Şimdi Ara

s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi sözlüğün yedekleri bunlar ekşi sözlükte sakatlıklar çoğalınca dh 'tan ekşi sözlüğe geçiyorlar az da olsa ekşi sözlükte yazma konu açma şansını elde ediyorlar ama malzeme kötü olunca en fazla birkaç dakikalık site de görev alabildikleri için yine soluğu dh 'ta alıyorlar, naparsın yedek olmakta böyle bir şey onlar için.
  • Konu sahibine katılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler sonunda karşi cikamayan biri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeytaniler mi rahmaniler mi?Şeytaniler favorimdir.Ordularını yönettim bir kez.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Rahmaniler hocam bende Lews Therin ve 100 kader yoldaşıyla birlikte saidin kirlenip delilik çağı başlayıp efsaneler çağı son bulduğu zaman onlara yardım edip karanlığın yüce efendisini Shadar logoth'a haspettik.

s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patakus -- 20 Ekim 2018; 13:19:35 >
  • Bende bir keresinde şeytanilerin ordusunun başındayken Thevenin Lousious ve 500 şeytan kardeşliği ile birlikte nursinin rahmana kavuştuğu ve son bulmaya başladığında aydınlanma çağına geçtiler.Rahmanileri bastırıp yüce Lews Therinin babası olan Levis Therini yok ettik.Sıra oğluna gelmişti ki yoldaşlar çıkageldi.Orada uyanmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Şimdi konuyu ben anlamadım hocam tam olarak. Bu forumda konu dışı bölümünün olmasının bir amacı var ve evet doğrudur internet özellikle sosyal medya kullanıcılarının loser(!) olma ihtimali daha yüksek oluyor, fakaaat sen de buraya 2010dan beri(?) üyeyim diyorsun bütün bu açılan konuları gördün hatta belkide bu konulara yorumda yazdın. Şimdi sana soruyorum kardeşim sen neden beğenmediğin loserlarla aynı bölüme konu açıyorsun? Amacın ağlamaksa burası ağlama duvarı değil ona göre
    Bu tarz kişilerin yok beninteyze koltugumdan kaldirdi yok boyleydi soyleydi diye aglayanlar kendine bunu mesele edinenler asıl mesele. Ya şoyle konu acanlara sozum yok;

Çok yorgundum isten geldim teyzenin birisi geldi benim bacagima yapisti kalkayim diye ustume abanarak ayakta durdu. Cok rahatsiz oldum.

Ya da

Teyznin biri genclikte is bitmis bak su terbiyesize bana yer vermiyor. Kalk da oturayim ahlaksiz terbiyesiz clcuk diyerek yer istedi

Bu sekilde insana rahatsizlik vererek kendine yer isteyenlerden raahatsiz olup burada aglayanlar icin pek bir sey diyemem. Sonucta ortada gercekten inciten ve incinen birileri var.

Ama soyle konular oluyor;

Teyzenin birisi otobuse bindi inerken bana kapinin onunden cekilirseniz inecegim dedi. Cok sinir oldum.

Ya da

Teyzenin biri benden oglum ayakta duramiyorum musade etsen de otursam. Diyerek benden yer istedi buna hakki yok.

Diye konu acan hirbolar var. Yahu bir taraf senden kibarca yer istiyorsa ve saglikli biriysen vermelisin. Ama saglikli bir hirbo olarak o teyzeye çemkirirsen ya da yer verip de o teyzeye bilenirsen sen sosyal sorunlari olan bir hirbosundur. Konu disina bu meseleyi konu acarak duyurursan da tescilli hirbo oluyorsun.

A yasi kucuk a ergen a bu cocuk bu kadar da olur demeyin. Unutmayin hirbolugun buyugu kucugu yoktur. Her yaşta hırbo olabilirsiniz...

O bir şey mi mat , rand ,perrin aybara ve moiraine aes sedaiyle birlikte afete gidip orada valere borusunu bulup terkedilmişler den birini oldürduğu zaman Balmazon rand'ın rüyalarına girip onu ve arkadaşlarını öldürme tehtidinde bulunup Rand al'Thoru öldüremezken ben Shayol ghulde dönüşüm geçirip gölge hançerimle Mat cauthonun ruhunu Karanlık varliğa adadım Rand ve manetheren koyündeki Randın sevdiklerini oldürdüm ben shadar logoth da 80 sene yüce efendiye hizmet ettim ben ki Myrddraallerin babası Terkedişlerin korkulu rüyası shaidar haranım Yüce efendinin isteği uzere Asan'gar ve Aran'gar ın boğup onlara ruh veren ben Nea'blis adayı Demandred i korkudan tirtir titrettim ve gölge sizinle olsun

Yaşasın Karanlık varlık ve ruhunu gölgeye adayanlar

Yuce efendi cuendillar taşları kırılıp yüce efendi shadar logoth dan cıktığı zaman ilk coursemiz Tarvalon ve oradaki aes sedai cadılarını yerle bir etmek olucak işte ozaman Lews Therin Telamonun ruhunu nasıl gölgeye adayıp ölümsüz olduğunu goreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patakus -- 20 Ekim 2018; 14:36:36 >

• Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    asshdnaha :)

• Konu sahibine katılıyorum. Nerede boş adam var hepsi konu dışında toplanmış.
    This is image mine

s

• Teşekkürler

• Vengeance will be mine!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değilde moruk sen orda dine göndermemi yaptın nursi falan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.