Şimdi Ara

2 TURK DAHA ÖLDÜRÜLDÜ...NEREYE KADAR GİDECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irak'ta Ensar el Sünnet grubu, Mahir Kemal adlı Türk ile tercümanı Kürt’ü başlarını keserek katletti. Kemal ile Kürt tercümanının ABD'li şirketler adına çalıştıkları için öldürüldükleri kaydedildi. İşte detaylar ve vahşetin görüntüleri:

Görüntülerde önce Lukman Hüseyin adlı Kürt tercüman, boynunda Titan adlı ABD'li şirkette çalıştığını belgeleyen kimlik kartlarıyla görülüyor. Daha sonra Ensar el Sünnet Ordusu'na bağlı kişiler Hüseyin'in kafasını tekbir getirerek kesiyorlar.

Türk işadamı Mahir Kemal de, önce kimliğini gösterirken görülüyor. Hiç konuşmayan ve perişan halde görülen Kemal de daha sonra vahşice kafası kesilerek öldürülüyor.

El Kaide bağlantılı Ensar el Sünnet Ordusu, şimdiye kadar bir çok kişiyi kaçırdı ve bu kişilerin çoğunu da öldürdü. Grubun öldürdükleri rehineler arasında 12 Nepalli işçi, üç Iraklı Kürt ve Bir Iraklı iş adamı bulunuyor.

Türk işadamı ve Kürt tercümanın katledilişlerinin görüntüleri için

not:GÖRÜNTÜYÜ YAYINLAMIYORUM. İLLEDE İSTERSENİZ PM ATIN

• 2 adım ötende olan savaşa bu kadar korkak ve duyarsız yaklaşırsan olacağı budur. Yazık o ölen insanlara ve ailelerine. Allah sabır versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DroID

2 adım ötende olan savaşa bu kadar korkak ve duyarsız yaklaşırsan olacağı budur. Yazık o ölen insanlara ve ailelerine. Allah sabır versin.

• Daha önce de izledim videolarını, vahşetin ötesinde birşey. Birde keserken Allauekber diyorlar. Bunların hepsi O.Ç. En çok katledilen Türklere içim gidiyor. Elimde olsa 1 timle ...kerim bunları, bu kadar olmaz, bunlar hayvanlaşmış insanlar.
  • El sünnet örgütünü sünnet etmek gerek bunlar kaşınıyor.
  • Ula laf atmayın hemşolarıma!!!
    Dostlar butun pisligin bir tek kaynagı var:Amerika...
    Uc-bes tane denyo da masumların canına kıyıyor savacagım diye.Dilerim ırak Amerika'ya mezar olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

Ula laf atmayın hemşolarıma!!!
    Dostlar butun pisligin bir tek kaynagı var:Amerika...
    Uc-bes tane denyo da masumların canına kıyıyor savacagım diye.Dilerim ırak Amerika'ya mezar olur.

simdi bir seyi yanlıs yapıyorsun. benimde amerikalıları sevdigim soylenemez. Fakat bu serefsizler islam adına ir seyler yaptıklarını sanıyorlar ve insanlarına ve bize bunu benimsetmeye calısıyorlar. Asıl sorun bu. Ve öldürülen kardeşlerimiz.
    ...misim amerikalılarını. fakat islam adına boyle bir hareket....
    Bide Allah-u Ekber diyor yahuuuu....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen biraz düşünün,şu anda Irak'da ki kaos ortamından yararlanan kaç ülke var.Acaba bu infazları gerçekleştirenler gerçekten Müslüman mı?Tek yönlü bakmayın lütfen.Şu anda bile İkiz Kulelerin çöküşü sırlar içinde fakat ABD'nin bunu bahane ederek Afganistan'a saldırması çok açık.ABD'nin neler yapabileceğini düşünün biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Lütfen biraz düşünün,şu anda Irak'da ki kaos ortamından yararlanan kaç ülke var.Acaba bu infazları gerçekleştirenler gerçekten Müslüman mı?Tek yönlü bakmayın lütfen.Şu anda bile İkiz Kulelerin çöküşü sırlar içinde fakat ABD'nin bunu bahane ederek Afganistan'a saldırması çok açık.ABD'nin neler yapabileceğini düşünün biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: Kiapus

simdi bir seyi yanlıs yapıyorsun. benimde amerikalıları sevdigim soylenemez. Fakat bu serefsizler islam adına ir seyler yaptıklarını sanıyorlar ve insanlarına ve bize bunu benimsetmeye calısıyorlar. Asıl sorun bu. Ve öldürülen kardeşlerimiz.
    ...misim amerikalılarını. fakat islam adına boyle bir hareket....
    Bide Allah-u Ekber diyor yahuuuu....

Dostum dikkatli okursan ben de aynı seyi anlatmaya calıstım.Ama ben bir sey daha eklemek istiyorum.Kaosun sebebi de Amerikadır.Muslumanın muslumanı oldurmesi haramdır zaten dostlar.Amerika her gittigi yere pisligini de goturmustur.
    Ayrıca bir de Amerika'nın aleyhine olan bir kaos var ki o apayrı birseydir.Bence cok da guzeldir.Amerika cok kayıp verdi ve bu da beni cok mutlu ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.