Şimdi Ara

Nemlenen İpod Touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafama birşey takıldı benim ipod touch 2 gündür sürekli nemli ve ıslak şekilde duruyor.
    Sebebini bi türlü çözemedim alıp kuruluyorum normal beklerken 1 saate tekrar ekranı resmen ıslak oluyor.

Benim sorum böyle bir nemlenme cihaza bir sorun yaratabilirmi?Elimden geldiğince kuruluyorum ama nafile 1 saat sonra gene eski halini alıyor ne yapacamı şaşırmış durumdayım.

• nerede duruyorda böğle oluyor ,su buharımı var birşeylermi pişiriliyor bulunduğu yerde,nerede olduğuna bağlı bir durum gibi,
  • vallahi işin ilginc tarafıda o nerde durduğu pek fark etmiyor yatak odasında pc masasında bekletiyorum ne zaman elime alsam ekran hep sulu oluyor.Tek korkum cihazın nemlenip bozulması felan.
  • birisi su falan mı döktü acaba? Pirince koy diyeceğim ama saçma ollacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caköp -- 10 Şubat 2010; 21:28:46 >
  • dikkat et iç kısımda oksitlenme olur belki garanti varsa salla gitsin bilkom bakar ilerde . Sen nemin sebebini bul
  • Nem içindeyse, nasıl çalışacak? hani birikme vardır desen, homojen olarak her silindikten sonra kısım kısım da yolluyor olamaz ekrana Pirinç nemi alıyor gayet elektronik cihazlar için ama, bir kere olur alır. Sürekli oluyorsa, ilginç gerçekten. İçeride, bulunduğun ortamda yani, su buharı fazlaysa olabilir. Herhangi bir ayna koy mesela evine, ayna yüzeyi de yoğuşmuş su buharıyla kaplanıyorsa, evde bir sorun var. Evde nemlendirici, alçak sıcaklık ve basınçta buhar üfleyen cihaz var mı? Yada kalorifer peteklerine takılan aparat var mı?

Sadece evde mi yapıyor bunu? Yoksa dışarıda da yapıyor mu? İlgimi çekti baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Nem içindeyse, nasıl çalışacak? hani birikme vardır desen, homojen olarak her silindikten sonra kısım kısım da yolluyor olamaz ekrana Pirinç nemi alıyor gayet elektronik cihazlar için ama, bir kere olur alır. Sürekli oluyorsa, ilginç gerçekten. İçeride, bulunduğun ortamda yani, su buharı fazlaysa olabilir. Herhangi bir ayna koy mesela evine, ayna yüzeyi de yoğuşmuş su buharıyla kaplanıyorsa, evde bir sorun var. Evde nemlendirici, alçak sıcaklık ve basınçta buhar üfleyen cihaz var mı? Yada kalorifer peteklerine takılan aparat var mı?

Sadece evde mi yapıyor bunu? Yoksa dışarıda da yapıyor mu? İlgimi çekti baya

vallahi bende epey şaşırdım ama 1 kaç gündür olmuyo.şöyle söyliyim ekran bildiğiniz nemli böyle elinizle dokununca su olduğunu direk hissediyosunuz,böyebir durumdu ama şükür bi kaç gündür olmuyor.Ve sadece cihazda oluyodu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu söylediğimi yanlış anlamayın ama evde birileri sizden habersiz/çaktırmadan kullanıyor olmasın?

Elleri ıslak kullanmıştır, üzerine yanlışlıkla su dökmüştür ama size söyleyememiştir vs. Böyle bir şey de olabilir.

Olabilir değil mi? Olur olur, yoksa ben deli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Bu söylediğimi yanlış anlamayın ama evde birileri sizden habersiz/çaktırmadan kullanıyor olmasın?

Elleri ıslak kullanmıştır, üzerine yanlışlıkla su dökmüştür ama size söyleyememiştir vs. Böyle bir şey de olabilir.

Olabilir değil mi? Olur olur, yoksa ben deli?

Benden başka kullanan yok çok şükür

Evde soba felan yanmıyo soğuktanmı oluyo acaba sadece ön kısımda ıslaklık oluyo kuruluyoum belli süre sonra gene aynı

• Cihaz soğuk olunca, içerdeki havada bulunan su buharı, yoğunlaşıp su haline gliyor.
  • İşin özü bu evet de, neden yani sadece ipod? Soğuk olacak her türlü nesne üzerinde yoğuşma olması gerekir. Belli eden nesneler tabiki. Aynayı o yüzden demiştim ama, ıslak elle kullanılması daha akla yatkın gibiydi. Ekran üzerinde yoğuşma varsa, sildikten kısa bir süre sonra tekrar olması gerekir. (parmakla silerek oluşan ufak ısı transferinin bunu engellememesi gerek) Duştan sonra aynanın buğulunması, silseniz de defalarca tekrar buğulanarak sizi delirtmesi ve tıraş olmanıza izin vermemesi gibi Duşta miktar olarak belki daha fazla normal şartlardan ama, ıslatacak kadar ekranı yoğuşma varsa bu dediğim çok sık olmalı. Ayrıca nereden bu kadar yoğuşmanın temeli?

• Alıştım artık nemlenmesine.Deri bi gözlük kabına koyuyorum onda pek olmuyor.
  • Sıklıkla yoğuşacak kadar su buharı varsa evde, mutlaka bir yerlerden buharlaşıyordur. Tesisatta kaçak olabilir. Radyatörlerdeki su buhara kalkıyor olabilir ve bir yerden kaçırıyor olabilir. Kaynağı yoksa bu kadar su buharının bulunması imkansızdır. Sadece ipod değil yani, başka nedenlerden kaynaklı bir sorun olabilir. Bu yüzden merak ettim aslında. Sanayide durduk yere çıkan buhar genellikle sorun olarak algılanır.
  • Ben kendim sattığım için söylemiorum ama bodyguardz kullandıktan sonra ne parmak izi kalıyo nede nemlenme. Kendi kullandığım touch ilk aldığımda Bodyguardzsız her tarafı parmak izi içindeydi ve sürekli nemleniyordu. Şimdi hiçbir sorun yok ayrıcı ekranı daha bi kaygan oldu oyun oynamak daha da rahatlaştı...
  • Gelaskins siparişi vermeseydim düşünebilirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.