Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
625
Cevap
31
Favori
291.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

Ekonomik bir ürün ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? 300 TL civarında.

Şu ikisi fena değil gibi ama kullanıcı yorumları elbette daha öncelikte benim için;

http://www.hepsiburada.com/Liste/kingpost-nem-alma-cihazi/productDetails.aspx?productId=evkingpost&categoryId=17175&SKU=EVKINGPOST-12

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-isitma-sogutma-next-2650e-nem-alma-cihazi-70144957/detay/

next 2650e bende var.gayet güzel,orjinal ingiliz malı,servis ağı çok yaygın,sessiz.diğer makinalar çok sesli.

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

Ekonomik bir ürün ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? 300 TL civarında.

Şu ikisi fena değil gibi ama kullanıcı yorumları elbette daha öncelikte benim için;

http://www.hepsiburada.com/Liste/kingpost-nem-alma-cihazi/productDetails.aspx?productId=evkingpost&categoryId=17175&SKU=EVKINGPOST-12

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-isitma-sogutma-next-2650e-nem-alma-cihazi-70144957/detay/

next 2650e bende var.gayet güzel,orjinal ingiliz malı,servis ağı çok yaygın,sessiz.diğer makinalar çok sesli.

Tamam dostum bu üründe konsantre olalım, hem fiyatı daha uygun duruyor...

• merhaba evimde çok fazla nem oluyor ve duvarlar su içinde kalıyor nemin en çok olduğu yatak odasında keskin bir küf kokusu var kafaya taktım nem emici almaya karar verdim biraz araştırma yaptıktan sonra şu üç marka kafama yattı 1. trotec 100s - 2.Olimpia Secco Tech- 3. next 6200 SILVER STEEL ..bu cihazları kullanan varmı hangisini alsam nem sorunumu halledicek ve cihazların artıları ve eksileri nelerdir yardımlarınızı bekliyorum
  • evimde bütün odaların camlarında ve 2 odada duvarında damlalar halinde yoğunlaşma oluyor.bu nedenle 130 metre kare evime ama kullanım alanı daha küçüktür. oda oda gezdirmeden koridor yada hol gibi evin ortasında bir noktaya koyarak evin tamamında nem dengesini sağlayabileceğim bir nem alma cihazı önerisi verebilirmisiniz kullanıcı tavsiyesi olursa sevinirim.
  • arkadaslar evimizi yeni aldik 2 ay oluyordur daha yeni bitti yeni yeni tasiniliyor apart daireler 1+1 1 ay oldu tasindik yerlestik fakat bugun gardolabi one bir cektim arkasindaki ince sunta bildiginiz pamuk pamuk kuf ve nem olmus koydugum kutular hep islak.
    zira evin celik kapisi surekli boncuk boncuk terleme yapiyor surekli siliyoruz.

mutfak dolaplarinin alti filan hep islak nemli yani ev soguk oldugundan icerce kombi yandigi icinmi terleme yapiyor nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

arkadaslar evimizi yeni aldik 2 ay oluyordur daha yeni bitti yeni yeni tasiniliyor apart daireler 1+1 1 ay oldu tasindik yerlestik fakat bugun gardolabi one bir cektim arkasindaki ince sunta bildiginiz pamuk pamuk kuf ve nem olmus koydugum kutular hep islak.
    zira evin celik kapisi surekli boncuk boncuk terleme yapiyor surekli siliyoruz.

mutfak dolaplarinin alti filan hep islak nemli yani ev soguk oldugundan icerce kombi yandigi icinmi terleme yapiyor nedir?

ev yeni bittiyse gayet normal.sıvaların kuruması lazım.normalde yeni biten evlere taşınmak için 1 yaz geçmesini beklemek gerekiyor.yazın duvarlar-sıvalar kuruyor.bu süre boyunca evin ufak bir penceresini açık tutmakta yarar var.
  • Yaz geldi nem inanılmaz arttı.Yazın ne kullanıyorsunuz nemde acaba?Teşekkürler
  • geceleri sıcak ve nemden zor uyuyorum kendim rahat uyumak için nem cihazı önerirmisiniz?bauhause da bucihazlardan satılıyormu bilen varsa cevaplarsa sevinirim
  • Evet ya sıcak çok nem alma cihazı sıcağı arttıroyrmuş diyorlarda :( koçtaşda gördüm bauhausdada kesin vardır.
  • Nem alma makinasinin ortam hava isisina + veya - katkisi olmaz,sadece ortamdaki nemi alir. Nem alma makinasinin ihtiyac duyuldugu duyuldugu yarlar genelde rutubetli bodrum kat,arsiv,labratuar oramai veya elbise dolabi vs. Gibi yerlerde kullanilir. Yatak oadasi icin kucuk bir klima daha iyi olur
  • uyurken sıcakta problem yok , asıl nem uyutmuyor,yatak odasında klima müsait değilse nem alma cihazı daha mantıklı olmazmı,,bu arada bu makinalar sadece ait olan odadaki nemi mi alıyor yoksa bütün odalara yayılıyormu,yayılıyorsa ozaman bütün odaların kapılarını açmak gerekiyor sanırım yanılıyormuyum? yan odada yatanlar da faydalanabiliniyormu diye soruyorum
  • Nem alma makinesi arkadan sıcak üflüyor yazında bu sorun oluyor.
  • hiç düşünmeye gerek yokwww.hepsiburada.com girin ve nem alma cihazları sekmesine tıklayıp 250tl ile 1000 tl arasındaki tüm nem alma cihazlarını yan yana açın ve en çok yorum hangisinde varsa onu düşünmeden alabilirsiniz; sonuçta yorum sayısı o cihazın ne kadar çok sattığını gösteriyor, yoksa burdaki mesajlara bakarsanız işiniz var hepsi reklam. sonuçta bu nem alma cihazı sektörü yıllık 50 milyon dolarlık bi sektör,reklam olması çok normal.

dip not: tüm yorumları analiz edecek zamanı olmayanlara direk söylim: kingpost.

http://www.hepsiburada.com/liste/kingpost-nem-alma-cihazi/productDetails.aspx?categoryId=17175&productId=evkingpost

• tüm yazılan yazıların sahiplerine bu ne enerji kardeşim demeden geçemeyeceğim.
    Arkadaşlar malesef unuttuğunuz bir kaç hususu hatırlatacağım ve bu kadar yazıyı okuyanlarda kaleme alanlarda ah diyecekler...
  • arkadaşlar!
    evimizin havasından bahsediyorsunuz. biz yani insanlar akvaryumda yaşamazlar.
    insanlar barınma ihtiyaçlarını her nerede giderirlerse gidersinler o bölgedeki iklim koşullarına bağlı yaşamak zorundadırlar.
    (eğer yerin altında gizli bir görevde tamamen kapalı bir ortamda yaşamak zorunda değillerse :) )
    yani biz camı çerçeveyi açmadan kattiyen yaşayamayız. ha yaşarız diyen biri varsa istediği büyüklükte bir naylon torbayı alsın ve içine girip 10 kez soluk alıp versin.
    arkadaşlar klimada, nem alma makinesi de, nem verme makineside çaliştırıldığında gücüne göre evimizi çok kısa sürelerde istenen hava ve ısı düzeyine eriştirir. ancak kapandığında havanın eski haline gelmeside çok çabuk olur.
    Ve en önemlisi makineyi kapatmasak ve tüm camı çerçeveyi sıkı sıkıya kapatsak; o evde 3 saat sonra dışarıdan temiz hava almadığımız sürece sağlıklı bir havamız var diyemeyiz.
    ve bir önemli husus daha var ki camı çerçeveyi açtığımızda iklim neyse içerideki hava % 80 yaşadığımız iklim neyse o olacaktır. :)
    yani bu bir kısır döngü.
    satıcı arkadaşlar kızmasın ama kaçı kendi evinde bu cihazı kullanıyordur... bence havayı otomatik istenen nem düzeyine getiren bu cihazı takmak, sadece evde elektrik tüketen ve saf su imal eden bir makine sahibi olmaktan başka bir şey ifade etmeyeceğini onlarda biliyorlardır.
    bir deney yapalım :) satıcı arkadaşlar kızmasın
    o makineyi evin içinde 1 saat çaliştırsınlar ve haznesine toplanan su miktarını ölçsünler.
    ve o makineyi birde evin balkonuna koysunlar ve yine bir saat te aynı miktarda su toplanacağını görsünler.
    artık ağlanacak hale kimler güler bilemiyorum.

hatta evde cam çerceve sonuna kadar açık şekilde klima çaliştırıldığında '' ne o iklimi soğutmayamı çalışıyorsun'' esprileri yapılır ki bilinçsizliğimizi anlayıp ağlanacak hale güleriz.
    kimse kimseyi kandırmasın. nem alma makinesi denen cihaz yaşayan canlıların bulunduğu ortamlar için değildir.
    sadece dışarısı ile bağlantısı kesilmiş, izalasyonu olan ve içinde korunması gereken hassas ve özel şeylerin yıllarca korozyona uğramadan muhafaza edilebilmesi için gereken şartları sağlanması için gerekir. (mesela eski sanat eserleri saklanan depolar, eski yazıtların bulunduğu kütüphaneler, hatta bazı organik gıda üreticilerinin hasat sonrası ürünlerini depoladıkları tesisler gibi.)

• evlerinde küf ve rutubet olan arkadaşlar için;
    eğer sorun üst katlardaysa
    mutlaka havalandırma tertibatınız yetersiz olduğundan dır.
    evinizde ki camlarınızı en azından bazılarını çift açılımlı yaptırın.
    sizi rahatsız ediyorsa karşılıklı açıp ceyran yaptırmayın ama siz yokken mutlaka iki taraflı bir esen bir hava akımı evdeki rutubeti önler.
    eğer alt kat bodrum gibi yerlerde sorun yaşanıyorsa tek başına havalandırma yetmiyorsa, izalasyon sorunuda var demektir. bu konuda izalasyon için profesyonel yardım alınmalı.
  • ayrıca nem alma makineleri istisnasız ortamın hava sıcaklığını 2-4 derece artırılar.
    yani istanbulu düşünelim hava sıcaklığı 30 derece... nem % 57 hadi sizin evde %70 olsun
    kapıyı camı kapattınız nemi % 55 e düşürdünüz ısıyıda mecburen 32-34 yaparsınız. Bunu istiyorsanız bişi diyemem...
    ama size daha mantıklı bir öneri:
    evde camları ufak aralık bırakın yetmiyorsa yada hava akımı oluşmuyorsa banyoya takacağınız ufak bir aspiratör evin havasını sürekli yenileyerek taze hava girmesine ve iklimin o anki nem seviyesinide evinize getirecektir.
    hemde banyo daki kötü koku sorunuda kalmayacaktır...
  • arkadaşlar klimalarda en az nem alma makinesi kadar nem alır..
    bunu anlamak için klima tahliye hortumundan atılan su miktarını ölçeriz.
    aralarında pek fazla fark yoktur.

ancak klimalardan rahatsızlık duyanlar olabilir. bu rahatsızlığı gidermek için önerim klima önlerine yaklaşık 50 cm mesafede şeffaf bir pleksi malzeme den yönlendirici takmak. bu sayede klimanın üflediği soguk havayı direk almadan odanın içine dağıtabilirsiniz. ben bu şekilde kullanıyorum
    camlar biraz açık şekilde klimada nem alma konumunda 25 derece ye ayarlı şekilde olabilecek en kaliteli havayı oluşturabilirsiniz.
  • bende alıcam ama hangisi olduğuna karar vermek zaman alıcak gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir Umor Junior Nem Alma CihazI kullanan yok mu? markasına güvenim var ama cihazın performans ve sesini merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.