Şimdi Ara

NEON PANO Müşteri çağrı sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ticaret ile uğraşanlar reklamın ne kadar önemli olduğunu gayet iyi bilir bunun için müşterinin ilgisini çekecek birşeyler lazımdır.Aşağıda gördüğünüz ürün bunun için idealdir.

DEĞİŞTİRİLEBİLİR :Üzerine yazılanları neon parlaklığında görüntüler. İstediğiniz zaman kolaylıkla siler, yeni mesajınızı hazırlarsınız.

HER İŞYERİ İÇİN GEREKLİ :Restaurant, cafe, market, mağaza, eczane, büfe, otel, bar gibi müşterisine duyuracak ürünü, hizmeti olan her türlü işyeri için gerekli bir üründür.

UCUZ MALİYET :Tabela, pano, neon lamba gibi hem pahalı, hemde yazılanı değiştiremeyeceğiniz ürünlere göre çok daha ucuz, çok daha etkili.

MİNİMUM ENERJİ TÜKETİMİ: Günde 24 saat kullanılsa bile, yok denecek kadar az enerji tüketir. (Ayda 4.3 KW)

ÜRÜN İÇERİĞİ: 1 Adet neon pano,1 Adet adaptör(adaptör üzerinden yanıp sönme hızını ayarlayabilirsiniz),1 Adet özel kalem.

Resimler:

Fiyat listesi:
    Küçük boy:35x50 100ytl
    Orta boy:40x50 130ytl
    Büyük boy:50x70 145ytl

Ulaşım adresleri:
    Msn:muturani_90@hotmail.it
    Tel:05556944299
    Ankara içi adrese teslim edilir. Ankara dışı kargo alıcıya aittir.

Ürünlerimiz garantili olup yedek parça kalem adaptör gibi malzemeler temin edilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutumutu -- 31 Mart 2008; 0:31:52 >

• valla güzelmiş fiyatlarıda makul. yanlız ikinci el konusu bu ikinci el başlığı altında açın lütfen
  • Bende ole dusundum fakat bunlar 2.el değil hemde elektronik baslığının altına yazmayı daha doru buldum...
  • Gayet Güzel görünüyorlar, peki birşey sorcam bunu ne tür birşeyle panoya yazıyorsunuz kalemi falan nasıl birşey?
  • Bi tür gazlı kalem özel bir kalem yani yazıyorsunuz ışık yanınca super bir goruntu ortaya çıkıyor tabi yanında bedava veriyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutumutu

Bi tür gazlı kalem özel bir kalem yani yazıyorsunuz ışık yanınca super bir goruntu ortaya çıkıyor tabi yanında bedava veriyoruz

Teşekkür ederim kalemi merak ettiğimden dolayı sordum, Hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

quote:

Orjinalden alıntı: mutumutu

Bi tür gazlı kalem özel bir kalem yani yazıyorsunuz ışık yanınca super bir goruntu ortaya çıkıyor tabi yanında bedava veriyoruz

Teşekkür ederim kalemi merak ettiğimden dolayı sordum, Hayırlı satışlar

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.