Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet geldi senin için özel getirmişler güldürdü n 3 ay önceden hangi spotcu getiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

geldi mi spot'a?

Geldi 299₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • split screen şart
  • split screen şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: defected

geldi mi spot'a?

Geldi 299₺

güzel fiyat sorun değil

aral'a ya da kendi oyunu until dawn'ı çıkış gününde satmayı beceremeyen sony'ye para yedirmekten iyidir
  • Bu teol alın

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Enpara dediğin 2-3 günde teslim edilen birşey. Zaten kredi kartı gibi limit mantığıda yok. Hesabına ne kadar para atarsan limitin o kadar oluyor. Çokta zor alınan bir kart değil ama farklı sebebin varsa bilemem tabi.
  • yarin yeni bir trailer geliyor

New trailer incoming! Subscribe and be the first to watch it ****/1N2HtMa pic.twitter.com/01IaCPzT8T

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yarin yeni bir trailer geliyor

New trailer incoming! Subscribe and be the first to watch it ****/1N2HtMa pic.twitter.com/01IaCPzT8T

Gelsin gelsin büyük bir heyecanla bekliyoruz.

• Son 3-4 yılda NEED FOR SPEED in sicili epey bi lekelendiği için ben henüz bu oyuna olmuş

diyemiyorum
  • Yarın şişirilmiş birşeyler gelecektir büyük ihtimalle

• listede camaro varmiydi bilmyorum ama camaro var yazan bi mesaja şhhh yazmislar

• Allah aşkına efsane efsane diyip de milleti umutlandırmayın. Bi çıksın oynansın yorumlardan sonra alırsınız oyunu. Sizin yüzünüzden millet oyunu çıkar çıkmaz 189 - 209 tl gibi yüksek fiyatlardan alıyo. Sonra vay efendim niye fiyatlar böyle Bilmiyorum kaç kişi dikkate alır ama lütfen şu oyunları çıkar çıkmaz yüksek fiyattan almayın. Lütfen. Ben mi çok fakirim siz mi zenginsiniz anlamıyorum ki 200 lira yahu 200. Oyun için ! para yetişmiyor artık ama oynamak da istiyorum. iki ucu moklu değnek
  • le passager kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda sıkıntı yok karasız olan almaz bekler nfs seven her şekilde oynamaya devam eder nfs olsun çamurdan olsun.

• EXios kullanıcısına yanıt
    Ben de uzun süredir bi oyun için böyle heyecanla beklememiştim. Çıksın görücez bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Hocam o konuda sıkıntı yok karasız olan almaz bekler nfs seven her şekilde oynamaya devam eder nfs olsun çamurdan olsun.

Bence çoğu oyuncu sizin gibi düşündüğü için her oyunda olduğu gibi nfs nin de her oyunu biraz daha iğrenç oluyor.

Yapımcılar bize muhtaçken oyunu insanlara sevdirmek için çok daha güzel oyunlar yaparlardı.Şimdi durum tam tersi.

Hayatımda en çok beğenerek oynadığım oyunlar Ps1 ve Ps2 deydi.200 liraya alacağım bu nfs den underground 1 in yarısı kadar zevk almayacağıma eminim.

• Şu nfs supersport saçmalığına kaydığından beri zevk almıyorum koysunlar e30-e46 sabaha kadar yanlayalım
  • bir need for speed çöpünden medet uman insanlar var hala

yıllardır akıllanmamışlar

oynayıp geçeceksin. vasat üzeri bir şey olur. abartmayın boşuna

zaten dikkat ediyorum şu oyunu abartanlarla the crew'i abartanlar aynı kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 3 Eylül 2015; 10:57:54 >
  • Ben bu oyun için genelleme yaptım nfs olsun çamurdan olsun diye bu oyunun videolarını görüp hala beğenmediyseniz lafım yok iyi forumlar.

Edit= zaten bakıyorum herkes bekleme modundaymış biri yorum atsada laf çarpsak biraz tartışma çıksa.

herşeyi bukadar kafanıza takmayın hepimizin beklediği oyun en sonunda geliyor alternatifi varsa söyleyin onu alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 3 Eylül 2015; 11:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Ben bu oyun için genelleme yaptım nfs olsun çamurdan olsun diye bu oyunun videolarını görüp hala beğenmediyseniz lafım yok iyi forumlar.

Edit= zaten bakıyorum herkes bekleme modundaymış biri yorum atsada laf çarpsak biraz tartışma çıksa.

herşeyi bukadar kafanıza takmayın hepimizin beklediği oyun en sonunda geliyor alternatifi varsa söyleyin onu alalım.

En ufak bir laf çarpma söz konusu değil mesajımda.Hatta mesajı kime yazdığıma bile bakmamıştım,yorumu görünce direk alıntılamıştım.Çünkü mesajımda kişisel hiçbirşey yok.Oyuncu grubu olarak yanlış düşündüğümüzü ve oyunlardan artık eski tadı alamadığımı belirttim.İstediğiniz şekilde yorumlamakta özgürsünüz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.