Şimdi Ara

Negatif filmlerinizi renklendiriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Negatif filmlerinizi renklendiriyor, kare adedini 3,75 tl ye fotoğraf baskısı olarak teslim ediyoruz

iletişim: buradan ulaşabilirsiniz yada fotoArt@outlook.com.tr

Negatif filmlerinizi renklendiriyoruz

Filmlerinizi Kargo bize ait olarak teslim alıyoruz, renklendiyor ve fotoğraf baskısı olarak adresinize teslim ediyoruz . Siz de eski filmlerinizin foto baskısını istemez misiniz, üstelik RENKLİ!

Negatif filmlerinizi renklendiriyoruz Negatif filmlerinizi renklendiriyoruz Negatif filmlerinizi renklendiriyoruz Negatif filmlerinizi renklendiriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 22 Temmuz 2015; 21:27:31 >

• kare adedi fiyatı biraz pahalı olmuş sanırım örneğim benim elimde hatrı sayılır miktarda negatif film var bunları renklendirmek istesem bir servet ödemem gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadaki phantom

kare adedi fiyatı biraz pahalı olmuş sanırım örneğim benim elimde hatrı sayılır miktarda negatif film var bunları renklendirmek istesem bir servet ödemem gerekecek

sayın operadaki phantom ;

filmlerinizi kargo bize ait olarak teslim alıyoruz. Yüksek sayıdaki filmleriniz için uygun fiyat çıkarabiliriz kaç filminiz vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 24 Temmuz 2015; 14:14:18 >
  • günceldir
  • Tanesi 30 kuruşa yaptırıyorum, sizin yaptığınız çözünürlük değerleri nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.