Şimdi Ara

s (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çünkü konu dışını oluşturan tayfa 13-18 yaş arası veletlerden oluşuyor bu yüzden bu kadar boş yapıyorlar.
  • iste bir yıkık konu daha

s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patakus -- 20 Ekim 2018; 21:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir şey değiştirebilecekmiş gibi böyle konular açanları anlamıyorum.

Ama bunu yapmaya hakkınız var elbette.

• Konu sahibine çok çok katılıyorum. Forumda çok eski olduğum söylenemez. Birşeyler araştıra araştıra foruma üye olmuştum ve çok faydası oluyordu. Son zamanlarda iyice alıştım anasayfada vs. gezinmelere falan. Ama artık iyice baymaya başladı. Anasayfa hep yalan dolan gereksiz başlıklarla dolu. Ben bir konu açarken veya birşeyler yazmayı düşündüğüm zamanlarda(başka forumlar için de geçerli) 100 kere düşünüp, yazdığımı da 100 kere silip silip tekrar yazıyorumdur neredeyse. Burayı olgun ve seviyeli insanların hakim olduğu bir forum sitesi zannediyordum fakat yanıldığımı anlamaya başladım artık.

• Teyze konusu hariç kalanlarına katılmıyorum testosteron seviyesi çok yüksek olabilir , ortamı kız arkadaş veya normal arkadaş için uygun olmayabilir , tipi doğuştan sıradan olabilir vs ... Kişinin kendini sevebilmesi zaman alır hemen yıkık diyemezsin birine gelipte yıkık dersen hem o kişinin cesaretini kırma ihtimalin var hemde terbiyesizlik olur .

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Hocam bir seyleri degistiremeyecegimin farkindayim benim amacim tepki toplamak

• teliganli61 T kullanıcısına yanıt
    Empatin için tesekkur ederim sonunda kultürlü bilinç sahibi insanlarda varmış forumda

• brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Gercekten psikolojik sorunlari olanlar masturbasyon bağımlısı olanlara ve özgüveni olmayanlara bir şey demiyorum benim asıl kasteddiğim birey kendisini bu konular üzerinden açıp çok saçma şeyler eklemesi ufak bir ornek vercek olursam bir ara burada elamanin birisi intikam alacağim kisiler diye konu acmiş abi konu icerisine girdim adam okul arkadaşlarımı falan dövücem geç annemle babamdan dedemden nenemden intikam alıcam gibi sacma seyler yazmiş okuduğuma utandım ve rahatsiz oldum okuma diceksin ama okumicaksam burada işim ne ?

• Bu benim düşüncem herkes katılmak zorunda değil cevapların hepsini okursanız ön yargili ve irkci bir yaklasimim olmadigini trolle karisik araya bir seyler sıkıştırdığımı anlarsınız

• Hakli ban attiklari kesin. Diger hesaplarida soylede kolay olsun isimiz
  • tamam

• Hocam haklısınız. Millet içindekileri dökecek yer bulamıyor geliyor buraya yazıyor en azından kendine bir cevap alabiliyor dışarda birine anlatsa ne diyo bu felan diyecekler o da anonim olarak gelmiş buraya yazıyor. Ama sonuçta bir forum burası çokta takmamak gerekli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam tekrar ayni seylerin aciklamasinin yapamam cevapları iyi okuyun lütfen

• bAK aSLaNIm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?æktim

• quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

bAK aSLaNIm
    mobilden yazarken çukura düşen üye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.