Şimdi Ara

Nereden Akustik Gitar Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda klasik gitar çalıyorum ve akustik gitara geçiş yapmak istiyorum. (Klasik temel eğitim kullanıyordum. Sonrasında akustik gitarın benim tarzıma daha yatkın olduğunu öğrendim.). Ibanez ya da Wasburn marka almak istiyorum. Ama nereden alacağım alacağım pek bir bilgim yok. İstanbul' da oturuyorum. Önceki gitarımı gitar hocam almıştı. Zuhal müzik iyi diye duydum ancak çalışanlar kazık atabiliyor ve torpil geçebiliyormuş. Bu yüzden kararsız kaldım. Sizce nereden almalıyım? Zuhal müzik hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

NOT: Jak girişi olan bir akustik gitar almayı düşünüyorum.

Yardım edecek olan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit3434 -- 14 Eylül 2013; 14:55:18 >

• Elektro akustik istiyorsun sanırım. İstediğin fiyat aralığında olan gitarları listele, sadece washburn değil hepsini. Belki eline daha rahat, tonları daha çok hoşuna giden bir gitar bulursun. Sonra bunları tek tek dene ve yakınındaki müzik marketlere sor, en uygun fiyatlısını al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

Elektro akustik istiyorsun sanırım. İstediğin fiyat aralığında olan gitarları listele, sadece washburn değil hepsini. Belki eline daha rahat, tonları daha çok hoşuna giden bir gitar bulursun. Sonra bunları tek tek dene ve yakınındaki müzik marketlere sor, en uygun fiyatlısını al.

500- 1000 TL arasında bütçem var. Ibanez, Fender, Cort, Washburn markalar bu aralıkta. Bu aralıkta bildiğiniz iyi bir model var mı? Ayrıca Ibanez hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit3434

quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

Elektro akustik istiyorsun sanırım. İstediğin fiyat aralığında olan gitarları listele, sadece washburn değil hepsini. Belki eline daha rahat, tonları daha çok hoşuna giden bir gitar bulursun. Sonra bunları tek tek dene ve yakınındaki müzik marketlere sor, en uygun fiyatlısını al.

500- 1000 TL arasında bütçem var. Ibanez, Fender, Cort, Washburn markalar bu aralıkta. Bu aralıkta bildiğiniz iyi bir model var mı? Ayrıca Ibanez hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim bas gitarım ibanez, gayet iyi ama akustikleri hakkında pek bilgim yok. Ben olsam o fiyata bir fender alırdım. Cort ve washburn' de iyi tabii ki. Akustik modelleri hakkında pek bilgim yoktur, ne önersem öneriyim senin tarzına uymayabilir, eline rahat gelmeyebilir. En iyisi git bütçene uygun hepsini dene klavyesine, tonuna bak en rahatını al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümit3434

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda klasik gitar çalıyorum ve akustik gitara geçiş yapmak istiyorum. (Klasik temel eğitim kullanıyordum. Sonrasında akustik gitarın benim tarzıma daha yatkın olduğunu öğrendim.). Ibanez ya da Wasburn marka almak istiyorum. Ama nereden alacağım alacağım pek bir bilgim yok. İstanbul' da oturuyorum. Önceki gitarımı gitar hocam almıştı. Zuhal müzik iyi diye duydum ancak çalışanlar kazık atabiliyor ve torpil geçebiliyormuş. Bu yüzden kararsız kaldım. Sizce nereden almalıyım? Zuhal müzik hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

NOT: Jak girişi olan bir akustik gitar almayı düşünüyorum.

Yardım edecek olan herkese teşekkür ederim.

Ben benim akustik gitari satiyorum dostum, Takamine g320. Kicindaki 10 cmlik bi kaplama catlagi var ama sesinde hic problem yok. Goturdum muzik evlerine falan sorun yaratmaz dediler. İlgilenirsen ozel mesaj at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.