Şimdi Ara

Nerede o eski tanklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni rün sisteminin tanklara hiçbir getirisi olduğunu düşünmüyorum oyunun başında "tank" diye alınan karakterlerin tanklıkla bir alakası yok 3 eşya alana kadar herhangi adc-apc karakterden bir farkı olduğunu düşünmüyorum eski rünlerde ayarlardın az bir saldırı hızı koyardın diğerlerine zırh can büyü direnci seviyeye göre artan vs oyun başında da tank olurdun sonunda da çünkü bunu seçmiş olurdun az hasar vurmayı kitle kontrolü ve ölmemeyi.Eskiden alırdın Volibear,Nautilus,Nasus falan ayarlardın rün kabiliyetleri oyun sonunda 7-8k canın olurdu gerçekten tank olurdun takım savaşlarında araya girdiğinde 10-15 saniye dayanırdın şimdi araya girdiğinde 4-5 saniye dayanabilirsen şanslısın çünkü doğru düzgün canını zırhını büyü direncini arttıran rün yok işlevsellik katacağız diye ağzına sıçmışlar hasar konusunda da bir şey yok Artçı şok diye bir şey koymuşlar açılmak bilmiyor kitle kontrolü koyuyorsun bekliyorsun saniyelerce açılsın da hasar versin diye o arada adam salak değilse kaçıyor tabi ki oyun sonunda anca sana kattığı hasar 300-400 anca oluyorsa oluyor tank destek oynuyorsun karşıma geliyor Nami 2 tane su atıyor yarı cana iniyorum ne anlamı kalıyor o zaman tank alıp oynamanın.O kadar can zırh büyü direnci kasıyorsun oyun sonunda araya girdiğinde maximum dayanma süren 4-5 saniye ee neden kastım ben o kadar tank eşyasını diğer karakterlerden 1 saniye daha fazla hayatta kalmak için mi ? Eskiden suikastçiler tanklara vuramazdı şimdi Zed'ler,Fizz'ler Master Yi'ler Rammus-Malphite keser olmuş birkaç saniyede bu saçmalığın bir an önce düzeltilmesi lazım çok hasar vuran tanklar düzeltilmeli tanklar gerçek anlamda tank olmalı

• 5 rün sayfasının 4'ü doğrudan hasar ve işlevsellik üzerine kurulmuş durumda. Tanklar cidden ilerleyen safhalarda işlevsiz kalıyor. Ama şöyle de bir durum var. 6-7-8 lvl leonalar saçma sapan bir şekilde kule tanklayabiliyor. Yahu dakika 15'te 6 kere kule tanklamak nedir. Bu durum belki de sadece leona için geçerlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir offtank devri. Adam alıyo urgot,galio offtank kasıyo hem ölmüyo hem tek atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık gerçek tank sadece gerçek tank herolarından oluyor. Alistar gibi, Garen gibi, Rammus gibi şampiyonlar hala daha dayanıklılıklarıyla gövde gösterisi yapabiliyor. Ancak bu onları ölümsüz yapmıyor. Renektonu ele alalım mesela. Renekton bir offtank herosu ancak çoğu tank kadar da dayanıklıdır. Hasarı da late gamede ortalamadır. Erken ve orta oyunda hasarı fazlalaşabiliyor ancak. Bir de bu heronun tüm takım hasarını 15 saniye boyunca göğüsleyebileceğini düşün. O oyunu katbetme ihtimali yok. Bu da dengesiz yapar oyunu. Tank olman ölümsüz olduğun anlamına gelmemeli. Sen de hasar yiyeceksin, ancak başkasının hasar yemesini önlemek için. Tankın amacı budur oyunda. Aşırı dayanıklı olması, tankların op olduğu metaya bizi geri gönderir. O metada takımda ne aşşa 3 tank oluyordu, adc ve apc ler iş yapamıyordu. Bu iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.