Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXios

Ben bu oyun için genelleme yaptım nfs olsun çamurdan olsun diye bu oyunun videolarını görüp hala beğenmediyseniz lafım yok iyi forumlar.

Edit= zaten bakıyorum herkes bekleme modundaymış biri yorum atsada laf çarpsak biraz tartışma çıksa.

herşeyi bukadar kafanıza takmayın hepimizin beklediği oyun en sonunda geliyor alternatifi varsa söyleyin onu alalım.

Ne laf çarpcaz böyle saçma sapan yorumlar yazarsan çarpılırsın tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 3 Eylül 2015; 13:12:05 >
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Birde şöyle birşey var zevk benim zevkim istersem alır oynarım ki sen almadın oyunu beğenmedin diye tüm dünyadaki oyuncular oyunu almadan mı geçicek kimseyi zorlamaya gerek yok herkesin kendi zevki iyi forumlar.
  • tum arac listesi ve soundtrack listesi aciklandi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rash_x kullanıcısına yanıt
    Daha açıklanmadı.

Bugün bir trailer gelicek bakalım bekliyoruz.
  • mahmut kaba ‏@kabamahmut
    @NeedforSpeed @StephanJoyc game will coming steam ?

Need for Speed – Verified account ‏@NeedforSpeed
    @kabamahmut No, it'll be on Origin for PC Mahmut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

mahmut kaba ‏@kabamahmut
    @NeedforSpeed @StephanJoyc game will coming steam ?

Need for Speed – Verified account ‏@NeedforSpeed
    @kabamahmut No, it'll be on Origin for PC Mahmut

yakaladin beni hocam

gonlum ps de oynamak istiyor ama cebim beni durduruyor

ps ye sadece exc leri dusunur hale geldim

• Deluxe edition'ın içeriği çok zayıf.performans ve görsel stil paketleri , özel etiketler varmış.hepsi bu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Eylül 2015; 18:12:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dakika 3:26 itibari ile virajı alan ilk mavi araba şahin mi yoksa bana mı öyle geldi

• quote:

Yollardaki aydınlatmalar bana epey zayıf kalmış gibi geldi oyun çok karanlık

• silverygt kullanıcısına yanıt
    Yok artık

M3 tabi ki ben en çok dodge geliyor ona sevindim.

• Arkadaki kırmızı aventador

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Eylül 2015; 19:34:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @silverygt Bmw e30 kasa hocam, bmw nin en efsane serisidir. Şahin demek biraz hakaret oldu

@vector x-31 Zaten yıllardan beri istenilen buydu, karanlık oyun ve içine çeken atmosfer. Olması gerekende budur.

Ben oyunu çok beğendim şu hali ile. Sırf m3 ile oynamak için pre order yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 3 Eylül 2015; 19:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

@silverygt Bmw e30 kasa hocam, bmw nin en efsane serisidir. Şahin demek biraz hakaret oldu

@vector x-31 Zaten yıllardan beri istenilen buydu, karanlık oyun ve içine çeken atmosfer. Olması gerekende budur.

Ben oyunu çok beğendim şu hali ile. Sırf m3 ile oynamak için pre order yapacağım

Underground havası gerçekten geri dönmüş.

• Yalnız trafik kesinlikle artmış.

O demodaki tamamen ölü sokaklar yerine daha canlı ve daha araba yoğunluğu olan, gece vaktine göre yine gerçekçi sayılabilecek miktarda trafik olan bi oyun olacağa benziyor.

Tam bir Underground 2 havası hissettim nihayet bu videoyla birlikte artık.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Video guzel gorunuyor aydinlatma tam gibi geldi bana betada karanlik geliyordu ama su haliyle harika duruyor. Pre order yapip yapmamakta kararsizim kesin alicam zaten ama pre orderda kararsizim :)

Birde yeni araclar gordugumuz iyi oldu videoda corvette gelmis bmw nin bir kac araci gordum arkadasin resimde paylastigi aventador var guzel arac listesi olucak gibi geliyor. Soundtrack sanki calan sarki tanidik geldi bana ama cikaramadim daha dogrusu tam dinlemeyedim soundtrack listesidr umarim kaliteli olur.

• Silvia S13
    Honda/Acura Integra R
    Lamborghini Murcielago
    Lamborghini Aventador

Bu araçlar da var oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Silvia S13
    Honda/Acura Integra R
    Lamborghini Murcielago
    Lamborghini Aventador

Honda İntegra varmı hocam göremedim yada dikakt etmedim. Eger varsa zaten Honda Civic gerek yok zaten kasaları benziyor cunku. Sevindim bu araclara ve süpersportlarda fazla umarım modifiye oluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Silvia S13
    Honda/Acura Integra R
    Lamborghini Murcielago
    Lamborghini Aventador

Honda İntegra varmı hocam göremedim yada dikakt etmedim. Eger varsa zaten Honda Civic gerek yok zaten kasaları benziyor cunku. Sevindim bu araclara ve süpersportlarda fazla umarım modifiye oluyordur.

Var hocam.Civic te olsa hiç fena olmaz yinede.Olmasını çok istediğim iki araç var zaten biri Civic diğeri Eclipse GSX.Bu iki araç için 10 tane supercarı vermeye razıyım.

• Yok abi yine orta sınıf araçlar yok . Tamam Amerika'da 25 bin dolara Mustang , Camaro alıyorsun da eski nfs ruhunu istiyorsan arabaları da ona göre yapacaksın .

focus , A3, Civic , Rx7 , Rx8 , S2000 , Eclipse , Evo ,350Z ,206 , Impreza , Gti falan gibi araçların çoğu yok ise ne zevki var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Eylül 2015; 13:10:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.