Şimdi Ara

Nereden ne almali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar. Direk konuya giriyorum, son zamanlarda kayit ozelligi olan yada durdur baslat secenegi olan platformlari arastiriyordum ki(tivibu gibi) bu bolume denk geldim ve bu android boxlara takildim. Mesela bir filmi kayit etmek yerine bu cihazla internetten izleyebilirim yada kacirdigim bir diziyi youtube dan tekrar izleyebilirim. Boylelikle 24 ay kendimi platformlara baglamamis olurum hemde tv de interneti kullanmis olurum. Simdi benim sormak istediklerim ;

-bu cihazlari wifi yolu ile modeme baglayipmi kullaniyoruz ?
    -Uygun fiyatli bir cihazla yukarida bahsettigim gibi basit isleri halledebilirmiyim ? Yoksa cihazlar hakkinda yanlis bilgiyemi sahibim ?
    -Bana hangi cihazi tavsiye edersiniz ve nereden alabilirim ? Acikcasi parasini odeyip gorerek almak isterim.
    -Cihazi kullanacagim tv 49inc. Hdmi kablo ile goruntu kalitesi nasil olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Arkadaslar selamlar. Direk konuya giriyorum, son zamanlarda kayit ozelligi olan yada durdur baslat secenegi olan platformlari arastiriyordum ki(tivibu gibi) bu bolume denk geldim ve bu android boxlara takildim. Mesela bir filmi kayit etmek yerine bu cihazla internetten izleyebilirim yada kacirdigim bir diziyi youtube dan tekrar izleyebilirim. Boylelikle 24 ay kendimi platformlara baglamamis olurum hemde tv de interneti kullanmis olurum. Simdi benim sormak istediklerim ;

-bu cihazlari wifi yolu ile modeme baglayipmi kullaniyoruz ?
    -Uygun fiyatli bir cihazla yukarida bahsettigim gibi basit isleri halledebilirmiyim ? Yoksa cihazlar hakkinda yanlis bilgiyemi sahibim ?
    -Bana hangi cihazi tavsiye edersiniz ve nereden alabilirim ? Acikcasi parasini odeyip gorerek almak isterim.
    -Cihazi kullanacagim tv 49inc. Hdmi kablo ile goruntu kalitesi nasil olur?

http://forum.donanimhaber.com/m_111662191/tm.htm
    bu cihazı önere bilirim inceleye bilirsin...

1.wifi ve eternet ile bağlantı yapa bilirsiniz.
    2. evet yapa bilirsin herseyi film müzik vs . gibi
    3. görüntü kalitesi gayet doygun.

saygılar.

• Ms8+ öneririm.

• peki ebay yada aliexpresste tavsiye edebileceginiz bir satici varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

peki ebay yada aliexpresste tavsiye edebileceginiz bir satici varmi ?

burda öneri yapanlar oldu dostum istersen link te paylaştılar bir incelle derim sana zaten burda herkez coğunluk aliexpres den aldılar önceki mesajlarda llinkler var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.