Şimdi Ara

NEREDESİN SEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neredesin Sen

Buradayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Terim gördü takımın dibe gittiğini kaçtı takımdan. Adını kötüye çıkarttırmadan gitti.

+1, bu takım zaten 2 sene doğru düzgün futbol oynamadı ki. gaz ile bir yere kadar gideceğini çok iyi biliyordu ve kendinide güzelce kovdurdu. ak kaşık oldu çıktı

anlat anlat heyecanlı oluyor dinlemesi
  • Milli takımda paraları cukkalıyor, gs'nin haline bakıp gülüyor. Ama yakındır Mancini imparator seneye ipe dizecek avrupada herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Terim gördü takımın dibe gittiğini kaçtı takımdan. Adını kötüye çıkarttırmadan gitti.

+1, bu takım zaten 2 sene doğru düzgün futbol oynamadı ki. gaz ile bir yere kadar gideceğini çok iyi biliyordu ve kendinide güzelce kovdurdu. ak kaşık oldu çıktı

+1

ya az mantıklı düşünün öyle bir fikri olsa semih selçuk burak umut'u falan milli takımda banko oynatır mı?

en çok küfür yiyen adamlar bunlar yabancılarda bir şey yok genel tabloya bakarsak. takımın battığı gibi bir izlenimi olsa en başta bunları çağırmaz milli takıma.

bal gibi kovuldu kabul edin artık. hiçbir hata tek taraflı olmaz ama burada %80 yönetim %20 ft suçludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takımın ismini Terimsaray falan bari koca kulüp bu adam olmadan şampiyon olamaz mı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Milli takımda paraları cukkalıyor, gs'nin haline bakıp gülüyor. Ama yakındır Mancini imparator seneye ipe dizecek avrupada herkesi

Adamın sanki paraya ihtiyacı varmış gibi demezlermi paraları cukkalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

Milli takımda paraları cukkalıyor, gs'nin haline bakıp gülüyor. Ama yakındır Mancini imparator seneye ipe dizecek avrupada herkesi

Zengin olmadığın için, daha fazla zengin olmak nasıl bir şey bilmiyorsun sus
  • quote:

quote:

quote:

Sen zengin bir arkadaşsın demek forumda takılıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen zengin bir arkadaşsın demek forumda takılıyorsun

Zengin değilim ama çok fazla zengin akrabam var

• Vay be ilk swf yi izlerken ben duygulandım ama Galatasaray taraftarlarından bile bırak iki üç günü üç beş dakikada bu adamı satanlar oldu.
    Alex bir bu iki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Vay be ilk swf yi izlerken ben duygulandım ama Galatasaray taraftarlarından bile bırak iki üç günü üç beş dakikada bu adamı satanlar oldu.
    Alex bir bu iki...

benim anlamadığım birşey var.
    Fatih Terim'i kovdular, 1 kuruş tazminat verilmedi.
    Roberto Mancini'yi kovamıyorlar, 9M € tazminat korkusuyla.

Fatih Terim GS'yi satan, para düşkünü hain oluyor, Roberto Mancini ve bu tazminatı kabul edenler GS'yı düşünen profesyönel.
    Bu ne yaman çelişkidir demek gerekmez mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.