Şimdi Ara

Neler eksik main char armory link var! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bütün enchantlari yaptım her parca pvp gemler duzeltildi.

Şuan statlar

Crit:27.84
    haste 1.01
    mastery 12.33
    hit 4.27
    REs: 3.837

şuan böyle mastery ve hiti biraz daha yukseltmem gerekiyor ama nasıl bilmiyorum Şimdi bir adama baktım gezerken benim back de 22 agi hand de 50 spell var adam bacine 80 spell takmıs handine 20agi 20 stamina bu yapmayaı dusunuyorum hem 30spell ekstradan gelecek hem 20 stamina tek -2 agi oda birşey ifade etmez sanırım?

feral dudu ile spell'in ne alakası var? yazdıgını tam anlamadım ama spell penetrationsa yanlış yoldasın.. intellectsede , spell powersada... ferallerin hiç bir vuruşu spell değildir.. fizikseldir.. spellle mpelle işleir olmaz.. backine 65 crit yasa 22 agi basacaksın.. eldiveninede ister mastery bas , istersen eski wotlk agi enchi bas..

Hunterlarda bile 2 hafta önceye kadar kullanıyorduk..

druen hocam,
    cyclone ve root misslemesin demişsin.. missliyorsa spell hit kasmak lazım.. resistliyorsa penetration, ve bir tek cyclone, root için spell penetre kasmak bana pek mantıklı gelmedi ama tercih sizin .. birde 100 demişsin neden 100.. motw, bok 97 resistance veriyor.. shaman totemle 195 nature resistance sağlayabiliyor, oldu olacak 195 penetration kasın cloak ench harici 2 tanede mavi gem slot israfı olsun

psiko hocam,
    hunterların steady, aimed ve auto attacklar hariç neredeyse tüm vuruşları spelldir, nature, arcane ve fire sınıflarındandır.. dolayısıyla spell penetration kasmak mecburi.. 2 yıl öncede kasılıyordu hala kasılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 23 Ağustos 2011; 12:58:24 >

• artık attack powerda resist scale sağlıyor. 2-3 hafta önce geldi. Hala takıyoruz onu diyorum işte ama bu sayede oran düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

druen hocam,
    cyclone ve root misslemesin demişsin.. missliyorsa spell hit kasmak lazım.. resistliyorsa penetration, ve bir tek cyclone, root için spell penetre kasmak bana pek mantıklı gelmedi ama tercih sizin .. birde 100 demişsin neden 100.. motw, bok 97 resistance veriyor.. shaman totemle 195 nature resistance sağlayabiliyor, oldu olacak 195 penetration kasın cloak ench harici 2 tanede mavi gem slot israfı olsun

zaten soft cap dedim. bu yüzden soft. normal cap 200 küsürlerde sanırım.(1 ırkın nature resisiti vardı da ona da gerek yok)

ayrıca hit/resist her neyse sen anladın beni kelime oyunları yapma bana

sana mantıklı gelmemiş olabilir ama çok gerekli. fierifire bile resisitliyor yoksa. 100 yeterli.

ayrıca herkesde penetration cap oldugundan kimse reist totem yada pala resisit aura acmıyor artık.

• @born2bemad la eziklerin efendisi ben her bk u biliyorum mu dedim ? Dk benim charım dk bana cakıo mahvedio beni diye aglama konusu actın orda bu oyunu 5 yildır oynayan kişi de benim yazdıklarımdan sonra %90 aynı şeyleri yazdı neymiş ? öyle her bk bilmekle aglamakla bir degil ögrende gel ben hic bir zaman bilgim var diye idda etmedim gemden enchanttan anlamam her mesajımdada ben zaten cok bilmiyorum yazdım hadi yalla bu konuyuda tolleyip aglayıp mahvedemiceksin

@tosunpasa : hocam ben baktım arenajunkiesden druen hocamında önerdigi gibi yuksek ratinglilere misslemesi icin takılıyormus
    @Druen pm

Bu arada dün biraz dual yaptım hızlanmak icin arenada target almam sorun oluyor baya misal dalıyoruz adam cekiyor ediyor kacıyor tekrar tıklayana kadar zaman kaybı yasiyorum tab ile de istedigime target alamıyorum bunun icin bir kısa yol yada addon varmı?(oto targeti sormuyorum nasıl daha kolay yapabilirm) Tank pala ile yaptıım ilkinde aldı 50k hp si kala. Birdaha yaptı bende 70 75 k civari hp kala kestim sorunum belli biraz cok fazla skill var yani hangi birine basayım pvp de sasiriyorum berserk mi atayim %50 reduce mu attack artıran mı aadamı cp biriknce rip mi feris mu savage roar bittimi üstünde okadar cok şey takip etmek gerekiyorki yoruluyorum

• Video cekmek icin en iyi program fraps mi ? birde bu arenayi otomatik bg gibi yaptirtmaıyormuyuz bi yerde okudum battlemasterdan oluyormus diye ama gttim beceremedim sanırım
  • Frapsla yapabilirsin makina iyi degilse kasar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.