Arkadaşlar maksimum 800 TL'ye kadar arkama baktırmayacak bir telefon arıyorum Neo V ile Galaxy W arasında kaldım. Galaxy W da 1.4 ghz işlemci var. Neo v ye göre daha ince daha hafif ve samsungun yazılım desteği daha iyi gibi geliyor bana Neo V de hdmi çıkışı var. fakat ekran parlaklığı biraz kötü gibi geldi bana sanki galaxy w nun ekranı daha iyi gibi.
Başka telefon öneriniz varmıdır yada bu iki telefon arasındaki yorumunuz ?
Ben atrix diyorum 830 TL ye.Word %10 puan ile hepsiburadadan alabilrisin.Dual-core tegra 2 işlemci 540*960 çözünürlük 4 inc ekran 16gb dahili hafıza, androidler arasında en çok batarya süresi bu cihazda var gibi 1930 mAh batarya extradan parmak izi okuyucu
quote:
Orijinalden alıntı: FaruK_26
Ben atrix diyorum 830 TL ye.Word %10 puan ile hepsiburadadan alabilrisin.Dual-core tegra 2 işlemci 540*960 çözünürlük 4 inc ekran 16gb dahili hafıza, androidler arasında en çok batarya süresi bu cihazda var gibi 1930 mAh batarya extradan parmak izi okuyucu
Atrix Türkiye ye geldi mertlik bozuldu vay arkadaş galaxy s veya neo v fiyatına çift çekirdekli telefon alınıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
quote:
Atrix Türkiye ye geldi mertlik bozuldu vay arkadaş galaxy s veya neo v fiyatına çift çekirdekli telefon alınıyor.
Motorola tamamen türkkiye pazarına girse daha neler olacakta girmiyor işteEn son uzanlar tokatlamıştı ondan sonra ön yargılılar
quote:
quote:
atrix e ics güncellemesi gelecekmi acaba? normlade 2.2 froyo ile geliyor sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: Judge7
quote:
quote:
atrix e ics güncellemesi gelecekmi acaba? normlade 2.2 froyo ile geliyor sanırım...
Türkiyede satılanlar 2.3.4 sürümü ile geliyor..
atrix değilde huawei ideos x5 için ne diyorsunuz neo v ile aynı özelliklere sahip sanırım ama fiyat olarak daha ucuz.
atrix değilde huawei ideos x5 için ne diyorsunuz neo v ile aynı özelliklere sahip sanırım ama fiyat olarak daha ucuz.
x5 için şikayetçi olanı görmedim ama garanti de parça sıkıntı oluyormuş
ice cream sandwich gelmeyecek atrixe, ANCAAK xdayı takip edersen daha ne icsler gelir :) ne demek istediğimi anlıyorsun sennn
ics telefonda bence önemli sonuçta işletim sistemli bir telefon alınıyorsa bu demek oluyor ki geliştirmeye açık bir telefon. ayrıca atrixin fiyat biraz yüksek bana göre :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme