Şimdi Ara

Nefesim çabuk kesiliyor bayılacak gibi oluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler hergün olmasada arada arkadaslarla basketbol oynuyorum. Fakat oyuna başladıktan 5 dk sonra nefesim kesiliyor, çok terlemeye başlıyorum. Oyunun ortalarına doğru özellikle belimden aşağısı su gibi oluyor. Biraz nefes açayım diyorum, derin derin nefes alıp veriyorum bu sefer kalbim hızlı atmaya başlıyor. Neden olabilir acaba.
    Not: sigara kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o bendede var hemen yorulma sürekli basketbol oynarmısn yada koşarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

o bendede var hemen yorulma sürekli basketbol oynarmısn yada koşarmısın ?

Hergün oynamıyorum bi kaç günde bir, çoğunlukla evde yatıyorum.

• Muayene ücretini paypaldan atacak mısın
  • Antrenman eksikliği. Düzenli bir spor ve arkasından beslenme alışkanlığınız yoksa bu durum normal.

Antrenman ve ısınmaları aksatmadan basketbola devam ettiğinde nabız sayının günden güne düştüğünü farkedeceksin.

Tabi ki bir sağlık sorunun da olabilir ama bende olan durum budur, yardımım olur belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Antrenman eksikliği. Düzenli bir spor ve arkasından beslenme alışkanlığınız yoksa bu durum normal.

Antrenman ve ısınmaları aksatmadan basketbola devam ettiğinde nabız sayının günden güne düştüğünü farkedeceksin.

Tabi ki bir sağlık sorunun da olabilir ama bende olan durum budur, yardımım olur belki.

Belki de düzenli yapmadığım dan olabilir. Düzenli olarak koşsam işime yarar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zıkkımsonic

quote:

Antrenman eksikliği. Düzenli bir spor ve arkasından beslenme alışkanlığınız yoksa bu durum normal.

Kilolarımız, boyumuz ve yaşımız aynı. Ben de tenis oynuyorum. Yaza girerken uzun bir süre sporla ilgilenmediğim için acayip hamlıyorum. İlk maçta kan ter içinde kalıyorum, ertesi sabah her yerim tutuluyor.

Bir iki hafta ısınma sürelerini 20 dakikaya kadar çıkarıp günden güne azaltıyorum ve 10, 15 güne dipçik gibi oluyorsun maçlarda, bünye alışıyor yorulma süren maksimuma çıkıyor.

Su, yemek, antreman, ısınma ve ısınma ne kadar sıkıcı olsa vücuda acayip direnç kazandırıyor, düzen şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zıkkımsonic

quote:

Kilolarımız, boyumuz ve yaşımız aynı. Ben de tenis oynuyorum. Yaza girerken uzun bir süre sporla ilgilenmediğim için acayip hamlıyorum. İlk maçta kan ter içinde kalıyorum, ertesi sabah her yerim tutuluyor.

Bir iki hafta ısınma sürelerini 20 dakikaya kadar çıkarıp günden güne azaltıyorum ve 10, 15 güne dipçik gibi oluyorsun maçlarda, bünye alışıyor yorulma süren maksimuma çıkıyor.

Su, yemek, antreman, ısınma ve ısınma ne kadar sıkıcı olsa vücuda acayip direnç kazandırıyor, düzen şart.

Söylediklerini dikkate alcam teşekkürler. Malum yaza giriyoruz daha çok oynanmam gerekecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.