Bildirim
nerden oyun download yapabilirim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
dostum öyle site bulman zor hatta imkansız sen emule-torrent
yada paylaşım forumlarını dene ftp den indirirsin anlıcaan biraz
zahmetli tabii.. -
Bence hiç deneme bile... -
256 k yla uzun ugraslar sonucu bı oyun ındırdım p2m le 700 mb falan tam yukluyorum oyunun 2. cdsını ıstedı aradım netı 2. cd sı yokmus olsaydı da ben de ındırcek sabır yokdu zaten sonra küfür etmeye başlıyosun bunun dışında mesela çok defa indirdiğim oyun çalışmadı crack istedi bulduk kabul etmedı dosya bulunamadı dedı dosyasını buldum acamadı falan fılan ...sana bunları anlatım çünkü netten oyun indirmek baya zahmetli bence 2-3 milyon al cdsini hem korsan da kazansın ama bağlantın hızlıysa saldır torrent emuleye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 23 Temmuz 2005, 11:37:06 > -
bitcomet 0.59 kur,seçeneklerden gönderme hızını 3kb-sn yap,www.mininova.com ,www.bitsoup.org ,www.demonoid.com gibi torrent sitelerini araştır... o sitelerde ilk once istediğin dosyayı ındırmek ıcın kucuk bır dosya cekeceksın,o dosyayı calıstır...torrent hakkında detaylı bilgi için forumda arama yap,herşeyi öğrenirsin...
-
e-mule'de,p2p'da fake çıkma olasılıgı var...sağlam torrent sıtelerınde fake dosyaya rastlamadım... -
torente başla bırakamassın -
torrent iyi de millet 25 in altına inmiom dio
ben daha 16 yı geçemedim upload ı 3kbs yaptım
port sorunu da yok daha naapmam gerekir
torrente bende yeni başladımda
edit:bitcomet kullanıom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 23 Temmuz 2005, 12:34:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: musty17
256 k yla uzun ugraslar sonucu bı oyun ındırdım p2m le 700 mb falan tam yukluyorum oyunun 2. cdsını ıstedı aradım netı 2. cd sı yokmus olsaydı da ben de ındırcek sabır yokdu zaten sonra küfür etmeye başlıyosun bunun dışında mesela çok defa indirdiğim oyun çalışmadı crack istedi bulduk kabul etmedı dosya bulunamadı dedı dosyasını buldum acamadı falan fılan ...sana bunları anlatım çünkü netten oyun indirmek baya zahmetli bence 2-3 milyon al cdsini hem korsan da kazansın ama bağlantın hızlıysa saldır torrent emuleye
katılıyorum valla bi defa 1.9 GB lik bir oyun indirdim rarin icinde bir dosya bozuk cikti gunlerce ugrastim bunu indirmek icin baglantimda 256 idi... arkadasin dedigi gibi git korsan cd sini al bosuna ugrasma...
-
Arkadaslar ben boyle oyun indirmek ile ilgili site kurdum..Ama tek basıma boyle olmuyor. yardım etmek isteyen ark.lar warsa goruselim.Beraber calısalım..Ve boylece oyun indirmek icin tek adres olsun.. -
ADRES NE -
böle bi site war ama üyelik alması zor
her üye olan forumu görmek için önce 30 tane warez link werio siteye
sitenin 16 bin üyesi war
işte en son statları sitenin
46154 Posts in 21093 Topics by 1646 Members
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X