Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
119.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Haritadan yaris simgesinin ustune gelip X tusuna bas. Yon tuslariyla saga sola basinca hizli seyahat secenegi cikacaktir. Hikaye yarislarinin sadece 2-3 tanesi zor. Her yarista zorlaniyorsan yanlis araci secmis olabilir, yanlis modifiye veya ayar yapmis olabilirsin.

• Merhabalar bende oyunu yeni aldım daha bir kaç saat oynayabildim. Bugün girdiğimde EA connect server kısmında hata verdi int olmasına rağmen bağlanamadı EA serverlarina neden yapar ?
  • Oyunu bir dostuma hediye olarak almayı düşünüyorum fakat interneti yok. Online bağlantıyı sürekli mi istiyor oyundayken?
  • Carcharies kullanıcısına yanıt
    Evet, surekli internet baglantisi istiyor. Baglanti koptugu an oyundan atiyor.

• Sinerfru kullanıcısına yanıt
    severek oynadığım oyunlardan birisi oldu grafik vs çok hoş modifiye eski oyunlar kadar geniş gelmedi ama civic vtech vs güzel görünüyor sinematikleri izlerken filim tadını aldım tavsiye ederim
  • Spoiler ı istediğimiz renge boyayabilir miyiz? Kurcaladım fakat bulamadım.
  • beyler şimdik bu launch control nası yapıyoruz ?
  • online modları nasıl aktifmi oyunun sırf online oynamak için alıcam
  • Aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sec satan var mı?
  • Sa bişy sorucm bu nfs de kariyeri bastan alma warmı bide sadece kariyer modda oyanayıp telden interneti acarak oynasam yetermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicek_7 -- 14 Şubat 2017; 17:6:52 >
  • cblate C kullanıcısına yanıt
    hocam bu video için yaklaşık bi 2 yıl geç kalmadınız mı
  • cicek_7 C kullanıcısına yanıt
    Oyunun ana menüsünde "Settings" (Ayarlar) sekmesinde kariyeri sıfırlama yeri var. Telefondan bağlanırsan lag olabilir.

• nfs indi incek 1 gb falan kaldi. araniza katildim

taktikleriniz varsa alirim

• nfs de 17. seviyeyim. 39k para var, araba almak için garaja dönüp boş slota basıp araba bakıyorum fakat hızları gözükmüyor, nasıl karşılaştırabiliriz ? 39 bin dolara öneriniz var mı (evo düşündüm ama hızları yazmıyor şuanki arabam ilk aldığımız beyaz araba)

• Biraz daha para biriktirip 96 bine Porsche 911 Carrera RSR 2.8 almanı öneririm. Drag yarışlarında çok hızlı para kazanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Biraz daha para biriktirip 96 bine Porsche 911 Carrera RSR 2.8 almanı öneririm. Drag yarışlarında çok hızlı para kazanabilirsin.

tamam oyle yapayim tesekkurler

• porshe 2.8 rsr yi aldım az kullandım, hız güzel ama tasarım biraz geri diye sattım, bmw m3 aldim oda güzel güçlü fakat biraz ağır geldi, ordan GTR 2017 ye geçtik güzel beğendim. en sonda viper aldim, ne var ne yok fulledim

• Eski olmasına bakma, oyundaki en hızlı araba bu.

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.