Şimdi Ara

Nerde bu Türk oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arladaşlar oyunsuz kaldım.. piyasada adam akıllı bi oyun göremedim.. sürekli bi arayış halindeyim.. bu türk oyuncular nerde ne oynuyor..

mmorpg tarzı oyun arıyorum.. kaliteli olupta türkçe olması ne kadar zor olsada türkçe olmasını tercih ediyorum.. varmı öneriniz..

• Yok öyle kaliteli Türkçe oyun kardesim belki 24 haziranda titan siege çıkıyor orda aradığını bulabilirsin
  • Laminon kullanıcısına yanıt
    eu sunu indirdim oyunu türkçede yaptım ama sarmadı.. grafikler mobların çıkış süresi çanta slot azlığı gibi şeyler rahatsız ett. dahası akıcı gelmedi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacritance

eu sunu indirdim oyunu türkçede yaptım ama sarmadı.. grafikler mobların çıkış süresi çanta slot azlığı gibi şeyler rahatsız ett. dahası akıcı gelmedi bana..
    gw2, wow ve elder scrolls bu oyunlar adam gibi oyun. İngilizcen varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

gw2, wow ve elder scrolls bu oyunlar adam gibi oyun. İngilizcen varsa.

Alıntıları Göster
    Türk oyuncular varsa sorun yok.. oyunu anlayabilecek kadar ingilizce var..
  • sacritance S kullanıcısına yanıt
    O zaman yukarıdaki arkadaşın yazdığı oyunlar çok iyidir bende wow başlamayı düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

O zaman yukarıdaki arkadaşın yazdığı oyunlar çok iyidir bende wow başlamayı düsünüyorum
    Guild wars2 iniyor bi deniycem bakalım umarım beklentilerimi karşılar..
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak paralı olmasına rağmen, wow'un 5 milyon, gw2 nin ise 1 milyon aktif oyuncusu var. haritalar tıklım tıklım. Boş yer bulamıyorsun. Aynı şekilde elder scrolls öyle. Bu oyunlar free olmamasına rağmen çok fazla oyuncu popilasyonuna sahip. Ama senin beklentini karşılarmı bilemeyiz tabi. Türk oyuncu sayısı fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Haziran 2016; 13:59:25 >
  • quote:

quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak paralı olmasına rağmen, wow'un 5 milyon, gw2 nin ise 1 milyon aktif oyuncusu var. haritalar tıklım tıklım. Boş yer bulamıyorsun. Aynı şekilde elder scrolls öyle. Bu oyunlar free olmamasına rağmen çok fazla oyuncu popilasyonuna sahip. Ama senin beklentini karşılarmı bilemeyiz tabi. Türk oyuncu sayısı fazla.

Alıntıları Göster
    güzele benziyo ama.. bir sürü server var.. hangisinde başlayım.. nerde oynuosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacritance -- 20 Haziran 2016; 17:23:45 >

• quote:

güzele benziyo ama.. bir sürü server var.. hangisinde başlayım.. nerde oynuosunuz

Serverlar full zaten istediğin serveri seçemezsin. Türkler genelde Gandara, Desolation ve Seferer Rest serverinde ancak o serverlar full olduğundan ben ve bir kaç arkadaşım Fire of Ring seçtik.
  • quote:

quote:

Serverlar full zaten istediğin serveri seçemezsin. Türkler genelde Gandara, Desolation ve Seferer Rest serverinde ancak o serverlar full olduğundan ben ve bir kaç arkadaşım Fire of Ring seçtik.

Alıntıları Göster
    peki server değiştirme imkanımız oluyor mu sonradan..

• quote:

peki server değiştirme imkanımız oluyor mu sonradan..

Alıntıları Göster
    Oyunu satın alırsan 1 kereliğine ücretsiz değiştirme hakkı var. Ancak oyunu satın almasanda 1200 gem vererek istediğin kadar server değiştirebilirsin. Kısaca server değiştirme var ancak para istiyorlar. ben oyunu satın aldığım için 1 kere ücretsiz değiştirme hakkını kullanmıştım.
  • quote:

Oyunu satın alırsan 1 kereliğine ücretsiz değiştirme hakkı var. Ancak oyunu satın almasanda 1200 gem vererek istediğin kadar server değiştirebilirsin. Kısaca server değiştirme var ancak para istiyorlar. ben oyunu satın aldığım için 1 kere ücretsiz değiştirme hakkını kullanmıştım.

Alıntıları Göster
    oyundayım hocam ekledim sizi bi tanışalım klan varsa katılmak isterim :D sacritance.4582

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacritance -- 21 Haziran 2016; 17:27:17 >
  • quote:

oyundayım hocam ekledim sizi bi tanışalım klan varsa katılmak isterim :D sacritance.4582

Bende seni ekliyeyim ben genelde akşam 10 dan sonra oyuna giriyorum. Bugün milli maç olduğu için 12 den sonra girerim. Klanım var. Sende aramıza katılırsın.
  • quote:

quote:

Bende seni ekliyeyim ben genelde akşam 10 dan sonra oyuna giriyorum. Bugün milli maç olduğu için 12 den sonra girerim. Klanım var. Sende aramıza katılırsın.

Alıntıları Göster
    türk klanı mı.. karışık mı..
  • quote:

Benim işim olmaz yabancılarla
  • quote:

quote:

Benim işim olmaz yabancılarla

Alıntıları Göster
    aynen katılıyorum.. klandan sabahları online olan arkadaşlardan bir iki isim verir misin müracaatta buluniim.. :D

• quote:

aynen katılıyorum.. klandan sabahları online olan arkadaşlardan bir iki isim verir misin müracaatta buluniim.. :D

Alıntıları Göster
    özelden devam etsenizelan

Piyasa mmorpg dolu , türkçe olarak aion ve allods harici oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

özelden devam etsenizelan

Piyasa mmorpg dolu , türkçe olarak aion ve allods harici oyun yok

Alıntıları Göster
    Aion türk oyuncularını kaybetmesi nedeni ile bundan 2 ay kadar çnce türkçe desteğini kaldırdı. Oyun tamamen ingilizce artık.
  • quote:

Aion türk oyuncularını kaybetmesi nedeni ile bundan 2 ay kadar çnce türkçe desteğini kaldırdı. Oyun tamamen ingilizce artık.

Alıntıları Göster
    Wow yıllarca gw2 de cıktıgında alıp 2-3 ay oynadım. wowda birkere hariların dolu olması mümkünatı yok her 8-9 ayda bir 400 500bin yaknı oyuncu gidiyor. yeni paket cıkınca herkes tükete kadar döner sonra kimse kalmaz ana şehirlerde bekler charlar.

Gw 2 biz oynarken cok doluydu cunku ilk acıldıgı günlerdi ama sonrasında yarıyarıya azalmıştı oynayan şuan nasıl bilmiyorum zaten haritalar wow gibi devasa değildi. pvp tadını alamadıgım için bırakmıştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.