Bildirim
neoluryardım!6230 aldım yanlız ekran bana biraz konstrast olarak koyu geldi nasıl açıklaştırabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6230 mu 6230 i mi ekran ayarlarindan renk ve kontrasi ayarlayabilirsin ama 6230 i ise ekran canli olmali 6230 ise normal bir sey -
6230İ DEĞİL 6230 AYARLARDA EKRAN AYARLARINDA ÖLE BİR SEÇENEKTE BULMADIM HEM BİDE NOKİA NIN SİTESİNDE 6230 UN EKRANINDA 65,536 RENK DEMİŞ AMA AYNI 4096 RENK GİBİ EKRAN VAR YA EKRANLARI N
YE KOYU YA BÖLE KARA GİBİ BİRAZ -
+ BİDE BUNUN EKRAN KONSTRAST AYARINI YAPABİLECEK JAVA PROGRAM VARMI YA BU ARADA VERSİNOYNUNA BAKTIM 5,35 YAZIYO -
kardes olmamasi lazim sifirmi almistin gerci sifiri olmasi zor peki garantisi varmi -
garanti kerem abinin kendisidir KVK da çalışıyor... -
ya bende 6230 kullanıcısıyım ve telefonun sesi gitti.
tuş tonu çalışıo fakat gelen aramalar ve hafıza kartımdaki mp3ler filan çalarken ses çıkmıyor.
sadece titreşim çalıyor..
sorun konusunda bi fikri olan var mı???
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- türk telekom numara değiştirme
- numara sorgulama
- pin kodu kaldırma
- silicon carbon batarya nedir
- teşhir telefon ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X