Şimdi Ara

Neler eksik main char armory link var! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

Bir hafta sonra değiştireceğin bir chest ise verilmez.Ama t12 ya da onun ayarında bir chest ise verilir.
    Enchanting kasması zor getirisi az(artık).

Linkte olan chest işte t10 vic.pvp icin olan. birhaftada degiştirmem imkansız yaw ilk yeni setlerden silahi alirim oda 1 ay bulur zaten adha arenad 2 mac yaptım 2side yerlerdeydik ozaman 3k yı gozden cıkarıp alıcaz yapcak birşey yok alchmy yanina hangi meslegi kassam karar veremedim pvp de bana en + sı olacak meslek hangisi olur para zorluk sıkıntı degil?(birde pm attım bu konudan alakasız)
  • Pvp chest'ine Resillence Enchantı yapıcaksın.Bu stat enchantı pve.
    Pvp'de engineering geçerli bir meslek ama kullanmadığım için bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Pvp chest'ine Resillence Enchantı yapıcaksın.Bu stat enchantı pve.
    Pvp'de engineering geçerli bir meslek ama kullanmadığım için bilemiyorum

Eminmisin :S http://eu.battle.net/wow/en/character/свежеватель-душ/Фриттерус/simple bu adam arenajunkide en ustlerde olan feral Chest: Peerless Stats yapmıs birde elitejerks de de Chest: Peerless Stats bunu yazmıs pvp ferala:S
  • Elitist jerks'de ki tüm enchant/gemler end game yani o anki contentin son itemlarına göre.Senin resillence'a ihtiyacın var.
    Baktığın adamda 4k resillence var.
  • Hadiya Şimdi head de 60agi+35res var sholder da 50 agi 25 res hands de 65 mastery feet 35 agi

statlar suan:

Mastery 12.60
    Crit 27.91
    haste 1.01
    hit 4.90
    res. 3.5k

Back e agi cheste res basiyorum ozaman

Cheste bastım 40 res

geriye Back: Major Agility (22 agility) , Wrists: Agility (50 agility) , Legs: [Dragonscale Leg Armor] kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 21 Ağustos 2011; 16:06:10 >
  • Leg armor'u kesinlikle yap.gerilerini yavaş yavaş yaparsın
  • Yapıcam yarın biraz gidip pvp yaptımda cok kotuyum yaw Mage e dokunamıyorum bukadar olmaz armoru gidene kadar zaten 50 k hp kalıo buz blink bitti.Hunterla yaptım surekli yavaslatma zıplıyor saga sola surekli cıkıyorum yavaslatmadan zıplıyor 1 kere charge atıyon 2. atıana kadar vuramıyorum 60k hp si kalıyor rahat rahat kesiyor sinir etti gece gece bi warlocu kesebildm
  • vici itemlara peerless stat filan sakın basma 5 agi seni ne birinci yapar nede sonuncu.. ben hala çoğu karakterime basmadım.. sadece mainde var.. o da chesti 378 oldugundan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 22 Ağustos 2011; 10:08:11 >
  • vay tosun bm talentli feral druid ha ? Merak ettim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

vay tosun bm talentli feral druid ha ? Merak ettim doğrusu

lol pardon ya kafam karıstı demin bir hunter arkadaşa cevap yazdım ondandır heralde.. feral druidin frost mage karsısında pek sansı yok.. charge'ı blinkten sonra kullanması lazım.. icabında ayı olup regen filan biraz dayanabilir ama solo alanda genişse mage her pozisyonda alır :)

not: üstteki mesajı editliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

vay tosun bm talentli feral druid ha ? Merak ettim doğrusu

lol pardon ya kafam karıstı demin bir hunter arkadaşa cevap yazdım ondandır heralde.. feral druidin frost mage karsısında pek sansı yok.. charge'ı blinkten sonra kullanması lazım.. icabında ayı olup regen filan biraz dayanabilir ama solo alanda genişse mage her pozisyonda alır :)

not: üstteki mesajı editliyorum

Regen yalan hocam ya rage doldurcanda onu acıp skil atmıcan stunuda 1kere atiyorsun baglayip kosup onu acıp rage e basana kadar 2 katı damagei alıp yatiyorsun regen anca melee claslarlar pvp de yardımcı olur gorusundeyim şuan.Herkes dk op diye sızlanıyorda frost mage rahat kesen 1 tane char yok..

Birde şimdi benim izledigim videolarda pvp yaparken druid vurup kacıp combattan cıkıp tekrar saldırıyor ben bunu yapınca noob diyorlar dualde

• duel işi boş iş onu geç.. saçma sapan kuralları var.. yok pot içilmez yok kaçılmaz.. arena girsin bakalım o lavuklar o kurallar orada varmı??? kazanmak için ne yapabiliyorsan yap hepsi serbest :)) arkadaşını resleyen bile var

frost mage melee düşmanı, onun antisi olsa olsa shadow priest, affli lock olur.. ama onlarda öldürene kadar canları çıkar.. hakkaten saçma sapan bir abartısı var magelerin .. geçen bgde bir elemena 40k frost bolt vurdum :S ve bu skilin cast süresi 1.7-1.8 sn.. ice lanceler resili adamlara 20k vuruyor.. ciddi ciddi OP :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Hadiya Şimdi head de 60agi+35res var sholder da 50 agi 25 res hands de 65 mastery feet 35 agi

statlar suan:

Mastery 12.60
    Crit 27.91
    haste 1.01
    hit 4.90
    res. 3.5k

Back e agi cheste res basiyorum ozaman

Cheste bastım 40 res

geriye Back: Major Agility (22 agility) , Wrists: Agility (50 agility) , Legs: [Dragonscale Leg Armor] kaldı

yok abicim oyle stat filan hikaye. sen hasteleri critleri ve expertise leri mastery e cevir. gemleri agility agırlıklı tak. esyaların full pvp seti olsun. hit ve expertice i caple (pvp icin hit 5 olsun expertise bazı itemlerden zorunlu geliyor. ne varsa o kalsın)

olay oyunculukta biter. 3-5 gem-enchant onemli degil.

bana srosan kac attack powerın var, kac agilityin var, critin kac mastery i kac... inan bilmiyorum. critin 50 desen dogrusur derim, 30 desen ona da olabilir derim. bakmadımki ciritm kac msteryim kac.

resto gearımda kac spellpowerım var inan bilmiyorum. biri dese 7k baskası dese 15 spellpowerın var. ikisinede inanrıım. bilmiyorum kac. ama birsey farketmiyor. sonucta healmeterde 1.yim rhyolith i 25man hckestigimizde manam tüm fight 100k nın altına inmedigi gibi, son phase de innervate atıp agac forma heal spamladıgımda da fight sonu manam 60k idi.. 1 kişi bile ölmeden kestik bossu, ilk try da. tabi kimse atesde kalmadı cok basit kesildi

ee sonuc? stat a kim bakıyo? olay oyunculukta biter, gear olduktan sonra pvpde de pvede de.

bence sor bakalım burda kim biliyor statlarını. dogru düzgün bilen bile yoktur bence.

biraz daha ucuz enchantları kullan, bileklige agility yerine 50hit bas mesela, cheste 15 stat bas, cape e 65 crit filan yerine 70 spenetration bas...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 22 Ağustos 2011; 16:38:28 >

• Bütün enchantlari yaptım her parca pvp gemler duzeltildi.

Şuan statlar

Crit:27.84
    haste 1.01
    mastery 12.33
    hit 4.27
    REs: 3.837

şuan böyle mastery ve hiti biraz daha yukseltmem gerekiyor ama nasıl bilmiyorum Şimdi bir adama baktım gezerken benim back de 22 agi hand de 50 spell var adam bacine 80 spell takmıs handine 20agi 20 stamina bu yapmayaı dusunuyorum hem 30spell ekstradan gelecek hem 20 stamina tek -2 agi oda birşey ifade etmez sanırım?
  • Abaaa bu mert1905x geçenlerde bir konuda acaip ahkam kesiyodu bana yok dk öldü yok ilk 100de yok, yok bilmem ne.Meğersem dünkü...
    Bir yerlerden duyup,okuyup geliyomuş... Daha oynadığı classı bilmeyenlere laf anlatmaya çalışıyomuşuz ya..
  • quote:

Bütün enchantlari yaptım her parca pvp gemler duzeltildi.

Şuan statlar

haste 1.01
    mastery 12.33
    hit 4.27

şuan böyle mastery ve hiti biraz daha yukseltmem gerekiyor ama nasıl bilmiyorum Şimdi bir adama baktım gezerken benim back de 22 agi hand de 50 spell var adam bacine 80 spell takmıs handine 20agi 20 stamina bu yapmayaı dusunuyorum hem 30spell ekstradan gelecek hem 20 stamina tek -2 agi oda birşey ifade etmez sanırım?

feral dudu ile spell'in ne alakası var? yazdıgını tam anlamadım ama spell penetrationsa yanlış yoldasın.. intellectsede , spell powersada... ferallerin hiç bir vuruşu spell değildir.. fizikseldir.. spellle mpelle işleir olmaz.. backine 65 crit yasa 22 agi basacaksın.. eldiveninede ister mastery bas , istersen eski wotlk agi enchi bas..

• quote:

quote:

Şuan statlar

haste 1.01
    mastery 12.33
    hit 4.27

feral dudu ile spell'in ne alakası var? yazdıgını tam anlamadım ama spell penetrationsa yanlış yoldasın.. intellectsede , spell powersada... ferallerin hiç bir vuruşu spell değildir.. fizikseldir.. spellle mpelle işleir olmaz.. backine 65 crit yasa 22 agi basacaksın.. eldiveninede ister mastery bas , istersen eski wotlk agi enchi bas..

spell penetration basılmalı yoksa cyclone ve root resistleyebilir paşam tabi pvp için konuşuyorum. pvede gereksiz

• feral druidlerde 100spellpenetration soft cap vardır. cylone misslemesi hic güzel olmuyor.
  • quote:

quote:

Şuan statlar

haste 1.01
    mastery 12.33
    hit 4.27

Hunterlarda bile 2 hafta önceye kadar kullanıyorduk..

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

feral druidlerde 100spellpenetration soft cap vardır. cylone misslemesi hic güzel olmuyor.

Bende PvP feral seti topluyorum, takip ettiğim sitede (wowpopular) en popüler blue gem spell penetration gözüküyordu, şimdi jeton düştü :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.