Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Umarım bu sefer Skid row işini düzgün yapar. Oyunu heyecanla bekliyorum.

Hocam sen de kiy paraya da orjinal al artik
    MW2'de cok cektin korsan versiyondan diye hatirliyorum

Dostum MW2 çok çektirmedi F1 2011 kadar aslında. Nadiren donuyordu o kadar. Rivals makul bir fiyata düşerse alabilirim ama Origin pisliğine bulaşmak istemiyorum. Keşke Steam'de olabilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yepyeni gameplay şu grafiklerde bi undergraund 3 gta 5 etkisi yapar galiba
  • Arkadaşlar bu oyunda aynı bilgisayardan birkaç kişi farklı kontroller ile yarış yapabilecek mi? Alldrive vs.?

• Görüntü ve oynanış Hot Pursuit 2010'dan alıp, fizik motorunu Most Wanted 2012'den alıp bize sunuyorsunuz. Hot Pursuit 2010'da Most Wanted modunu PC'ye eklemediniz bari buna ekleseydiniz. Bir de üstüne DLC paketi yapıp PC hariç tüm konsollara sunarlarsa EA Games bitmiştir benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Görüntü ve oynanış Hot Pursuit 2010'dan alıp, fizik motorunu Most Wanted 2012'den alıp bize sunuyorsunuz. Hot Pursuit 2010'da Most Wanted modunu PC'ye eklemediniz bari buna ekleseydiniz. Bir de üstüne DLC paketi yapıp PC hariç tüm konsollara sunarlarsa EA Games bitmiştir benim için.

EA = bir oyun + 46576487896 DLC
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Görüntü ve oynanış Hot Pursuit 2010'dan alıp, fizik motorunu Most Wanted 2012'den alıp bize sunuyorsunuz. Hot Pursuit 2010'da Most Wanted modunu PC'ye eklemediniz bari buna ekleseydiniz. Bir de üstüne DLC paketi yapıp PC hariç tüm konsollara sunarlarsa EA Games bitmiştir benim için.

EA = bir oyun + 46576487896 DLC

+1

Doğru söze ne denir
  • Saçma sapan Ön sipariş içeriği var hangi siteden satın alırsanız o araç bedava

Pre-Order the exclusive BMW M3 GTS Digital Revolution Livery from Origin
    Pre-Order the exclusive Aston Martin Vanquish VIP Matte Kit Livery from Amazon
    Pre-Order the exclusive Dodge Challenger SRT8 Classic Muscle Livery from Best Buy

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 21 Ekim 2013; 5:01:16 >

• NFS: Hot Pursuit (2010) en sevdiğim NFS oyunu oldu son yıllarda çıkan NFS oyunları içinde.

Rivals, HP'in upgradelenmiş versionu gibi görünüyor. Optimizasyon özürlüsü bir oyun olmazsa (son çıkan Most Wanted öyleydi) uzun süre oynarım :)
  • Most Wanted (2012)den iyi olur gibimi geliyor
  • herhangi bir oyun fuarına gidip oyunu gören var mı hiç? çıktığında oyunu indirmeye değer mi acaba

• playstoreda oyun 90 lira

indirim şifresi vs de bulursak baya güzel fiyata gelecek

alasım var ama bu kez şifre bekleyeceğim

bf4 de erken davrandım indirim kullanamadım

bu kez şifre gelir sonra alırım
  • Grafik
    Ses
    Sunum

olarak yine belli bir seviyede olacaktır oyun.

Modifiye de var bu sefer.

Oynanış olarak da videolardan gördüğümüz kadarıyla bir sıkıntı yok(benim için).

Her türlü gideri var yani.
  • MostWanted 2012 gibi boş ve amaçsızca dolaşmayız inşallah.

ve ayrıca Oyunun içinde Ferrari varsa oyunda araçların hasar alması gibi bir durum olmuycak demektir. Araçların hasar aldığı hiç bir oyunda Lisanslı Ferrari araçlarını göremessiniz.

Uzun yıllar boyunca NFS de Ferrari olmamasının sebebi budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 7 Kasım 2013; 17:19:02 >
  • araba çeşidini daha fazla yapmaları lazım hep iyi arabalar var galba rivals da ?
  • El mecbur PC'de oynayacağız bu oyunu(-ve diğerlerini de-),
    ama sorun yok,360 controller ile oynarız yine.
  • NFS bu saatten sonra eski Most Wanted tadını veya bir Underground 2 tadını asla veremez bana göre. Yine de Rivals' a da bir şans tanıyacağım ben. En azından Hot Pursuit gibi olsun yeter. Most Wanted 2012 gibi olmasın en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _iAmPro_ -- 8 Kasım 2013; 18:07:52 >
  • Ekran çok fazla titreşim vede göstergeler vs var.
  • Görüntü çok iyi
  • direksiyon@cockpit görünüm yok galiba zaten en son oynadığım nfs serisi shift 2 di bu yüzden...koyun içten görünümü kardeşim yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOST RECON -- 11 Kasım 2013; 10:32:34 >

• the crew diye bir oyun var, ondan bayağı umutluyum

bunu da oynarız umarım sıkılmadan bitrebiliriz

şu ilk oyunlarında bile kokpit var, her sene çıkaracağınıza çıkarın 2-3 sene de herşey tam olsun

ticari kaygılar işte
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.