Şimdi Ara

Need for speed the run

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • need for speed the run adlı oyunu indırdım 5 seviyeye kadar geldim ancak hala modifiye falan yok performans artırma vb the runda modifiye yokmu ?

• O oyunda modifiye yok, yarışları kazandıkça yeni arabalar açılır bunlar yol üzerindeki benzin istasyonlarında değişime açık hale gelir.

Bu arada Challenge bölümleri açılır, bunlar ana menüde var, ayrıca bu challenge bölümlerinde de geçtikce yenileri açılır. Böyle böyle bütün haritaları ve araçları açarsın.

Mesajını 25 kişinin okuyup tek bir kişinin cevap verememesi enteresanmış, hepsi sadece Fifa oynayıp yarış forumunda öylesine dolaşıyorlar!

• The Run oyununda görsel modifiye var, ek olarak bazı şeyleri yaptıkça N20 falan gelişiyor. O tarz araçlara modifiye zaten gitmez mantıklı bir açıdan bakarsak.

Görsel modifiye her araç için yok, olan araçlar için benzinlikte seçenek var.

Underground ile bi' modifiye furyası başladı sonra bitti, bunu kabul edin. NfS'nin Underground öncesini bilmeyince insanlar modifiye bekler oldu artık her oyunda.
  • Bence NFS iyi bir modifiye oyunu yapacak bana göre, Most Wanted ismi bana göre bir hataydı, en azından isminin başına 2012 yazın bari, bu ismi hak etmiyor ama kolay oyunu seven ve serbest dolaşmayı seven herkesin , daha da genç oyuncuların hoşuna gideceğini düşünüyorum o oyunun. Ama bence asıl şimdi büyük bir itiraz ve şikayetler üzerine EA iyi bir modifiye süsü bindirilmiş oyunu piyasaya sürecektir.

Bu arada NFS Run oynayacak arkadaşım, bu oyunun kasma sorunu vardır, iyi bir bilgisayarın olsa bile, ama NVIDIA PhysX kurarsan son derece akıcı oynayacaktır son senelerde çıkan bu yama her tür bilgisayarda hayat kurtarıyor aklında olsun.

http://www.tamindir.com/nvidia-physx/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.