Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
625
Cevap
30
Favori
289.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim evdeki kokunun sebebini buldum. banyodaki duşakabindeki giderden hava geliyor. Gelen hava yanında koku da getiriyor.
    Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? hiç başına gelen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

benim odam da da rutubet olmaya başladı iyice soğuklar gelmeden bi tane nem alıcı almam lazım

nem alıcı taşlardan falan bahsetmiş arkadaşlar varmı kullanan ???

O tarz nem alıcı taşlar vs. kullan at olarak kullanırsınız.Nem alma cihazı sürekli kullanılır.Taş cinsi materialler genelde elbise dolabı vs. yerlerde kullanılması daha uygun.
  • Arkadaşlar yeni aldığım evde camlar terlemeye başladı.Kaleriferleri daha tam yakmamıştım.Evi de açıkçası havalandırmıyordum.Bir kaç gün onları deneyeceğim.Baktım olmuyor.Nem alma cihazı arama çalışmalarım başlayacak.3+1 110 metre kare falan bir evim var.Önerilerinizi bekliyorum.Kuzenim makine mühendisi ona sordum o da araştıracak.Onun söyledikleriini de size aktarırım.Bir arkadaşım neks kullanıyor o memnundu bu arada belirteyim.
  • Nem Alma Cihazı TROTEC TTK 70 S cihazı fena gelmedi bu cihazı kullanan var mı acaba?
  • Bu makineyei kullanan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Sonunda bende kararımı verdim ve 1 adet TROTEC TTK 100S aldım...

Yakında yorum ve izlenimlerimi paylaşırım...

Nem alma cihazından memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiae90

TTK 75 S geldi ve kullanmaya başladık. 2-3 günde kendisini hissettirdi. Her akşam ayrı bir odaya koyuyoruz ve sabahları iş yerine gittiğimizde 4 litrelik haznesi neredeyse dolmuş oluyor. Artık banyo tavanlarımız nem olmuyor. Spor salonunda, insanların soluduğu havanın kalitesi daha fazla önem arzediyor. Kaliteli hava sunmak gerek.
    Aldığım iki model için yorum yapmak gerekirse, şahsen TTK 70 S daha fonksiyonel geldi bana. Bu ikisinden birisini (ya da bu kapasitelerde) birşey alacaksanız 70 S modelini alın. Ben 75 ile değiştirdiğime pişman oldum. 75 S biraz daha estetik ve tekerlekleri var, taşıması kolay, elektrik tüketimi 0,07 kW/saat daha az. Ayrıca ortamda olmasını istediğiniz nem miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Ama yine de 70 S :)
    Ürünler Alman malı denmesine rağmen, plastik malzeme kalitesi o kadar da iyi değil. Alman malı böyleyse, Almanlar plastik üretmesin lütfen.
    Nem emiş yüzeyi ve fanı yeterince büyük. Sessiz sakin bir makine.
    Ayrıca firmanın ilgisini ve bilgisini çok beğendim. İki teşhir ürünü aldım, her ikisini de geri iade ettim. Kargo ücretlerine dahil tüm masrafları firma karşıladı ve kesinlikle itiraz etmediler. İlk aldığım ürünün ücretini de hemen iade ettiler.

Ürün hakkında memnuniyet durumunuz devam ediyor mu?Herhangi bir sorun çıkardı mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: igav

quote:

İlk günden bu yana memnuniyetle kullanıyorum...
  • quote:

quote:

quote:

İlk günden bu yana memnuniyetle kullanıyorum...

Cevap için teşekkürler.
    Siz evin nem oranını kaça sabitliyorsunuz acaba?
    Bir de satıcı arkadaşlar almanız gerekn model konusunda rehberlik yapıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eray156

quote:

Orijinalden alıntı: melih444

TROTEC Nem Alma Cihazı TTK 70 S aldım tank dolu hatası veriyor ne yaptıysak çalıştıramadı yenisini değiştirdiler oda geldi aynı sorun tank full
    bu konuda bilgisi olan var mı acaba
    teşekürler

sorununuz halloldu mu? memnun musunuz cihazdan?

burdaki yazdıklarınızdan dolayı öyle düşündümde ben aldım bu cihazdan ve biraz ses veriyor teknik servis olduğunuzu düşünerek birşeyler soracaktım..kusura bakmayın..tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bural77

quote:

quote:

TROTEC Nem Alma Cihazı TTK 70 S aldım tank dolu hatası veriyor ne yaptıysak çalıştıramadı yenisini değiştirdiler oda geldi aynı sorun tank full
    teşekürler

burdaki yazdıklarınızdan dolayı öyle düşündümde ben aldım bu cihazdan ve biraz ses veriyor teknik servis olduğunuzu düşünerek birşeyler soracaktım..kusura bakmayın..tşk

yok ne demek. bende 70s kullanıyorum zaten ama oluşan fan sesi o da olması gereken diğer markalardan daha bile sessiz benim gözlemlediğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekürler

yok ne demek. bende 70s kullanıyorum zaten ama oluşan fan sesi o da olması gereken diğer markalardan daha bile sessiz benim gözlemlediğim kadarıyla.

70 s'i kaç m2 evde kullanıyorsunuz acaba?

• Bir de 70 S ve 75 S arasında kullanıcaların yapabileceği yorum var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekürler

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz bu forumda bir arkadaş zibro d520 den bahsetmiş daha sessiz olduğunu söylüyor aklım ona takıldı acaba geri verip onumu alsam diye düşünüyorum aletin performansından memnunum duvarlarında terleme olan ve ayrıca çamaşır kurutmalığında üzeri çamaşır dolu olan bir odaya koydum sabah baktığımda duvarlarda su filan kalmamıştı ve eşim çamaşırların çok hızlı kuruduğunuz söyledi ayrıca odada oluşan kokuda kaybolmuştu benim tkaıldığım şey şu ses konusu herhalde onuda unutmak gerekecek :)

• quote:

Bir de 70 S ve 75 S arasında kullanıcaların yapabileceği yorum var mı?

ben almadan önce gidip ikisinide yerinde gördüm ama çalıştırmadan gördüm arasındaki fark 0,07 kw daha az elektrik harcıyor ve 75 tekerlekli 70 modelinin ekstra çamaşır kurutma özelliği var yani eğer sadece çamaşırları hızlı kurutacaksanız ekstra bir mod seçiyorsunuz o zaman fan daha hızlı dönüyor ama normal moddada zaten yani nem çekmesi içinde kullansanız odadaki makineden çıkmış nemli çamaşırları kurutuyor 70 daha estetik duruyor diyebilirim ben ses konusunda biraz takılmış durumdayım bakalım zibroyu bir araştırın isterseniz yada deneme imkanınız varsa deneyin görün ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekürler

siz kaça aldınız acaba

• Arkadaşlar evdeki nem oranını kaça sabitliyorsunuz?
  • Daha önce nem veren cihazlardan almayı düşünmüştüm. Hatta kaloriferlere suluk bile almıştım kışın nemsiz oluyor diye. Çocuk öksürmeye başlayınca doktor ev nemli mi demiş ve içime bir kurt düşürmüştü.
    Nem alma cihazından önce eve bir nem ölçer almanız iyi olur. Fiyatı onbeş yirmi lira. Ben bebek odasında nemin yüzde 85e kadar çıktığını gördüm. Normali 50-60 arasıymış. Sadece evi havalandırmada nemi düşürmeye yetmedi. Sabah akşam onbeşer dakika havalandırdığım zaman bile nem yetmişe düştü en fazla. Bu forumda trotec ve next çok övülüyordu. Nexti daha ucuz bulduğum için -sanırım 570 civarıydı- onu aldım. Üçüncü hafta bitti alalı ve genel olarak memnunum. Önce çocuk odası ve salonda ayrı ayrı gezdirerek kullanıyordum. Artık gerek kalmadı bütün evin -120 m2- nemi yüzde elli - ellibeş civarına düştü, birkaç gündür sadece salonda kullanıyorum yetiyor. Hatta nemi ellinin altında bile gördüm birara. Gece bebek odasında çalışırken bebek sesten rahatsız olmadı, yeterince sessiz. Üzerinde nem ölçer yok bana göre eksiklik. Bir ara çekişi düşmüştü, klavuzdan baktım hava filtresini temizlemek gerekiyormuş, tozlanmış, temizleyince eski haline döndü. Verdiğim parayı hak eden bir cihaz, evin havasını değiştirdi.

• Arkadaşa katılıyorum, çok kullanışlı bir alet yararlarını da gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: griaragorn

Daha önce nem veren cihazlardan almayı düşünmüştüm. Hatta kaloriferlere suluk bile almıştım kışın nemsiz oluyor diye. Çocuk öksürmeye başlayınca doktor ev nemli mi demiş ve içime bir kurt düşürmüştü.
    Nem alma cihazından önce eve bir nem ölçer almanız iyi olur. Fiyatı onbeş yirmi lira. Ben bebek odasında nemin yüzde 85e kadar çıktığını gördüm. Normali 50-60 arasıymış. Sadece evi havalandırmada nemi düşürmeye yetmedi. Sabah akşam onbeşer dakika havalandırdığım zaman bile nem yetmişe düştü en fazla. Bu forumda trotec ve next çok övülüyordu. Nexti daha ucuz bulduğum için -sanırım 570 civarıydı- onu aldım. Üçüncü hafta bitti alalı ve genel olarak memnunum. Önce çocuk odası ve salonda ayrı ayrı gezdirerek kullanıyordum. Artık gerek kalmadı bütün evin -120 m2- nemi yüzde elli - ellibeş civarına düştü, birkaç gündür sadece salonda kullanıyorum yetiyor. Hatta nemi ellinin altında bile gördüm birara. Gece bebek odasında çalışırken bebek sesten rahatsız olmadı, yeterince sessiz. Üzerinde nem ölçer yok bana göre eksiklik. Bir ara çekişi düşmüştü, klavuzdan baktım hava filtresini temizlemek gerekiyormuş, tozlanmış, temizleyince eski haline döndü. Verdiğim parayı hak eden bir cihaz, evin havasını değiştirdi.

Hangi modelonl aldiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.