Şimdi Ara

Neo cpu shop >> i9 9900k sıfır tr 3yıl garantili 4adet stokda yeni parti indirimli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
40
Favori
38.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son işlemciyide ben aldım kimse kızmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed90

Hayırlı olsun hocam.

Sağol hocam niceleri sizlerin olsun

• dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Siz de sağolun Hocam. Burhan abimizden haber bekliyoruz..
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Burhan abi pm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed90

Burhan abi pm..

1adet 4690k arkadasimiza satilmistir
    iyi gunlerde kullanmasi dilegimle

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yeni alışverişlerde görüşürüz inşallah.. :))
  • 4690k kalmamış sanırsam?
  • benden çok olana önce ürün sonra ödeme şeklinde yollarım..
    aras/ups ile anlaşma vardır, heryere yollarız
    HIZLI ULAŞIM İŞ cep tel: 0541 341 76 08

refarans yorumu isteyenler profile baksınlar

--msi z77 anakart kutulu vatan faturali tam icerik...
    --I5 2800mhz cpu 6mb cache-fan

-- 16gb ram 1600mhz corsair kit kutulu faturali garantili..

Fiyat toplam ===750tl satildi gokhan arkadasimiza...

Neo cpu shop >> i9 9900k sıfır tr 3yıl garantili 4adet stokda yeni parti indirimli

• Bende zamanında 4790k almıştım bu ilandan. Şuan internette ki en ölü fiyatı bile bu fiyata yaklaşamıyor düşünen arkadaşlar son 1 adedi kaçırmasın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Bende zamanında 4790k almıştım bu ilandan. Şuan internette ki en ölü fiyatı bile bu fiyata yaklaşamıyor düşünen arkadaşlar son 1 adedi kaçırmasın derim.

Tskler..
    Forum disinda verdiklerimizde var en memnun olduklari cpu.. tas gibi model herseye yetior asus titanx 12gb kartimla kullaniyorum memnunum degismem..

• Millet msi gx70 laptopumu satıp elime geçen paradan bi masaüstü kurmaya karar verdim ve aradığım işlemciyi (i7 4790k) Burhan abiden buldum. Daha en başta yardımcı oldu ardından cep telefonu üzerinden önerdiği birkaç şey ile bu toplama sürecinde bana çok yardımcı oldu. Ardından İstanbul'dan bulduğum iki parçayı daha sırf bana yardımcı olabilmek için Mecidiyeköy'e kadar gidip teslim aldı, elleriyle paketledi diğer ürünleri bile ve esenlerde başka bir arkadaşa yine sırf benim için elleriyle götürdü teslim etti. Şu siteyi aşağı yukarı on yıldır bilirim ama ilk defa bu kadar aileden hissettim. Başka birinden 50 lira pahalı da olsa ürünü yine hiç düşünmeden Burhan abiden alın. Hoş sohbet iyi bir dost edinmiş de olursunuz. Bu güzel tecrübe ve kaç gündür benim derdime koşturduğu için ona buradan ayrıca teşekkür ediyorum. işlemcim cillop gibi geldi bu arada onu da not düşeyim. Artık Burhan abiye kendi ellerimle hazırlayacağım köri soslu tavuk sote ve güzel bir iyilik borçluyum. - bu adam bi harika dostum -

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• elimde i5 4590 var. 15 ay garantisi devam ediyor. Takas düşünür müsünüz

• 450 tl altına eline işlemci düşerse söylermisin abi , o civarlarda ekran kartı da arıyorum ikinci el sıfır farketmez
  • Burhan hocama hoş sohbetinden ve ilgisinden dolayı teşekkürler. Keyifli bir alışveriş oldu. Güvenilir dememe gerek yok diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Burhan hocama hoş sohbetinden ve ilgisinden dolayı teşekkürler. Keyifli bir alışveriş oldu. Güvenilir dememe gerek yok diye düşünüyorum

kutusunda 14ay garantili kulkanim suresi daha azdir..vatandan Core i5 4460 Soket 1150 3.2ghz 6MB Cache 22nm İşlemci kutulu fanli faturali garanti belgelifiyat==satildi.. takasa acik

Neo cpu shop >> i9 9900k sıfır tr 3yıl garantili 4adet stokda yeni parti indirimli

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

• quote:

Orijinalden alıntı: westcoastpal

Millet msi gx70 laptopumu satıp elime geçen paradan bi masaüstü kurmaya karar verdim ve aradığım işlemciyi (i7 4790k) Burhan abiden buldum. Daha en başta yardımcı oldu ardından cep telefonu üzerinden önerdiği birkaç şey ile bu toplama sürecinde bana çok yardımcı oldu. Ardından İstanbul'dan bulduğum iki parçayı daha sırf bana yardımcı olabilmek için Mecidiyeköy'e kadar gidip teslim aldı, elleriyle paketledi diğer ürünleri bile ve esenlerde başka bir arkadaşa yine sırf benim için elleriyle götürdü teslim etti. Şu siteyi aşağı yukarı on yıldır bilirim ama ilk defa bu kadar aileden hissettim. Başka birinden 50 lira pahalı da olsa ürünü yine hiç düşünmeden Burhan abiden alın. Hoş sohbet iyi bir dost edinmiş de olursunuz. Bu güzel tecrübe ve kaç gündür benim derdime koşturduğu için ona buradan ayrıca teşekkür ediyorum. işlemcim cillop gibi geldi bu arada onu da not düşeyim. Artık Burhan abiye kendi ellerimle hazırlayacağım köri soslu tavuk sote ve güzel bir iyilik borçluyum. - bu adam bi harika dostum -

Eyvallah

Bu mesaja eklenen görseller:

Neo cpu shop >> i9 9900k sıfır tr 3yıl garantili 4adet stokda yeni parti indirimliNeo cpu shop >> i9 9900k sıfır tr 3yıl garantili 4adet stokda yeni parti indirimliNeo cpu shop >> i9 9900k sıfır tr 3yıl garantili 4adet stokda yeni parti indirimli

• i5 4440 1150pin tam kutu icerikli faturali garantisi bitmis sorunsuz durumda ilk sahibinden satildi...
    Takasa acik olup 480tldir takasa acikdir.. 2500k/3570k/2600k ile

• Bir adet 6700k yı almış bulunmaktayım. Gayet ilgili iyi bir satıcı kuşkunuz olmasın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.