Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde undergroundlar nerde most wanted lar :)
  • OYUN SÜPER ÖTESİ BİR ŞEY 1 2 SERİ KÖTÜ ÇIKTI DİYE BU OYUNU KÖTÜLEMEK ÇOK SAÇMA AMA TAHMİNİMCE BU OYUN İLE NFS ESKİ SERİLERİNE DÖNÜŞÜN İLK ADIMINI ATACAK NFS 1 DEN BU YANA BÜTÜN SERİLERİ OYNAMIŞ BİRİ OLARAK NFS NİN ŞİMDİYE KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNU NFS 3'TÜR NFSMW DE İYİ BU OYUN RUN GİBİ BİR OYUN OLMASI ÇOK BÜYÜK İHTİMAL BENCE GÜZEL BİR OYUN ÇIKACAK O BEŞ DK. YA SİLECEK ARKADAŞLARA DA TAVSİYEM GİTSİN GRİD 2 OYNASINLAR BERBAT OYUN NASIL OLUR GÖRSÜNLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmareII -- 15 Eylül 2013; 14:11:49 >
  • Şu oyuna bir kaç kit eklenseydi tamamdı.Video çok hoş görünüyor.
    EA Games drift saçmalığını bırakmalı.Space bastığımızda oto drift yapıyor hiç zevk yok.
  • Bence oto. drift yerine normal kullanım olmalı, drift modu da ayrıca eklenmeli. Böylece oyunun zevki katlanarak artar.
  • Bu kadar kötülemeyin bence oyun gayet güzel piyasanın bu kıtlığında bu grafiklerde adam gibi yarış oyunu bulamıyoruz. Evet bazı saçmalıkları var ama Nfs'nin olayı hızı hissettirmektir arcade ile karışık ve bu oyunda bunu harika bir şekilde gerçekleştireceklerine inancım tam.

Bende isterdim Underground 3'ün çıkmasını ama ilerki dönemlerde neden olmasın? Şirketlerin belli politikaları vardır hangi oyunun hangi sene yapılacağı hakkında bir kaç senedir de bu böyle ilerliyor. Mw2'de güzel oyundu ama kontrollerin saçmalığı ve belirli bir senaryonun olmayışı oyunu saçma bir hale getiriyordu.

Rivals'ta da sanırım senaryo olmayacak.. The Run'daki gibi bir senaryoyu koy Underground'a peynir ekmek gibi gitmezse o oyun nolayım, bu denli grafiksel noktaya ulaşmışken, insanların ilgisini çekecek senaryolar veya oyuncunun taleplerine yönelik düzenlemelerin yapılmaması çok saçma ki EA böyle devam ederse bu senede yılın en kötü firması ödülünü alabilir.

Sizlere tavsiyem oyunu denemekten çekinmeyin belki beklediğiniz kadar kötü olmayabilir.

• Modifiye trailerini izledim ve oldukça az seçenek olmasına rağmen yinede dönüş yapmışlar.Umarım yeni oyunlarda daha fazla seçenek eklenir.
  • Sanırım Kimse ziyaret etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

NFS serisi benim için çoktan bitti.Bu çıkartacakları oyuna bakmam bile.

+886546846496874922537485632476023
    Özellikle MW2 Ve The Run Çok Kötüydü
  • Çıkış tarihi ne arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu konuya daha fazla takılmayın boşverin. Ben takip etmekten vazgeçiyorum. NFS'den bir daha hayır gelmez.
  • Takip etmiyorum.
  • Oyunda Hot Pursuit'in DLC'si gibi Most Wanted modu var mı ? Sırf o mod için oyunun indirip oynarım onun dışında oynamam.

Ayrıca yine PC'yi geri plana atıp DLC paketini diğer konsollar için mi yapacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 22 Eylül 2013; 16:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Çıkış tarihi ne arkadaslar ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

quote:

+1

Need for Speed: Rivals- 21 Kasım 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

quote:

+1

Need for Speed: Rivals- 21 Kasım 2013

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungcerit

Nerde undergroundlar nerde most wanted lar :)

Most wanted oynamadim gec mi kaldim oynanir mi bu saatten sonra ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

İlk most wanted oyununu oynamadıysan boşa yaşıyorsun bu dünyada demektir.
  • EasyDrive var bu most wanted'da da vardı ve neler olduğunu gördük Madem bu tarz oyun yapıyorsun senaryo ekleyin, boş boş araba sürmeyelim bir kaç cutscene ekleyin. Tamam anladık özünüze dönmeye çalışıyorsunuz ama oyunu berbat hale getiriyorsunuz bu haliyle.

Polis takımı olup yarışçı kovalamak online'da çok zevkli olur orasına bir şey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

İlk most wanted oyununu oynamadıysan boşa yaşıyorsun bu dünyada demektir.

Oynadim da adam gibi deil azicik o kadar iyise yukleyim o zaman :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.