece eski modeller demek değil modifiye,yarış demek adamlar modifiyesiz,süper arabalar getirince çoğu kişi istemedi gayet normal.

Sadece eski model diyorsunuzda şu oyunda geniş kapsamlı modifiye olmasa kaç kişi oynar ortada birde şu olayı ırkçılık gibi ayrım yapıyorsunuz bence en yenilerden, eskilere çok yönlü modifiye yapılan her araba bu oyuna eklenmeli ki sınıf yarışlarıda güzel olur.

Ne kadar çok araba o kadar çok çeşitli modifiye ve yarış seçeneği bekleyip görücez benim burda ne istediğim bir önemi yok adamlar huracan koymuş o zaman sizin nfs geri dönmedi 2. horizon geliyor mu diyelim.
  • civic fn2, ek9, ep3, toyota supra, mazda rx7, mitsubishi evo tarzı arabalar olması lazım ki tadı çıksın. Lamborghini Huracan ile sokak yarışı mı olur
  • İnşallah hocam ben de çok isterim böyle çıksın ama bunların sağı solu belli olmuyor yapar mı yapar bunlar

• Dayanamiyomm

• Oyun bomba gibi geliyor ama geliştirmeleri gereken şeyler var hala.
  • Herifler geçtiğimiz yıllar o kadar dandik NFS serileri yaptılarki artık oyunu oynamadan hiç bir videoya ve

ekran görüntüsüne güvenipte yok süper olmuş yok şahane olmuş demem çıksın oynayalım o zaman

notunu veririz
  • Oyundaki garajımızın max. 5 araç kapasitesi varmış.
  • İyimis 5 arac acaba araclari nasil alcaz satcaz puan mi parami olcak yada diger serilerde oldugu gibi yendigimiz rakibimizin aracini alabilcez mi ?

• Hikaye konuşu hala tam belli değil.
    Gayet derin ve oynaması çok zevkli olan bi hikaye modu olacağından bahsediyordu EA.
    Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça hikaye hakkında da detaylar verilmeye başlanacaktır sanırım.

Şu ana kadar bildiğimiz 5 tane tarz olduğu oyunda, ve o tarzlara göre yarış tipleri olacağı. Her tarzın da oyunda temsil edilen bi lideri var.

Ben Carbon'daki gibi bişey bekliyorum açıkçası. Yavaş yavaş alt tabakalardan gelip bu liderlere kadar ulaşıp onları yenmeye çalışıcaz sanırım.
    Zaten garajdaki 5 araba sınırı da her tarzdan bi araç olsun elimizde diye yapılmış muhtemelen.
  • Bence 2 tane hikaye olmalı .

1) Biraz daha alt tabakadan Garajlarda uğraşmış hani devamlı motor söküp takan para kazandıkça aracına parçalar alan , eski kasa Civicler , işte mazda rx8 lere bütçesi yeten biri . Sokak yarışları ile adını duyurmaya çalışan parasını kazanan ufak tefek olaylar yaşayan

2) Daha zengin tabakadan garajla değil de parayı basıp biraz daha stock araçlara binen , parti marti takılan takılan gençler kısaca . Bunlar arabasına yarışan , ufak tefek paralarla işi olmayanlar

Yıllardır en alt tabakadan gelip patron olan , fakir ama Vtecli Gti lı gençlere sahip oyunlardan bıktık Türk dizileri bıkmadı tabi orası ayrı . Bence böyle daha çok tadı çıkar her oyunda Civic ile başlayıp Pagani Zonda ile gezmekten sıkıldım açıkçası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Ağustos 2015; 13:03:04 >
  • yoldan çıkmamızı engelleyen ışıklı oklar varsa almayacağım oyun. istediğimiz gibi şehirde dolaşma özgürlüğümüz olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

yoldan çıkmamızı engelleyen ışıklı oklar varsa almayacağım oyun. istediğimiz gibi şehirde dolaşma özgürlüğümüz olması lazım.

bu olayı çoktan çözdüler. dlc ile o okları açıyorsunuz :D
  • şu demoyu bizede verseler iyi olurdu

biraz daha sehri doldurup verirlerse daha guzel olur tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Hikaye konuşu hala tam belli değil.
    Gayet derin ve oynaması çok zevkli olan bi hikaye modu olacağından bahsediyordu EA.
    Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça hikaye hakkında da detaylar verilmeye başlanacaktır sanırım.

Şu ana kadar bildiğimiz 5 tane tarz olduğu oyunda, ve o tarzlara göre yarış tipleri olacağı. Her tarzın da oyunda temsil edilen bi lideri var.

Ben Carbon'daki gibi bişey bekliyorum açıkçası. Yavaş yavaş alt tabakalardan gelip bu liderlere kadar ulaşıp onları yenmeye çalışıcaz sanırım.
    Zaten garajdaki 5 araba sınırı da her tarzdan bi araç olsun elimizde diye yapılmış muhtemelen.

Yapımcıların 'Oyunu tek araba ile oynayarak bitirebilirsiniz.' şeklinde attığı bir tweet gördüm.Böyle olunca araçlar sınıf sınıf ayrılmaz sanırım.Belki Forza'da olduğu gibi modifiye belli bir sınıfın üstüne geçince araç class atlıyor olabilir.Ama Exotic-Tuner-Muscle şeklinde ayrı yarışlar olacağını sanmıyorum.

• Hayır, oyunda zaten 5 ayrı tarz ve ikon olduğu belli ki. Benim düşüncem değildi o kısım.

Outlaw - Style - Build - Speed - Crew

şeklinde 5 ayrı olay var.

Grip için yaratılan araçlar hiç kaymıyorken, Drift için yapılan araçlar çok rahat kıç atabiliyor tarzı detayları da gördük videolarda.

Ben o şekilde bi çıkarım yapıp hani 5 ayrı tarz için 5 ayrı araç olabilir ve bunların liderlerini (ikonları) yenmemiz gerekebilir falan şeklinde bi tahmin yaptım sadece.

Araçların sınıfları performanslarına göre artıyor demek istememiştim yani. Bi araç sadece bi sınıfta olabilir de değildi söylediğim.
    Ama aynı aracı sürekli garaja gidip özelliklerini yarışlara uygun olacak şekilde değiştirmek yerine 5 tane aracımız olsun, hepsi bi tarza hitap etsin mantığı yatabilir oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Hayır, oyunda zaten 5 ayrı tarz ve ikon olduğu belli ki. Benim düşüncem değildi o kısım.

Outlaw - Style - Build - Speed - Crew

şeklinde 5 ayrı olay var.

Grip için yaratılan araçlar hiç kaymıyorken, Drift için yapılan araçlar çok rahat kıç atabiliyor tarzı detayları da gördük videolarda.

Ben o şekilde bi çıkarım yapıp hani 5 ayrı tarz için 5 ayrı araç olabilir ve bunların liderlerini (ikonları) yenmemiz gerekebilir falan şeklinde bi tahmin yaptım sadece.

Araçların sınıfları performanslarına göre artıyor demek istememiştim yani. Bi araç sadece bi sınıfta olabilir de değildi söylediğim.
    Ama aynı aracı sürekli garaja gidip özelliklerini yarışlara uygun olacak şekilde değiştirmek yerine 5 tane aracımız olsun, hepsi bi tarza hitap etsin mantığı yatabilir oyunda.

Anladım.Ben yanlış anlamışım.

•  NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update!

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.