|
bıçak seti bilgi ve tavsiyesi verebilecek var mı?
-
-
Selam,
Bıçak konusunda bende yeni bilgi sahibi olmaya başlayan birisiyim araştırdığım kadarıyla yardımcı olmak isterim.
Öncelikle iyi bir bıçak almak istiyorsan bunların hiçbirisi bulaşık makinesinde kullanılması tavsiye edilmez.
Eğer illede ben makinede yıkayacağım diyorsan marketten ucuz bir bıçak al. Paslanmaz bıçak diye birşey yok her çelik paslanır,
sadece bazıları daha zor paslanır, bıçakla işini görüp yıkadıktan sonra kurulayıp yerine koyman gerekiyor.
Bıçak forumlarında set genelde tavsiye edilmiyor bilmiyorum burada çıkar mı ama bende tavsiye etmiyorum, Schafer ın setini almıştım
önceden hiç memnun değilim çok çabuk keskinliklerini kaybettiler. Genelde bu tarz markaların kullandıkları çelikler kalitesiz oluyor.
Tavsiyem güzel bir şef bıçağı alıp yanına işinizi görecek bir iki güzel bıçak alıp kendi setinizi oluşturmanız.
Bütçeniz çevresinde Pirge ye bakmanızı önerebilirim yada bu işi yapan ustalar var sipariş verip güzel bir tane şöyle N690 çelikten şef bıçağı yaptırın derim,
zaten çok fazla mutfakta duramıyorsunuz en azından girdiğiniz zaman keyif alın kısıtlı zamanınızda.
-
Merhaba,
Bıçak veya bıçak seti seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Öncelikle, bulaşık makinesinde yıkanabilir ve paslanmaz malzeme kullanımı kesinlikle büyük bir avantaj. İş yoğunluğunuz olduğu için mutfakta fazla zaman harcamanız zor; bu nedenle pratik ve dayanıklı bir set seçmek en iyisi.
Bu noktada Cavitinox markasını göz önünde bulundurmanızı öneririm. Ürünleri genellikle yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretiliyor ve bulaşık makinesinde güvenle yıkanabiliyor. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde rahat bir tutuş sağlıyor ve uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu en aza indiriyor.
Cavitinox'un meyve bıçağı setleri de oldukça başarılı. Farklı boyutlarda bıçak seçenekleri sunarak, meyve ve sebze kesiminde pratiklik sağlıyor. 400 lira civarındaki bir bütçeyle güzel bir set bulmanız mümkün. Belki biraz aşsanız, kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün almış olursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X