Şimdi Ara

nerdesiniz? :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç zamandır ortalıklarda yokum, ama galiba forumdakiler de ortalıklarda değil? :D
    nerdesiniz nerelerdesiniz bi ses verin yaw :D giriyorm çıkıyorm hep aynı konular :D

• Ben 10 arkadaşım adına konuşuyorum, server olmadığından bıraktık oynamıyoruz :)
  • Arkadaşlar sever yokluğuna son geldi artık L2 Orjinal free oldu
  • Interlude üstü oynamıyoruz kardeşim.
  • haklısın adam gibi server yok artk.. ama yazın kpss sınavından sonra adam gibi bi server açmayı planlıyorm çünkü gerçekten bıktım

eli mouse tutan her yunan server kuruyor kapatıyor kuruyor kapatıyr.. sinir bozucu :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

haklısın adam gibi server yok artk.. ama yazın kpss sınavından sonra adam gibi bi server açmayı planlıyorm çünkü gerçekten bıktım

eli mouse tutan her yunan server kuruyor kapatıyor kuruyor kapatıyr.. sinir bozucu :s

Bak buna katılıyorum işte :)
  • L2-faction.net i bekliyordum 1 martta açılacaktı sözde allah bilir ne oldu gene kısaca server yok bakınıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L2Fame üzerine yoğunlaştık bakalım ne olcak :D
  • L2fame'nin sitesinde 2 pll online gozukuyor.
  • www.l2balance.com'dayız gayet güzel beğendik 9 martta açıldı. Şu anlık player sayısı iyi. Interlude 69x. Ama l2sublimity ile ilgili haberler var değerlendirme yapıcaz :)
  • Herkesi beklerizhttp://l2pizzicato.co.cc/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferec A.

Herkesi beklerizhttp://l2pizzicato.co.cc/

oglm git konu aç öyle paylaş :s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ferec A.

Herkesi beklerizhttp://l2pizzicato.co.cc/

oglm git konu aç öyle paylaş :s

her konunun altında var saten :)
  • Lanet gitsin :)
  • Bu saatten sonra free serverlarda oynayarak zaman kaybetmek anlamsız. Zaten eskisi gibi iş güçten dolayı vakit de ayıramıyorum. lineage2 orjinal olduktan sonra benim icin free server olayı bitmiştir. innova linage2 core serverında başladım. yaklaşık 2 ay oldu . bir çok türk oyuncu var bu forumda eskilerden yenilere kadar halen ismi duyulmamış bir oyun en azından bizim ülke sınırlarımız içinde. bunca yıldan sonra oyuna sıfırdanmış gibi başlamamın keyfini çıkarmak isteyen herkese tavsiyem free serverları bırakarak orjinale dönmeleridir. söylediklerim bir tavsiyedir genele hitaben yazdım kişisel birşey yorum olarak algılamayın.
  • kmse girmesin diye bişey demedk biz, girmek isteyen girer ama oyunu lineage3 e hazırlıyorlar altyapı falan hep değişti grafiklerden tut skillere kadar.

tahminimce kısa bir süre ücretsiz olarak kalacak sonra lineage3 ü piyasaya çıkartacaklar. orda wakit öldüreceğime l2 elite c4 e girerim kastığıma değer hiç değilse bi işe yarar
  • quote:

kmse girmesin diye bişey demedk biz, girmek isteyen girer ama oyunu lineage3 e hazırlıyorlar altyapı falan hep değişti grafiklerden tut skillere kadar.

tahminimce kısa bir süre ücretsiz olarak kalacak sonra lineage3 ü piyasaya çıkartacaklar. orda wakit öldüreceğime l2 elite c4 e girerim kastığıma değer hiç değilse bi işe yarar

l2 elite hala devam ediyor mu beeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

kmse girmesin diye bişey demedk biz, girmek isteyen girer ama oyunu lineage3 e hazırlıyorlar altyapı falan hep değişti grafiklerden tut skillere kadar.

l2 elite hala devam ediyor mu beeee

o serveri kapatmazlar :D
  • Efsane server
  • Diablo 3 -15 mayısta aciliyor..Lineage 3(Eternal) hala aciklama yapmadı sadece video vs yayınlandı..Sanmiyorum direk üstüne cikarcaklarını..
    Oyun bi nevi görüntü bakımından benzerlikler içinde..

Lineage 3 - Geldiginde sanmiyorum tüm playerların gecicegini ayni zamanda..Lineage 2 God playerlari 3'ten etkilenmicek,"The Path to Awakening" God clientinin birinci bölümü..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.