Şimdi Ara

NeonodeTurk / N2 Uygulamlar, Oyunlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.neonodeturk.tr.cx sitesinden uygulamalar, temalar ve oyunlar indirebilirsiniz. Tamamiyle ücretsiz.

Artık Türk kullanıclar için geniş içerikli bir neonode sitesi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUiSTiMaL -- 24 Nisan 2009; 3:18:53 >

• Türkçe karakterleri yükleyebileceğimiz bir program var mı?
  • Klavyelerden Türkçe T9 seçiniz.
  • BU TELEFON VİDEO KAYDETMİYORMU ARKADAŞLAR????
  • video kaydetmiyor... Yeni bir yazılım gelirse çekebilir anca...
  • slm açıklamalarda video çekim var diyor birde ttn mobile m6i white la neonode n2 arasında kaldım acaba hangisi alınır
  • site ölmmüşş ölmüşş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın ttn m6 alma ben aldım yandım.aman uzak dur.bende neonode n2 almayı düşünüyorum.sakın ama sakın alma.benden tavsiye.
  • neonode N2 mms ayarlarını yapamayan arkadaşlar. nokia 3650 için olan ayarları kullandığınız oparatörün sitesinden sms ile gönderin. daha sonra gelen ayarları editleyip port numarasını 9201 yapın ve "http proxy olarak kullan" seçeneğindeki tiki kaldırın. artık mms gönderebilir ve alabilirsiniz.
  • neonode ne2 bugun aldım darty den iphone tema yükledim iphone kullanıyormuş gibi süper herkese şiddetle tavsiye ederim makina resmen farklı bi boyut kazandı gözümde
  • Arkadaşlar bu telefonu fabrika ayarlarına nasıl çevirebiliriz bilen varmı acaba?
  • siteden bir şey indirmek ölüm gibi bir şey. bekle allah bekle.
  • siparişi hb den verdim yarın gelir muhtemelen.bu kadar olumlu yorum karşısında dayanamadım.zaten ttn m6 mağdurlarındandım teli değiştirmem iyi oldu.neonode için program sitelerini ekleyelim arkadaşlar.inanıyorumki bu telefonun kullanım zevki programları paylaştıkça artacak.
  • nihayet aldım neonnodeyi.çok hoşuma gitti arkdaşlar.şarjıda iyi öyle dendiği gibi çok çabuk bitmiyor.6 saat şarjın sonunda bugun ikinci gün ve hala yarısından fazlası duruyor şarjın.tek kötü yanı tel kapalı iken şarja takınca dolup dolmadığını gösterir işaret yok ekranda.birde ben txt uzantılı ve word dosyalarını açamadım telde yardımcı olursanız sevinirim.program falan varsa bilinen yardımınızı beklerim.sürüm olarak eski sürüm ile duruyor en son sürüm olan 552.5 i yüklemedim.eğer bariz fark oluyorsa onu yüklemeyi düşünüyorum tecrübe eden arkadaşların iki sürüm arasındaki fark konusunda düşünceleri bilmek isterim.teşekkürler
  • ben yeni sürüm yükledim.bariz olarak hiçbir farklılık yok.şahsen ben göremedim.
  • ayrıca txt dosyaları için şu prg varmış.ama link kırık. http://neonodeturk.wordpress.com/2009/04/27/uk-editor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyuna -- 27 Mayıs 2009; 12:02:35 >
  • video çekim için yeni sürüm düşünüyorlarmış neonode firma yetkilileri yeni yazılımla gelicekmiş wikipedi den okudum bilginize
  • selam,
    bununla MMS gönderen / alan varmı?gprs çalışıyor.nete giriyor ama MMS yollayamıyorum veya alamıyorum...
  • Suistimal site için çok teşekkür ederim. Eğer avea için mms, gprs ayarların varsa çok makbule geçer. teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.