beyler valla saulsun başka türk arkadaşlar beni iyi yönlendirdi forumdakileri bulamadım nickim OVERLORD Glave+ fire yim lvl 10 akşama kadar 18 olurum Hunter olmayı düşünüyom yeni serverdekileri bekliyom yapcamıza karar verelim buluşalım oyunda
Evet Arkadaşım Buluşalımda O Kadar Ayarlama Yaptılar Türk Guildi Fln Diye 40-50 kişi vardı ne oldu ona hala anlamış degiliim herkes dagıldı gene
evet bende bir kaç kişiye sordum ama guild toplanamadı galba?
Kurarız biz kendi aramızda ya lvl 12 yim akşama kadar biraz daha kasarım.
evet.arkadaşlar guilde girmek isteyenler adeta yok oldular.kendimiz aramızda yapalım şu işi.ben 19um.bu akşam 21-22 olmayı düşünüyorum.trader olacagım.
benim 22 lvl okçu vardı şimdi spear çı açtım full int spear 18 oldum thief olcam
yaf ben sp farm yapişyom hizli level atliyamiyom siz sp farm yapmiyonuz galiba bende yapicam sonrada direk guilde giricem
quote:
Orjinalden alıntı: immo64
beyler valla saulsun başka türk arkadaşlar beni iyi yönlendirdi forumdakileri bulamadım nickim OVERLORD Glave+ fire yim lvl 10 akşama kadar 18 olurum Hunter olmayı düşünüyom yeni serverdekileri bekliyom yapcamıza karar verelim buluşalım oyunda
Overlooooooooord beni tanıdın mı Wait4KiLL? olympiada ilk günden kasıoduk tanıdın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme