Şimdi Ara

Nerede bileğine güvenenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaka bir yana oyun çıkalı epey oldu. Herkes yavaş yavaş oyunun tadını almaya başladı.

Yok mu bir babayiğit akşamları net üzerinden turnuvalar düzenleyecek?

Bende 10mbit Sıperonline fiber internet var. Dün 16 kişi, en yüksek kalite yarış ve yüksek kalite ses ile oldukça keyifli yarışlar düzenledim.

Zaten Türk bayrağını gören tüm Türkler oyunuma giriyor. DH ahalisi nette yarışlara nasıl yaklaşıyor merak ettim. :)

Bu arada PSN : BertyTR

• DH de doğru dürüst online oynayan yok sanırım herkes lisans ve yarış modlarını kasmakla meşgul şuan.
  • bende bekliyorum bu turnuvaları,ekleyebilirsiniz kendi aramızda da yarışabiliriz turnuva olmadan önce

PSN: gllazer
  • illa yarışmaya da gerek yok herkes alsıın orta düzey arabasını yada garajında ne varsa gelsin Special Stage pistine uzun otoban gibi bir pist orada 16 araba trafik yaparız karşılıklı gider geliriz drag yaparız biçok şey yapılabilir.

askerlik olmasa katılırdım aranıza. az kaldı o yüzden son zamanlarımı lisans yaparak geçiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

DH de doğru dürüst online oynayan yok sanırım herkes lisans ve yarış modlarını kasmakla meşgul şuan.

daha oynamasını öğreniyoz sonra girecez online
  • Ekle hocam akşam güzel bir organizasyon yapalım. Bu arada hala burada bilmeyenler var galiba, Online da sadece garajınızdaki arabaları kullanmıyorsunuz. Oyunun tek kişilik modundaki arabalardan daha da fazlası seçilip kullanılabiliyor.
  • Bu aralar online modda sürekli çalışma oluyor inşallah düzgün bir kıvama gelir, yapılır bir şeyler. Birde direksiyona alışmam lazım yoksa halim duman Evo ile yardırıyorum ama diğer standart araçlar ile pek kolay olmuyor şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

DH de doğru dürüst online oynayan yok sanırım herkes lisans ve yarış modlarını kasmakla meşgul şuan.

dostum biz DH den ortalama 5 kişi hafta sonlarıda 12 civarı yapıyoruz birşeyler MERKEZ solid rock :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

illa yarışmaya da gerek yok herkes alsıın orta düzey arabasını yada garajında ne varsa gelsin Special Stage pistine uzun otoban gibi bir pist orada 16 araba trafik yaparız karşılıklı gider geliriz drag yaparız biçok şey yapılabilir.

askerlik olmasa katılırdım aranıza. az kaldı o yüzden son zamanlarımı lisans yaparak geçiriyorum

dostum aynı kafadanız ;) askere gitme gel. stock cadde arabalarını 2.eldenben toparladım. yaglarını değiştirip rektefiye yaptım seni bekliyroum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUTUdesign -- 8 Aralık 2010; 17:57:49 >
  • @TUTUdesign

Valla geçen hafta sonu biliyorsun lisanslara baktım, o yüzden yarışmadık doğru dürüst ama yarışlarımız da zevkli geçiyor. Ben daha çok birinci olayım olayından ziyade, çarpamadan, doğru zamanda geçiş yapacak arkadaşlarla, sanki gerçek bir yarış yapıyormuşcasına yarışmak istiyorum. 9-10'dan sonra gireriz online'a, artık müsait olan arkadaşlar da katılır bize...
  • dün arda nın zonda ile 20 turluk dayanıklılık sınavına şapka çıkarıyorum efenim:D

gün geçtikçe alışmaktayız.Temiz yarış prensibi ile yarışan bir ekip oluşuyor bence:D
  • Cuma akşamından itibaren bende aranızda olacağım bir aksilik olmazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.