beyler neptune de yeni çar act1m 23 lwl 9 gap farm yapiorm su an 5500 sp var oks ye kadar oynamicam ama bsi sorucam sizce farmi kaç sp olunca bozayim bide neptunede kasacak birini ariorm parasini verecem
Nick ne belki görmüşümdür ? Bende onglardayım sp kasıom ilk gün 30k yaptım bıraktım lvl düşmek sor oluyor.
nick I_x_X_x_I bu arada cvplari bekliorm
uppppppppppppppp
quote:
Orjinalden alıntı: by_kesh
Nick ne belki görmüşümdür ? Bende onglardayım sp kasıom ilk gün 30k yaptım bıraktım lvl düşmek sor oluyor.
Lvl düşürmeyi sabırla yaptığınızda sonuç aşağıdaki resim gibi oluyor... Sp ye dikkat lütfen
@oguzcanturk
cok hakılısın pwfarmda en büyük olay sp kasma işi değil lvl düşme işi ben pk olarak düşüyorum daha rahat oluyor 28 den 21 e düştüm 7k sp gitti ama olsun
quote:
@oguzcanturk
cok hakılısın pwfarmda en büyük olay sp kasma işi değil lvl düşme işi ben pk olarak düşüyorum daha rahat oluyor 28 den 21 e düştüm 7k sp gitti ama olsun
nası oluyor yani bu olay neden lwl düşüyorsunuz ki
NEDEN LVL DÜŞÜYORSUNUZ
quote:
Orjinalden alıntı: lanparty16
quote:
nası oluyor yani bu olay neden lwl düşüyorsunuz ki
Hep Ong larda kasabilelim diye
Onglarda Kücük LwL de Sp Toplamanın Kolay Oldugundan Ve Monster Spawnı Cok Hızlı Oldugundan Dolayı Daha Kolay OLuyor
ya beyler karars1z kald1m bu nukere devammi ediim yoksa wizard mi kasiimn yeni
arkadaslar cvp ltfn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme