Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
119.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaşlar magnums speed diye bolum var porchse ıle yarısıyorum yanı adamın arabasıyla onun rekorunu gecmeye calısıyorum 76 checkpoıntlı ama bır turlu kazanamadım ya . Yarısta bır yere vurmak degılde baska bır puf noktasımı var ? Yarıs bıtırdıgımde 30-40 sn fazlalıgım oluyor .
  • Macdermid's mile isimli bölümü hiç kaza yapmadığım halde bitiremiyorum ne yapmam gerek bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puf noktasi virajlar. Virajlari icten almaniz gerekiyor. L2'ye iki kez basip cekerek drift moduna girin ancak araci fazla kaydirmadan virajdan cikin. Genis alirsaniz ve fazla drift yaparsaniz zaman kaybedersiniz. Nitroyu da viraj cikislarinda ve duz yollarda yarisina kadar kullanin. Eger kaza yaparsaniz hic devam etmeyin, yarisi yeniden baslatin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak porsche alın ben onunla oyunu bitirmiştim ve totalde 2-3 yarışta zorlanmıştım mükemmel araçtı
  • Drift için araç önerirmisiniz

• 1.08 pacht versiyona yükseltiyorum oyunu 2,505 GB. boyutu var. % 100 İndiriyorum uygulama kurulamadı mesajı veriyor. Şaka gibi yani. Oyunu oynayamıyorum. Nette araştırdım biraz yok cep telefonunu modem olarak tanıdacakmışız yok 100-150 MB ordan indirecekmiş sonra normal ev internetine geçecekmişiz böyle saçma şey ömrümde ne gördüm ne duydum. Belki çözüm olmuş olabilir ama hayatta böyle işlerle uğraşmam.Oynamam daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Drift için araç önerirmisiniz

Lamborghini Huracan.

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Nissan Rx7

• choyrn kullanıcısına yanıt
    Nissan rx7??

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilCeketli

Nissan rx7??

Mazda olacaktı pardon
  • Oyuna basladiktan sonra uzun sure oynamamistim gecen devam edeyim dedim. Elimde subaru brz vardi artik ben mi aldim oyun mu verdi onu pek hatirlamiyorum ama muhtemelen oyun bana vermistir. Neyse baktim yarislarda falan baya zorlaniyorum onunla yeni araba şart dedim. Yaklasik 45k vardi elimde. BMW M3 E92 aldim. Bir iki ayar çektim ustune de hazir yapılmış modifiyelerden most wanteddaki bmw'nin modifiyesini yapıştırdım şu an çok memnunum. Yarislari kazaninca para da daha kolay birikiyor. Bu araba beni bi sure goturur de bundan sonra ust duzey bi araba alirim herhalde. Araba onerilerinizi alabilir miyim. En pahalilar haric ust seviyelerden fiyat performans orani en iyi arabalari soyleyebilirseniz iyi olur.

• aimlesshomosapiens A kullanıcısına yanıt
    Porsche 911 Carrera RSR 2.8 (1973). Oyundaki en iyi araba bu.

• Araba sesleri cok iyi.grafikler bazen guzel geliyor.ama sesler motor sesleri cok ama cok iyi.yalniz gymkhana yarisini yapamadim 350,000 puan nasil alacaz drfit yaparak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Araba sesleri cok iyi.grafikler bazen guzel geliyor.ama sesler motor sesleri cok ama cok iyi.yalniz gymkhana yarisini yapamadim 350,000 puan nasil alacaz drfit yaparak?

Araba kisitlamasi olmayan drift yarislari icin Lamborghini Huracan kullanmani oneririm. Araci tamamen modifiye ettikten, drift lastigini taktiktan sonra araci full modifiye moduna getir (En sola kadar).

Yarista da manuel vites kullan. Dar virajlarda 2, genis virajlarda 3.viteste sur. Eger bir yere carparsan vitesi 1'e dusur ve 3'e kadar kademeli olarak arttir.

Yuksek drift puanlari icin kombo yapman, yani bir yere carpmadan, uzun sureli drift yapman gerekiyor.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Gymkhana metal block event i icin ken block un modifiyeli ford mustang ini sart kosuyor oyun.onunla 350,000 yaparsak 80g veriyor.zaten rare achievement mis,oynayanlarin %1'i acmis

Zorladim en son 230k yapabildim.dediklerinizi deneyyim bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Kombo yapman sart. Mesela iki viraj ve bu virajlar arasinda duz bir yol var diyelim. İlk virajdan drift yaparak cikinca duz gidip ikinci virajda tekrar drift yaparsan olmaz. İlk virajda drift yaptiktan sonra duz yolda bariyerlere carpmadan araci saga-sola kaydir, ikinci virajda drifte devam et. Boyle yaparsan kombo puani sifirlanmaz ve 2-3 kat fazla puan kazanirsin. Senin dedigim yarista o aracla 600 bin, Lamborghini ile 1 milyon puan yaptim. Bu yarislarin hepsi cok kolay, asil zor olanlar prestij modundaki yarislar.

• Arkadaslar ilk defa ps4 aldim en guncel ve en guzel araba yarisi hangisidir ?

• İyi akşamlar. Oyunu bugün aldım ancak kontroller üzerinde değişiklik yapamıyorum. ÖZellikle yön tuşlarını değiştiremiyorum. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0805

Arkadaslar ilk defa ps4 aldim en guncel ve en guzel araba yarisi hangisidir ?

En iyisi Driveclub ama onu da Season Pass ile almalısın.

• Selam. Uzun zamandır oynamıyordum. Bugün bi açayım dedim ama prestij yarışlarını gördüm. Bu horses for courses daha ilk yarış. Mantık nedir anlamadım. 1. Oluyorum failed her turu önde geçiyorum failed. Ne yapılacak. Prestij yarışlarının mantığı nedir.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.