Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Birşey Demiyorum Zaten Oyunu Göreceğiz Daha Bilmeden Yorum Yapmak Mantıklı Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00xxRaZoRxx00
    Modifiyeyi Hiç Bir zaman Sevmedim Zaten Saçmalık. Most Wanted' in Olayı Güzel. Most Wanted 2005 Te Saçmalamışlar Bmw' Nin Dövmesi Razor' un Karalistelerin Dövmesi Yok Unknown Ne Alaka Yarışları Güzel Karaliste İyi Ama Modifiye... Yarış Oyunu Olacaksa Modifiye Değil Yarış Olmalı. Most Wanted 2 Deki Yöntemi Devam Ettirsinler

Allah bizi Most Wanted 2 gibilerinin şerrinden korusun
  • Most Wanted'ı hatırlıyorum yeni casper bilgisayar almışım , odamda soba yok üzerime mont elime eldiven yanıma çayımı alır 6 saat aralıksız oynardım araba geliştirirdim , yakalanınca param azalınca , modifiye ettiğim parçaları satar arabayı stok hale getirirdim (motor , nos falan onları satmazdım ) daha çok hırslanırdım duygulanıyorum o günleri hatırlayınca , Şimdiki oyunu söylüyorum arabalar tanktan farklı olmayacak bilmem kaç hızla duvara vurup takla atıcaksın ama yine yarışa devam ediceksin , modifiyemiz zaten OFF ROAD lastikleri , Race lastikleri bitti. Bu oyun torrente çıktığında indirmeyi bile düşünmüyorum iyi yorumlar gelirse belki olucaktır

• bi underground 1 numaradır ya..en zevk aldığım oyundu o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Most Wanted'ı hatırlıyorum yeni casper bilgisayar almışım , odamda soba yok üzerime mont elime eldiven yanıma çayımı alır 6 saat aralıksız oynardım araba geliştirirdim , yakalanınca param azalınca , modifiye ettiğim parçaları satar arabayı stok hale getirirdim (motor , nos falan onları satmazdım ) daha çok hırslanırdım duygulanıyorum o günleri hatırlayınca , Şimdiki oyunu söylüyorum arabalar tanktan farklı olmayacak bilmem kaç hızla duvara vurup takla atıcaksın ama yine yarışa devam ediceksin , modifiyemiz zaten OFF ROAD lastikleri , Race lastikleri bitti. Bu oyun torrente çıktığında indirmeyi bile düşünmüyorum iyi yorumlar gelirse belki olucaktır

Maziye götürdün de bizi aklıma şu geldi: Oyunun müzik sesini tamamen kısmıştım ve arabayı istop edip sesi iyice yükseltmiştim ve bekliyordum. Arada gelen polis sireni ve yarışçı sesleri çok hoşuma gitmişti :) Ayrıntıya giriyor ama maziden bahsedinc bu aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Most Wanted'ı hatırlıyorum yeni casper bilgisayar almışım , odamda soba yok üzerime mont elime eldiven yanıma çayımı alır 6 saat aralıksız oynardım araba geliştirirdim , yakalanınca param azalınca , modifiye ettiğim parçaları satar arabayı stok hale getirirdim (motor , nos falan onları satmazdım ) daha çok hırslanırdım duygulanıyorum o günleri hatırlayınca , Şimdiki oyunu söylüyorum arabalar tanktan farklı olmayacak bilmem kaç hızla duvara vurup takla atıcaksın ama yine yarışa devam ediceksin , modifiyemiz zaten OFF ROAD lastikleri , Race lastikleri bitti. Bu oyun torrente çıktığında indirmeyi bile düşünmüyorum iyi yorumlar gelirse belki olucaktır

Maziye götürdün de bizi aklıma şu geldi: Oyunun müzik sesini tamamen kısmıştım ve arabayı istop edip sesi iyice yükseltmiştim ve bekliyordum. Arada gelen polis sireni ve yarışçı sesleri çok hoşuma gitmişti :) Ayrıntıya giriyor ama maziden bahsedinc bu aklıma geldi

Çok ince fakat çok güzel , özelleştiren detaylardı
    şimdi izledim daha inşallah modifye sadece bu değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 20 Ağustos 2013; 19:26:24 >

• Need For Speed'in yapımcıları eğer modifiyeyi bunla sınırlı kılıp bizi kandırabileceklerini sanıyorlarsa,çok yanılıyorlar.Valla Ubisoft çok akıllı firma,baktılar NFS çöküş sürecinde adamlar yarış nitelikli oyun çıkartıyorlar.
  • Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Video 10 fps le gidiyo maşşalah yağ gibi akıyo ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 28 Ağustos 2013; 20:03:57 >
  • Beyler crewden ümit beklemeyin.Çünkü The Crewdaki modifikasyon seçenekleri nfs ug1 ug2 gibi değil.Adamlar Mustang Gt yok dağ arabası yok kar arabası yapmışlar.Yani sokak yarışlarına odaklanmamışlar daha çok sosyal bir yarış oyunu.Yanınada garip modifikasyon seçenekleri eklemişler.
  • Need For Speed Rivals in origin de karşılığı high stakes yazıyor buda 3 remake 1hotpursuit 2mostwanted 3 highstikers acaba sonraki ne olucak merak ettim
  • quote:

Aynı soğuk odalarda bende saatlerce oynamıştım. O zamanki yarışlar halen gözümde tütüyor.
    Hatta kariyerde son yarışta polisten kaçarken polis arabalarının köprüden uçma sahnesine ait çektiğim resim halen duruyor.
    Şimdi ki nfslerde ne ruh var nede başka birşey.
    Benim gibi underground ve most wanted'ı zamanında oynayan nesil içim şimdiki nfsler çöpten başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Need For Speed Rivals in origin de karşılığı high stakes yazıyor buda 3 remake 1hotpursuit 2mostwanted 3 highstikers acaba sonraki ne olucak merak ettim

Ama şöyle bir sorun var, Hight Stakes ile Rivals in uzaktan yakından alaksı yok. High Stakes dağ manzaralı uzun yollarda oynanan oyun ama Rivals şehir içi ve orman yollarından ibaret bi oyun :)
  • Videoyu daha yeni izleme fırsatı buldum.

Optimizasyon ultra-rezalet Tanıtım videosunda FPS düşüklüğü varsa yandık biz Yine ultra-özürlü bir oyun geliyor. Bari akıcı olaydı, oyunu beğenmesekte eziyet çekmezdik hiç yoktan...
  • Beyler NFS Rivals yeni video çıktı araç özelleştirme felan da tanıtılıyo http://www.ps4-tr.com/need-for-speed-rivals-gameplay-racer-personalization-feature/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hystaspes

Beyler NFS Rivals yeni video çıktı araç özelleştirme felan da tanıtılıyo http://www.ps4-tr.com/need-for-speed-rivals-gameplay-racer-personalization-feature/

Bu sefer az da olsa özelleştirebilmek güzel. Ancak rüzgarlık, ön-arka kaput, gövde gibi modifikasyonlar yine yok. Araba boyama GRID'de de vardı. Önemli olan parça değşimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Müthiş EA sen böyle devam et.Büyük ihtimalle o rivals çöpünü 5 dk oynayıp silicem ama burada ki çoğu kişiye tavsiyem oyun çıktığında indirme zahmetine girmeyin.

Böyle yazanlar pek inandırıcı gelmezdi bana, yani 5 dakika oynadım sildim falan ama başıma gelene kadar tabiki :) 5 dakika oynadım , ve sildim gerçekten hoşuma gitmedi. Neyse bunu yazmak istemiştim
    Umarım güzel bir oyun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

NEED FOR SPEED RIVALS

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

Electronic Arts'ın deyimiyle, aksiyon/yarış oyunu olan yapım, yeni nesil oynanışına uygun güçlü bir oyun motoru olan Frostbite 3 ile geliştiriliyor. EA'in çiçeği burnunda denilebilecek stüdyosu Ghost Games tarafından yapılan yapıma Criterion Games de destek veriyor

Need for Speed Rivals'ta da polisler ve yarışçılar arasındaki mücadele açık dünyaya yansıtılacak. Öne çıkan özellikler şöyle;

* İster polis ister yarışçı olarak oynayın. İki tarafta da farklı mücadeleler, ödüller ve sonuçlar bulunacak.
    * Yarışçı olarak hedefiniz, birçok risk alarak kötü şöhret salmak, ve en çılgın polis kovalamacalarından sıyrılıp bunları videoya çekmek ve dünyanın görmesini sağlamak.
    * Ne kadar polisten sıyrılırsanız, o kadar Speedpoint'e sahip olacaksınız. Bunlarla yeni araçların ve nesnelerin kilidi açılacak. Ayrıca polisler için de daha bariz bir hedef olacaksınız.
    * Polis olarak ise, oyuncular birbirleriyle takım halinde araçlarını sürerek, yarışçıları yakalamaya çalışacak. Aynı şekilde burada da üst seviyelere ulaşmak için puan toplamalısınız.
    * Ghost Games, ayrıca Ferrari markasının Need for Speed'e döndüğünü duyurdu. 7 yıldan sonra ilk kez Ferrari tutkunları sürüş koltuğuna geçebilecekler.
    * Need for Speed: Rivals'ta AllDrive sistemi kullanılacak. Bu sistem tek kişilik oyun modundan çoklu oyunculuğa hızlı geçişi çok rahat bir biçimde sağlayacak. Bu sistem sayesinde hiçbir yarışın bir diğerine benzemeyeceği de söylenmekte.
    * Autolog yerini koruyor. Oyuncular yine istatistiklerini ve başarılarını arkadaşlarıyla ve rakipleriyle diledikleri zaman paylaşabilecekler.
    * Özelleştirme olacak. Oyuncular, araçlarını, boyayabilecek, performans ve görüntü modifikasyonları yapabilecekler.
    * Yakalama ve kaçma teknolojileri adı altında 11 adet geliştirilebilir teçhizat oyundaki yerini alacak. Turbo boost, jammer, EMP'ler kaçış halindeki yarışçılara, Şok dalgaları, yol kapatma ve helikopterler polislerin cephaneliğinde.
    *İlk gösterilen basın bülteninde, PC'den bahsedilmiyordu fakat yapımın PC için de geliştirildiği daha sonra açıklandı.

biz oyuncular modifiye,açık dünya ve aksiyon isteriz underground,most wanted ve carbon'da bunlar vardı ve gönlümüzü fethetmişti fakat son 4 yılda çıkanlar rezalet ben bu oyundan çok umutluyum..hatalarını görmüşlerdir inşallah..nfs hastasıyımdır zaten her sene gidip orjinal alıp parayı boşa verdiğimi düşünüyorum inşallah bu sene parasının hakkını verir...

• Ferrari dışında araba yok galiba ve sürekli polis üstüne kurulmuş bir oyun açıkçası ben nfsde durumun çok vahim olduğunu düşünmüyorum arabaları gayet iyi gösteriyo fakat harita eksik grafikleri biraz daha iyi yapmalılar yoksa most wanted 2013 ,the run hepsi süperdi bu oyunların
  • Allahtan crew çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.