Şimdi Ara

Neler yapabilirim bana yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda usta değilim öncelikle söyleyeyim 2 sene önce oynuyordum.Sonra uzun bir aradan sonra bu sene yine başladım.Karekterim 18 yaşında.Tarzım Hip-Hop.İzmirde yaşıyorum.Dövme sanatçısı olarak çalışıyorum maaşım 2.500.Grubum yok tek başıma çalışıyorum.Solist ve Bas Gitaristim.Şu ana kadar bir konser verdim zayıf geçti şimdi yaptığım tek şey yetenekleri geliştirmek oyundan anlayanlar yardım edebilir mi ne yapayım biraz fikir verin dediğim gibi püf noktaları falan bilmiyorum şimdiden teşekkürler.
    Zekam son seviyede.Artık gelen deneyim puanlarını neye vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 8 Aralık 2011; 23:26:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Oyunda usta değilim öncelikle söyleyeyim 2 sene önce oynuyordum.Sonra uzun bir aradan sonra bu sene yine başladım.Karekterim 18 yaşında.Tarzım Hip-Hop.İzmirde yaşıyorum.Dövme sanatçısı olarak çalışıyorum maaşım 2.500.Grubum yok tek başıma çalışıyorum.Solist ve Bas Gitaristim.Şu ana kadar bir konser verdim zayıf geçti şimdi yaptığım tek şey yetenekleri geliştirmek oyundan anlayanlar yardım edebilir mi ne yapayım biraz fikir verin dediğim gibi püf noktaları falan bilmiyorum şimdiden teşekkürler.
    Zekam son seviyede.Artık gelen deneyim puanlarını neye vermeliyim?

Gelen puanlarını zeka-müzik yeteneği-çekicilik-dış görünüş sırasıyla hep tek tek mükemmel olana dek ver. Sonrasında ses'i geliştirirsin artarsa da.
    Öncelikle enstrüman yeteneklerini alt türleriyle beraber geliştir.(9* civarına kadar)
    Alt tür dediğim(örneğin solistlik için şarkı söyleme)
    Sonra hiphop türünün aktraksiyonlarına bak. Hangi yetenekleri istiyorsa o yetenekleri 9*'a çek. Sonra kariyer yapmaya hazır olabilirsin. Neden 10* yapmıyorum diye sorarsan da nedeni şu: 9* ile 10* arasında çoook çok fark yok. 10* yapabilmen için de yetenek geliştirmek yetmiyor malesef..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.