Bildirim
Nerde bu Türk oyuncular
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok öyle kaliteli Türkçe oyun kardesim belki 24 haziranda titan siege çıkıyor orda aradığını bulabilirsin -
eu sunu indirdim oyunu türkçede yaptım ama sarmadı.. grafikler mobların çıkış süresi çanta slot azlığı gibi şeyler rahatsız ett. dahası akıcı gelmedi bana.. -
gw2, wow ve elder scrolls bu oyunlar adam gibi oyun. İngilizcen varsa.quote:
Orijinalden alıntı: sacritance
eu sunu indirdim oyunu türkçede yaptım ama sarmadı.. grafikler mobların çıkış süresi çanta slot azlığı gibi şeyler rahatsız ett. dahası akıcı gelmedi bana.. -
Türk oyuncular varsa sorun yok.. oyunu anlayabilecek kadar ingilizce var..quote:
Orijinalden alıntı: Kuwobe
gw2, wow ve elder scrolls bu oyunlar adam gibi oyun. İngilizcen varsa.
Alıntıları Göster -
O zaman yukarıdaki arkadaşın yazdığı oyunlar çok iyidir bende wow başlamayı düsünüyorum -
Guild wars2 iniyor bi deniycem bakalım umarım beklentilerimi karşılar..quote:
Orijinalden alıntı: Laminon
O zaman yukarıdaki arkadaşın yazdığı oyunlar çok iyidir bende wow başlamayı düsünüyorum -
quote:
Guild wars2 iniyor bi deniycem bakalım umarım beklentilerimi karşılar..
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak paralı olmasına rağmen, wow'un 5 milyon, gw2 nin ise 1 milyon aktif oyuncusu var. haritalar tıklım tıklım. Boş yer bulamıyorsun. Aynı şekilde elder scrolls öyle. Bu oyunlar free olmamasına rağmen çok fazla oyuncu popilasyonuna sahip. Ama senin beklentini karşılarmı bilemeyiz tabi. Türk oyuncu sayısı fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Haziran 2016; 13:59:25 > -
güzele benziyo ama.. bir sürü server var.. hangisinde başlayım.. nerde oynuosunuzquote:
Orijinalden alıntı: Kuwobequote:
Guild wars2 iniyor bi deniycem bakalım umarım beklentilerimi karşılar..
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak paralı olmasına rağmen, wow'un 5 milyon, gw2 nin ise 1 milyon aktif oyuncusu var. haritalar tıklım tıklım. Boş yer bulamıyorsun. Aynı şekilde elder scrolls öyle. Bu oyunlar free olmamasına rağmen çok fazla oyuncu popilasyonuna sahip. Ama senin beklentini karşılarmı bilemeyiz tabi. Türk oyuncu sayısı fazla.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacritance -- 20 Haziran 2016; 17:23:45 >
-
quote:
güzele benziyo ama.. bir sürü server var.. hangisinde başlayım.. nerde oynuosunuz
Serverlar full zaten istediğin serveri seçemezsin. Türkler genelde Gandara, Desolation ve Seferer Rest serverinde ancak o serverlar full olduğundan ben ve bir kaç arkadaşım Fire of Ring seçtik. -
peki server değiştirme imkanımız oluyor mu sonradan..quote:
güzele benziyo ama.. bir sürü server var.. hangisinde başlayım.. nerde oynuosunuz
Serverlar full zaten istediğin serveri seçemezsin. Türkler genelde Gandara, Desolation ve Seferer Rest serverinde ancak o serverlar full olduğundan ben ve bir kaç arkadaşım Fire of Ring seçtik.
Alıntıları Göster
-
Oyunu satın alırsan 1 kereliğine ücretsiz değiştirme hakkı var. Ancak oyunu satın almasanda 1200 gem vererek istediğin kadar server değiştirebilirsin. Kısaca server değiştirme var ancak para istiyorlar. ben oyunu satın aldığım için 1 kere ücretsiz değiştirme hakkını kullanmıştım.quote:
peki server değiştirme imkanımız oluyor mu sonradan..
Alıntıları Göster -
oyundayım hocam ekledim sizi bi tanışalım klan varsa katılmak isterim :D sacritance.4582quote:
Oyunu satın alırsan 1 kereliğine ücretsiz değiştirme hakkı var. Ancak oyunu satın almasanda 1200 gem vererek istediğin kadar server değiştirebilirsin. Kısaca server değiştirme var ancak para istiyorlar. ben oyunu satın aldığım için 1 kere ücretsiz değiştirme hakkını kullanmıştım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacritance -- 21 Haziran 2016; 17:27:17 > -
quote:
oyundayım hocam ekledim sizi bi tanışalım klan varsa katılmak isterim :D sacritance.4582
Bende seni ekliyeyim ben genelde akşam 10 dan sonra oyuna giriyorum. Bugün milli maç olduğu için 12 den sonra girerim. Klanım var. Sende aramıza katılırsın. -
türk klanı mı.. karışık mı..quote:
oyundayım hocam ekledim sizi bi tanışalım klan varsa katılmak isterim :D sacritance.4582
Bende seni ekliyeyim ben genelde akşam 10 dan sonra oyuna giriyorum. Bugün milli maç olduğu için 12 den sonra girerim. Klanım var. Sende aramıza katılırsın.
Alıntıları Göster -
quote:
türk klanı mı.. karışık mı..
Benim işim olmaz yabancılarla -
aynen katılıyorum.. klandan sabahları online olan arkadaşlardan bir iki isim verir misin müracaatta buluniim.. :Dquote:
türk klanı mı.. karışık mı..
Benim işim olmaz yabancılarla
Alıntıları Göster
-
özelden devam etsenizelanquote:
aynen katılıyorum.. klandan sabahları online olan arkadaşlardan bir iki isim verir misin müracaatta buluniim.. :D
Alıntıları Göster
Piyasa mmorpg dolu , türkçe olarak aion ve allods harici oyun yok -
Aion türk oyuncularını kaybetmesi nedeni ile bundan 2 ay kadar çnce türkçe desteğini kaldırdı. Oyun tamamen ingilizce artık.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18
özelden devam etsenizelan
Piyasa mmorpg dolu , türkçe olarak aion ve allods harici oyun yok
Alıntıları Göster -
Wow yıllarca gw2 de cıktıgında alıp 2-3 ay oynadım. wowda birkere hariların dolu olması mümkünatı yok her 8-9 ayda bir 400 500bin yaknı oyuncu gidiyor. yeni paket cıkınca herkes tükete kadar döner sonra kimse kalmaz ana şehirlerde bekler charlar.quote:
Aion türk oyuncularını kaybetmesi nedeni ile bundan 2 ay kadar çnce türkçe desteğini kaldırdı. Oyun tamamen ingilizce artık.
Alıntıları Göster
Gw 2 biz oynarken cok doluydu cunku ilk acıldıgı günlerdi ama sonrasında yarıyarıya azalmıştı oynayan şuan nasıl bilmiyorum zaten haritalar wow gibi devasa değildi. pvp tadını alamadıgım için bırakmıştım
Benzer içerikler
- oyun indir club güvenilir mi
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- throne and liberty türk guild
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X