Kesinlikle her yönden katılıyorum... Önemli olan müşteri memnuniyeti
quote:
Orjinalden alıntı: Ceper
ne travegosu fiyatı daha pahalı olduğu için neoplan tabiki.
o zaman setra mı neoplan mı tartışması olsa sen yine pahalı olduğu için neoplan diyeceksin
fıyatı pahalı ama bızım neler cektıgımızı bılıyormusunuz yok fıyat pahalı en ıyı o kac tane kaza yabtı bu arac haberın varmı senın
quote:
Bu nasıl mantık. Anlamadım. Pahalı olan iyidir diye bir şey yok.
NEOPLAN DİYORUM TABİKİDE TRAVEGO. ŞÖYLE Bİ KENARA ATMIYORUZ ÖYLE DEĞİLMİ MERCEDES-BENZ.YOKSA 302 403 KARŞI AYIP ETMİŞ OLURUZ..
Travego
Her otobüsle seyahat ederim. Rahat ta ederim yani. Ama özellikle sorarlarsa Travego ve Setra arasında kararsız kalabilirim.
Eskiden MAN ın dörteller diye çift katlı otobüsleri vardı. Çok severdim. Hoşuma giderdi. Binmiştimde. Gerçekten rahat otobüslerdi. O zamanlarda Mercedeslerin O303 leri çok meşhurdu. Yani bayağı eski bir zamandı.
travego ve dıgerlerı bu konu böle olsa daha ıyı olurdu turkıyede otobus deyınce mercedes gelır herkesın aklına ve mercedesın en buyuk sılahı travego
quote:
o pahalı diye seçtiğiniz araç türkiye yollarına dayanmadığını biliyormusunuz??????????????
fortuna
quote:
Orjinalden alıntı: Travego_44
quote:
o pahalı diye seçtiğiniz araç türkiye yollarına dayanmadığını biliyormusunuz??????????????
Fortuna. Yollarda fırtına.
Slogan süper oldu. Durun. MAN'a gönderiyim bu sloganı. heheee...
Ama her zaman Travego.
neoplan parası güzeldir ancak kullanımı okadar beter bir aractır ki türkiyede arızaya ve kazaya bulasan bir aractır zamanında en büyük hatayı bu neoplanı almakla yaptım en iyisi setradır tabikide ama travegoda yabana atılmayacak bir aractır