Şimdi Ara

Nekton-Bio alabileceğim bir yer bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar muhabbet kuşum 6-7 aydır tüy problemi var ve uçamıyor veterinere götürdük Çorum'da hiç bir veteriner anlamıyor keza kuş satan yerlerde öyle son olarak bu vitamini denemek istiyorum fakat satışı çok kısıtlı bulamadım çevrenizde satan birileri var mı acaba?

• Mısır çarşısına uğrarsam bakarım hocam bugün yarın.
  • Çok sevinirim dostum haberini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göbel

Merhaba arkadaşlar muhabbet kuşum 6-7 aydır tüy problemi var ve uçamıyor veterinere götürdük Çorum'da hiç bir veteriner anlamıyor keza kuş satan yerlerde öyle son olarak bu vitamini denemek istiyorum fakat satışı çok kısıtlı bulamadım çevrenizde satan birileri var mı acaba?

tüy problemi var derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

Orijinalden alıntı: Göbel

Merhaba arkadaşlar muhabbet kuşum 6-7 aydır tüy problemi var ve uçamıyor veterinere götürdük Çorum'da hiç bir veteriner anlamıyor keza kuş satan yerlerde öyle son olarak bu vitamini denemek istiyorum fakat satışı çok kısıtlı bulamadım çevrenizde satan birileri var mı acaba?

tüy problemi var derken

tüyleri çıkmıyor veya geç çıkıyor tam anlamış değilim kanat tüyleri çıkmadığından uçamaz hale geldi ve dengesiz 6-7 aydır böyle bi yerden buldum o vitamini salı gelecekmiş sipariş edip denicem artık son şansımı
  • Aktif karbon,semizotu,mermer parçası, şöyle yapacaksın:

Semizotunu 2-3 günde bir kafese asarak yemesini sağla.

Aktif karbon ve mermer parçalarını kuş kumu ile karıştırarak kumluğa doldur ve sürekli orada kalsın.

3-4 gün içinde değişimi görebilirsin tüylerde.
  • Hocam maalesef.Bir kaç yere baktım ancak bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma dostum giremedim bir internet sitesinde buldum sipariş verdim 60 liraydı şimdi reklam olmasın söylemeyim 2 güne elime geçer çok sağol araştırdığın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.