Türkiye şartları meselesine katılıyorum. Neoplan'ın Starliner 2 modeli bize göre değil. Tamam estetikte genel görüş olarak kendisine baktırmayı bilen bir araç ama malesef bize fazla o bebek Eminim Almanya yollarında çok daha rahattır. Tourliner modeli doğal olarak daha çok tutuluyor. Sebebini araştırmadım ama son yıllarda Türkiye yollarında Mercedes-Benz hakimiyeti bariz derecede azaldı. Belki hala lider firma ama artık tek firma değil. Bence bunda MAN'ın etkisi büyük. Sonuçta Setra-MB ve Neoplan-MAN (Neoman) işbirliği söz konusu. Rekabet eskisi gibi basit değil. Yeni modeller girdi piyasaya. Temiz bir yolda Neoplan'ı tek geçmek zorundayım
quote:
Orjinalden alıntı: topaz42
quote:
Orjinalden alıntı: fırlama_ilker
quote:
Setra gerçekten mükkemmel otobüs. Hakkını vermiyoruz. Travego travego diyip gidiyoruz. Tamam. Otobüste mercedesin üzerine yok ama, 54 kişilik setralarda süper gerçekten. En az mercedes kadar iyi.
Motorunu mercedesin yaptığını biliyorum ama kasası da mercedesten daha estetik. Sanki karoser şaseye sıkı sıkı sarılmış gibi.
travegonunda sasesı setranın setranın motoru mercedes sonucta ıkısıde daımler
koltuk fılan demıs bazı kısıler arkadaslar mercedesın almanya sıtesınde bır studıo var orda luxlıne secın bakalım hıc bır neoplanda ole bır koltuk varmı
setra vs. travego setra bır adım onde gıbı beygır gucu bakımındanda onde ama bız t17 yle setrayı gectık aracta fırlama ahmetın t17sıydı gecılen setrada benım resımde arkamda duran otobustu
Mercedesler setraları her zaman geçebiliyor. Ben bu işin sırrını çözemedim yani.
ben cozmeyı basardım sanırım olay sole setrada mercedes motoru var ancak travego 15lerde kullanılan motor travego17 motoru bıraz daha hp içeriyor bu yuzden hp farkıyla t17 setrayı gecme ımkanı buluyor.
Ya ama beyler bu konuda biraz komedi olmadı mı Hangisi geçer Geçenlerde internette modifiye sitelerinden birisinde Setra S 431 DT'yi sanal modifiye edilmiş olarak gördüm yere çökmüş cırtlak renkler falan bu iş de ona dönmesin sakın
yok ya donmez ama youtube olsaydı cok guzel kapısma vıdeoları vardı zaten ıs yarısa gelırse ben karısmam melıh abı ustaddır bu konuda 1.5 saat onceden perona sokabılır aracı
baya hızlıymış melih abi ama otobüs kapışmasıda şekil olur yolcular çığlık çığlığa üst raflardan bağajlar uçuşuyo şekile bak ya
quote:
Orjinalden alıntı: (.)*HüSeYiN*(.)
baya hızlıymış melih abi ama otobüs kapışmasıda şekil olur yolcular çığlık çığlığa üst raflardan bağajlar uçuşuyo şekile bak ya
Harbiden ya!!! Herkes coşar valla.
yolcular falan başalar (ay içim bulandı) (bas bas kim tutar seni ) (geçiyo geçiyo bas ) yürübe koçum) falan
quote:
Orjinalden alıntı: (.)*HüSeYiN*(.)
yolcular falan başalar (ay içim bulandı) (bas bas kim tutar seni ) (geçiyo geçiyo bas ) yürübe koçum) falan
Melih abiden bahsediyosunz
bunlar olurken melıh abıde bı elı dıreksıyonda bı elıde camda hıcbısey olmamıs gıbı devam eder
haha bağırır yolculara susun lan geçtik işte bitti finish yendik muavine hadi koçum paraları topla biz kazandık
yok demez ole dogal halı boyle onun içinden geldıgı gıbı suruyo otobusu
tabiki Travego hocam...tek geçerim lafı bile olmaz.her yönden süper
TRavego dedim o kadar...
aynen travego 17 shd tek akslıları sevmiyorum o neoplanılar ne öle uzay otobüsü gibi
O302 mi, Neoplan starliner mi?
O302 anasını satim. Mercedes değil mi. O302 işte.
quote:
Her zaman ve heryerde MERCEDES-BENZ
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR_4O3
quote:
Her zaman ve heryerde MERCEDES-BENZ
Kesinlikle arkadaşım. Mercedesin olmadığı yerde Setra. Diğerleri sonra.
Travego neoplanın yanında belediye otobüsü gibi kalıyo.Travego diyenler hiç neoplan görmemiş olmalı.