Merhaba arkadaşlar muhabbet kuşum 6-7 aydır tüy problemi var ve uçamıyor veterinere götürdük Çorum'da hiç bir veteriner anlamıyor keza kuş satan yerlerde öyle son olarak bu vitamini denemek istiyorum fakat satışı çok kısıtlı bulamadım çevrenizde satan birileri var mı acaba?
Mısır çarşısına uğrarsam bakarım hocam bugün yarın.
Çok sevinirim dostum haberini bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Göbel
Merhaba arkadaşlar muhabbet kuşum 6-7 aydır tüy problemi var ve uçamıyor veterinere götürdük Çorum'da hiç bir veteriner anlamıyor keza kuş satan yerlerde öyle son olarak bu vitamini denemek istiyorum fakat satışı çok kısıtlı bulamadım çevrenizde satan birileri var mı acaba?
tüy problemi var derken
quote:
Orijinalden alıntı: rebelmummy
quote:
Orijinalden alıntı: Göbel
tüy problemi var derken
tüyleri çıkmıyor veya geç çıkıyor tam anlamış değilim kanat tüyleri çıkmadığından uçamaz hale geldi ve dengesiz 6-7 aydır böyle bi yerden buldum o vitamini salı gelecekmiş sipariş edip denicem artık son şansımı
Aktif karbon,semizotu,mermer parçası, şöyle yapacaksın:
Semizotunu 2-3 günde bir kafese asarak yemesini sağla.
Aktif karbon ve mermer parçalarını kuş kumu ile karıştırarak kumluğa doldur ve sürekli orada kalsın.
3-4 gün içinde değişimi görebilirsin tüylerde.
Hocam maalesef.Bir kaç yere baktım ancak bulamadım.
Kusura bakma dostum giremedim bir internet sitesinde buldum sipariş verdim 60 liraydı şimdi reklam olmasın söylemeyim 2 güne elime geçer çok sağol araştırdığın için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme